Şimdi Ara

Hyundai Excel almak istiyorum ama biraz yardım gerekli fikri olanlar bakarsa sevinirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
20.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-3 gundür bu arabalar aklıma takıldı arabaya bir kez binme fırsatım oldu araç fiyatına göre iyi gibi duruyodu burda da okuduklarım aracın tek sorunun biraz yere yakın olmasından kaynaklandığı yazıyor. bir kaç sorum olacak onları cevaplarsanız benimde kara vermemde baya bir yararınız olur
    Öncelikle hangi modeli tutulmuştur yani olaki elimiz sıkıştı satmak istesek hangisini daha çabuk elimizden çıkarırız aracın örneğin 1,5 motoru(lpg'li) ortalama ne kadar yakar genel hatlarıyla ekonomik diyorlar ama yinede kullanan varsa öğrenmek isterim 1,3 mü daha çok tercih edilir 1,5 mi fazla hız seven birir değilim ama şimdi otobandada 60 la sağdan sağdan gidecek halim yok biraz bastıkmı hemen titremeye başlar mı işte derdimi anlatmaya çalıştım sizde görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim birde yok o araba güzel değil onun yerine su arabayı al daha iyidir derseniz onuda model olarak vs belirtirseniz sevinirim ( bütçem en fazla 7,500 tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyr3x -- 2 Haziran 2009; 18:56:34 >

• valla bende 1994 gls modeli var yaklaşık 7-8 yıldır kullanıyorum şahinle muratla ıvır zıvırla karşılaştırılmaz bile..bakımlarını ihmal etmedikten yağına suyuna iyi baktıktan sonra hiç problem çıkarmaz ben doğru düzgün bakmadığım halde pek sorun çıkarttığını söyleyemeyeceğim..fiyatına göre gayet iyi bir araç 4 cam otomatik hidrolik direksiyon yakıtı benzinde biraz fazla derler ama bence değil özellikle lpg takınca gayet iyi hesaplamadaığım için kaç kuruş yakıyor söyleyemeyeceğim şuan.

...tabi büyük kazası olmyan iyi kullanılmış bakımlı bir tane bulursanız hiç düşünmeyin memnun kalacaksınız..ben lpg ile düz yolda 180 km yaptım kalkışı üsratlenmesi hızı falan gayet iyidir üstelik 100 ü geçince şahinler renolar gibi direksiyon elinizde tirtir titremez yalnız alırsanız gls sini alın hidrolik direksiyon baya önemli bir ayrıntı çünkü
  • bizdede 94 model 1.5 motor gls var daha ben hiç bir yerde sıkıntı çektiğimizi görmedim ama bu çok iyi baktığım için galiba daha 2 sene önce bütün full bakımını yaptırdık şimdi harika yeni arabalara taş çıkartır okadar söyleyim aarbamızda lpg olmamasına rağmen fazla yakmıyo
    lafın kısası alırsanız rahat edersiniz
  • iyi acemi arabası olut. şahin,doğandan bin kat iyidir. 1.5 gls ve klimalı alın. artıları fiyatına göre fazla, 4 cam otomatik, hidrolik direksiyon, bagaj, benzin açma butonu,debriyaja basmadan çalışmama, özellikle parkta kuş gibi bir direksiyon, az ayakr, tüpe uyumludur.
    eksileri :ön taraftan kaza yaparsan, toplaması çok zor aracın. o yüzden ön tamponları hizası dışına çıkmış aracı almayın. ikinci eli fazla yok. yedek malzemeleri yerli accentler gibi değil, yan sanayisi yok ve bu yüzden parçası pahalı. bir de uzun yolda çok yan rüzgar alır. direksiyonun hafifliği şehir içinde iyidir ama uzun yolda, en ufak bir harekette araç gezinir.
    alinmicak araba değil ama 7500 bütçeniz varsa yumurta kasa, klimalı accentleri daha çok öneririm. onlardan bulamazsanız, doğan, şahin yerine kesinlikle alınır.
  • hocamlarım peki söylediğiniz yani [ gls 1,5 Elektrikli Cam, Klima, Radyo / Kaset, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit, Alarm, Direksiyon Ayarı ] excel i ortalama ne kadara almalıyım yani oluru kaçdır bunların birde kmsinin kaçda olması iyidir
  • sana satıyım 7.5 milyara
  • özellikleri beliritirsen kmydi değişen di boyaydı falan birde nerde olduğunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 90’lı yıllarda hem 91 model LS, hem de 94 model GLS benzinli Hyundai Excel arabalarım oldu. O yıllarda özellikle GLS modelinde var olan özellikleri ve konforu bir başka ithal arabada o fiyata bulmak çok zordu. wind06 arkadaşımızın direksiyonun hafifliği konusunda belirttiği olumsuz özelliğe ben de katılıyorum. Bu yüzden İstanbul-Çanakkale ve TEM oto yolunda ciddi iki kaza atlattım. Takip etmediğim için şu anki piyasasını bilemiyorum, ancak bakımlı ve temiz bir Excel GLS bulursanız almanızı önerebilirim. Belki yedek parça sıkıntısı çekebilirsiniz. Kullanmakta olan arkadaşlar daha yi yanıt vereceklerdir.

• birde bazı gls lerde klima yok bu ayrıntıya takılmalımıyım
  • bilgisi olan yok mu
  • Hafızam beni yanıltmıyorsa tüm Excel GLS modellerde klima mevcut. LS modellerde ise yok.

• gls lerin hepsinde klima yok

tutulanıda 1.5 gls dir

dayımda 94 model vardı 0 almıştı 250bin km kullanıp sattı çok memnundu

4-5 sene önce bi arkadaşada almıştık oda 3 sene kullandı model arttırayım dedi accent aldı 2001 model pişman oldu

o arabanın rahatı yok dedi

ama okadar eski ve temiz bir raba biraz zor

muayenelerde sorun çıkabilir masrafı bol olabilir
  • yorumlar için tekrardan sağolun, bu gidişle arba falana lamıyacam :D
  • hocam bence o paralara accent 1.5 gls yumurta kasa al parça sıkıntısı çekmezsin.ikinci eli tutlan bir arabadır satmakta zorlanmaz ve fazla zarar etmezsin.ama muhakkak1.5 gls olsun en çok tutulanı odur.hidrolik direksiyon ve klima olanları tercih et.1.5 yıldır sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum.
  • hocam onlarada bakıyorumda ankaradayım 2 haftadır pazarda falan göremedim ya da gözümden kaçtı internetten baktım olanlarda ya gaziantep ya adana tarafında onlarda biraz uzak kaçıyo yol parası cart curt derken baya bi para yine çıkışımız olacak pazarda görürsem yinede bakacam saol
  • 2 hafta önce arkadaşım 94 GLS sattı lpgli 6ya verdi
  • 2-3 hafta önce 91 model 1.5 GLS aracım vardı. klima yok diye satıp 99 model mazda 323 aldım. 3 gün içinde aniden satmaya karar verip sattım. keşke klima taktırsaymışım diyorum şimdi.

arabayla kesintisiz 18 saat civarında yol yaptım. kesinlikle yormayan bir araba. donanım özellikleri şimdiki b sınıfı arabalara göre bile fazla. uzun yolda lpg ile 0,13 kuruş yakıyordu. (lpg 1,510)

parçası kesinlikle pahalı değil ve bol. Anadolunun bir ilçeinde bile rahatça bulabiliyordum. Artık internet diye bir olgu var. heryerden parça bulabilirsiniz.

arabanın eksisi dreksiyonun hızlandıkça sertleşmemesi. çok yumuşak olduğu için 90 km den sonra rüzgarlı havalarda gezinmeye meyilli idi. otobanda bile 130 ve üstü hızlarda hava rüzgarlı ise dreksiyonu sıkı tutmak gerekiyordu.
  • KARDES EXCELL BIRAL 99 MODEL KLİMALI ACCENT VEREYIM SANA 9,800 TL SON OLUR GLS MODELIDIR BEYAZ
  • excele bakıyodum birden bir ford görüp tutuldum aldık bilmiyorum yiyimi ettik kötümü tekrardan konuyla ilgilenen herkese teşekkürler
  • Hayırlı olsun.Güle güle kullan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.