Şimdi Ara

Hyundai FX Coupe 1.6 DOHC SÜRÜŞ DENEYİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir süredir bu araçları araştırıyordum ve yine en çok bilgiyi donanımhaberden alabildim.
    Lakin konuların tarihleri ve son mesajları eski olduğu için belki benim gibi almak isteyen arkadaşlar olur diye belirtmek istediğim hususları yazmam gerekti.
    26/05/2016 tarihinde 2006 1.6 gri km'si düşük, değişensiz bir Coupe aldım.
    Öncelikle aracı ilk kullandığım gün yaptığım yaklaşık 170 km yolda ( seri kullanım ) km başına BRC sıralı sistemde 0,28 krş yakıt tüketimi gözlemledim. Tabi fazlaydı. Biraz üzüldüm açıkçası..
    Ardından Hyundai yetkili servisini arayarak şase numaramla birlikte bu aracın orjinal jant ve lastik ölçüsünün 205/55/16 olduğunu öğrendim. Bizim araçtaki 225/18 idi.
    Ardından aracımı yine çok yavaş olmamak üzere 70km şehir dışı 45 km şehir içi olmak üzere kullandım. Biraz da arabaya alışmış olsam gerek ki 0,21 krş yakıt beni hayli memnun etti.
    Artı gaz ayarı yapılmamış ve jant, lastikleri orjinal ebata getirilmemiş idi. Tüm bunlar olduğu zaman sanıyorum 0,16-0,19 bandında devirli kullanımda erişeceğim.
    Aracın motoru sessiz ve stabil , zaten doch motorlar honda markalarda vtec olarak geçiyormuş. Boş değil yani motoru :)
    Alırken o kadar olumsuz yorum okudum ki, araba soluksuz 180 e çıkıyor. Daha fazlasını bekleyen ne bekliyor cidden merak ediyorum. Daha fazlası için de cesaret edip basamadım 260 ibreyi babalarının hayrına koymadı bu adamlar bence..
    Sanki altında amg olan 200le geziyo şehirlerarası yolda :)
    Yok arkadaş arabayı ziyadesiyle tavsiye ederim. Dönüp bakmayan bir kişi bulamazsınız. Yol tutuşu mükemmel, 2006 model değişensizine verdiğim paraya 2006 focus fiesta ancak alınıyor. O da bu kadar temizi olmaz yani..
    Neden herkesin kullandığı arabaları kullanmak zorunda olayım ki?
    Samimiyetimle söyleyim bir mercedes bir bmw bir coupe'u yanyana koyun, insanların bakacağı araba işte bu bizim 30 liralık arabadır. Emin olun.
    Ben devlet memuruyum, aynı zamanda üniversite öğrencisiyim.
    Niçin herkesin aldığı ama 3 kuruş etmeyen plastiklere para vereyim ki diye düşündüm. Kapının önünde benim focus var desek hangi focus bizim onu karıştırırız, o kadar var artık piyasada, artık neredeyse bedava dağıtıyorlar diye düşünüyorum.
    Performansta çok şühür şehir içinde canavar, şehir dışında km olarak 200-220 der diyorum, sanki ne yapacaksın ki daha fazlasını.
    Çok rahat kokpit, ayarlanabilir direksiyon, sunroof zaten ayrı bir mesele daha ne diyim :)
    Parçası bulunuyor mu ? Evet Elantra yürür aksamı ve motoru aynı, peki ya kaporta sahibinden.com'da ve Ankara Şaşmazda rahatlıkla bulunabileceği kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibbbbb -- 31 Mayıs 2016; 12:05:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai FX Coupe 1.6 DOHC Sürüş Deneyimleri

Hyundai FX Coupe 1.6 DOHC, kompakt boyutları ve sportif tasarımıyla dikkat çeken bir araç. Hyundai'nin ikonik coupe modeli, güncellenmiş motoru ve gelişmiş özellikleriyle kullanıcılarına benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Performans

Hyundai FX Coupe 1.6 DOHC, 123 beygir gücü ve 155 Nm tork üreten 1,6 litrelik çift üstten eksantrik mili motoruyla güçleniyor. Bu motor, 6 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzıman seçenekleriyle eşleştirilebiliyor. Araç, çevik bir sürüş ve hızlı tepkiler sunuyor.

Yol Tutuşu ve Manevra Kabiliyeti

Hyundai FX Coupe 1.6 DOHC, McPherson ön süspansiyon ve çok bağlantılı arka süspansiyonuyla donatılmış. Bu süspansiyon sistemi, dengeli bir yol tutuşu ve manevra kabiliyeti sağlıyor. Aracın hassas direksiyon sistemi, şehir içi ve uzun yolculuklar için güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.

İç Mekan ve Özellikler

Hyundai FX Coupe 1.6 DOHC'nin iç mekanı, rahatlık ve stil için tasarlanmış. Sportif direksiyon simidi, deri döşeme seçenekleri ve geniş bir bilgi-eğlence sistemi gibi özellikler, sürüş keyfini artırıyor. Araçta ayrıca otomatik klima kontrolü, seyir kontrolü ve sunroof gibi konfor ve güvenlik özellikleri de bulunuyor.

Sonuç

Hyundai FX Coupe 1.6 DOHC, performans, yol tutuşu ve stilin bir araya geldiği etkileyici bir araç. Kompakt boyutu, çevik sürüşü ve gelişmiş özellikleriyle hem şehir içi hem de uzun yolculuklar için ideal bir seçenek sunuyor. Lüks bir coupe deneyimi arayanlar için Hyundai FX Coupe 1.6 DOHC, dikkate alınması gereken bir araç.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayırlı olsun,

Sizde benim gibi düşünmektesiniz, piyasada sık bulunan araçlara binmek beni aşırı bayıyor, o yüzden nerede değişik araç var oraya koşuyorum :)

Siz zevkle bindikten sonra gerisini sallayın hıcam
  • Hayirli olsun hocam Güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun
    Bi kac icinin disinin fotosunu atarsaniz iyi olur merak ettim

• Çok teşekkür ederim herkese tek tek , sormak istediğiniz şeyler olursa memnuniyetle cevaplarım, fotoğrafları ekleyeceğim.
  • delibbbbb D kullanıcısına yanıt
    Benimde hep aklımda olan araçtır kendileri. Stilo ile aralarında gidip geldiğim zamanlar oldu. Sonuçta ikiside olmadı. Fotoları bekliyoruz..
  • Hundayi neden devam ettirmedi bu adabayi? Oysa on numara arabaydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hyundai FX Coupe tasarım olarak çok iyi
  • Hocam hayırlı olsun ama 2008 makyajlılarını önerirdim insanlar değişik olduğu içinde bakabilir bu göze hoş geldiği anlamına gelmez heryerine halo takan bi şahin istanbulda panameradan çok dikkat çeker :)

• Hayırlı olsun, Rabbim kaza bela vermesin inşallah. Bizim da bir beden eğitimi öğretmeninde vardı, pert oldu. Çok alımlı araçlar vesselam.

• Sağolun teşekkürler :)
  • Hayırlı olsun,iyi tercih.Motoru'da gayet yeterlidir.Aynı motor'a sahip Elantra düz vites aracımız vardı.Gayet istekli gidiyordu.Coupe ile elantra'nın ağırlıklarıda,gidişide benzerdir.Tabi o tasarımın hakkı 2.7 V6 Tiburon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.