Şimdi Ara

██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ ██ (1648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.944
Cevap
125
Favori
2.805.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16441645164616471648
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynı problem 6 aydır bende var. Çözüm bulabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    2007 model 1.4 Otomatik LPG+Benzinli Getz var. 165.000 km'de araç.

Son zamanlarda 60 ile 80 arası hissedilir derecede titreme yapıyor. 80 de vites attıktan sonra titreme geçiyor. 120-130 giderken bile titreme yok sonrasında.

Ustaya gittim, balans ayarı olabilir dedi. Balans ayarı yaptırdım fakat sorun geçmedi. Akslardan ya da alt takımdan şüpheleniyorum ama fikriniz ya da deneyiminiz var mıdır bu konuda ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun benim aracımda da var özellikle hafif rampada felan daha belirgin oluyor gaz peralına normal deyilde biraz daha hafif hafif bastığımda titreme hafif oluyor. Yakıt sistemi veya ateşlemeden olduğunu düşünüyorum

• FarukGöksen kullanıcısına yanıt
    Sürekli değil de sadece belirttiğim aralıkta yapması beni şaşırtıyor. Biraz araştırma yaptığımda gaz verme sırasında araca binen hareket yükünden kaynaklı akslardan kaynaklanabileceğini yazmışlar. Uygun bir zamanda alt takım bakımına gitmeyi düşünüyorum. Zaten böyle bir planım vardı; şimdi daha da önemi arttı.

Gazdan ayağımı çeksem titreme neredeyse kesiliyor fakat tekrar bastığım anda vites atana kadar titreme devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 16441645164616471648
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.