Bildirim
HYUNDAİ ERA TEAM ABS' Lİ MODELİ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: chllngr57
HYUNDAİ ERA TEAM ABS' Lİ DİZEL ALINIR MI? 2009 VEYA 2010 DİZEL NASILDIR. TAVSİYE EDERMİSİNİZ. YEDEK PARÇASI, 2. EL DURUMU NASILDIR
Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. Ciddi söylüyorum sahin Dogan alın daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahin'ciler kalmış mıydı bu forumda?
Era fiyatına göre güzel araçtır, düzgünü alındıktan sonra sorun da çıkartmaz. Hyundai boşuna 5 yıl garanti vermiyor. -
Gozu kapali alabilirsin. İnanilmaz performansli ve keyifli bir arac, tam sehirici kullanimina uygun yumusak suspansiyonlara sahip, az yakar, cok az sorun cikarir. İkinci eli peynir ekmek gibi.
Piyasasi olmayan, sorunlu iki gun sonra elinde patlayacak dayvudan cok daha iyidir -
Türkiye için en uygun araç denilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haketmedim -- 18 Kasım 2011; 0:14:12 > -
DİZEL MOTORU NASIL SORUN ÇIKARTMAZ DİYENDE VAR KAPININ ÖNÜNE KONULMAZ DİYENDE AMA 20 MİLYAR CİVARI ALINABİLİR GÜZEL Bİ ARABA GİBİ GÖRÜNÜYOR.
ACABA BİLDİĞİNİZ KRONİK ARIZASI VAR MI -
2010 modelini özellikle almanı tavsiye ederim. Neden mi? İç döşemeleri siyah ve gösterge ve konsol aydınlatmaları mavi. Diğer hususlarda da seni üzeceğini sanmıyorum. Dizel Era ile bir kaç yıl önce test sürüşü yapmıştım. Performansı gayet hoşuma gitti. Yani araba ben 110 HP yim diyor. Bana göre içi geniş ve ergonomik. Kullanıcıları daha iyi yorum yapar tabiki. -
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
quote:
HYUNDAİ ERA TEAM ABS' Lİ DİZEL ALINIR MI? 2009 VEYA 2010 DİZEL NASILDIR. TAVSİYE EDERMİSİNİZ. YEDEK PARÇASI, 2. EL DURUMU NASILDIR
Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem. Ciddi söylüyorum sahin Dogan alın daha iyi.
kardeş şakamısın sen. -
quote:
quote:
Bukdarda olmaz ya..kullandigin dayvu kotuledigin hyundaiden iyi bir araba sanki..
Bazen boyle insanlarin beyninin icini acip orda ne var diye bakmayi cok istiyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınabilir, iyi devirlenen, yolları fazla hissettirmeyen bir araba. Bu arabayı kullanan taksiciler sölüyor. Taksici bu arabayı alıyosa ya az yakıyodur, ya konforludur yada uzun ömürlüdür. -
quote:
Orijinalden alıntı: Duratec
quote:
quote:
Bukdarda olmaz ya..kullandigin dayvu kotuledigin hyundaiden iyi bir araba sanki..
Bazen boyle insanlarin beyninin icini acip orda ne var diye bakmayi cok istiyorum..
imzana kahkaha attım
-
Arkadaşlarım ben de bir hyundai almayı düşünüyorum. Ama 20.000 TL bütçem var. Eski ya da yeni modellerinden hangisini almam lazım. Bir kaç bin daha eklemem lazım mı? Ya da eski kasalardan mı almam lazım? Bagajı falan geniş olanlardan.
Bu arada benim ilk arabam olacak, Şoförlüğümde sorun yok. -
parasına göre iyi araç. 110 hplik dizel motoruda bayağı performaslı. -
TakSiciler kullaniyorsa vardir bi bildikleri, yani uzmez sizi. Tabi dizelini bilmiyorum, cunku ankaradaki cogu taksi 1.6 lpg. -
Bende 1.6 dizel 2006 model var, arac 130bin km de, arac sehir icinde cok az yakiyor, sehirler arasinda diger araclar kotu ama yinede cok yakmiyor, daha hicbir sorunu olmadi, cok hor kullanmaktan garantiliyken 3kere turboyu yedi babam (ilk yil) ama suan araba bende hicbir sorunu yok aracin. Bakimlari duzenliyse dizelin hicbir sıkıntisi yok. 30bine sifir almistik parasini hakediyor gercekten, seriligi yetiyor bana. Bana sorsaniz mercedesmi hundaimi ikiside mevcut
Sehir icinde, siradan islerde, esya tasiyacaksam seri islerde hundai mercedese 10basar.
Sehirler arasinda, kizla veya ozel islerimde, okula giderken mercedes
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 3 Aralık 2011; 0:18:37 > -
quote:
quote:
dur tahmin ediyim , ne alsın aveo mu alsın? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
quote:
quote:
dur tahmin ediyim , ne alsın aveo mu alsın?
konu aveo veya baska araba degil.
annemle ben 2009 aveo hatchback kullanıyoruz. 3 haftalığına 2010 model, 40.000 km de accent kullanmamız gerekti, annem aldı arabayı 10 dk sonra geldiginde bu ne biçim araba be sürülmüyo dedi.
ki bende söylemistim zaten araba b.k gibi süremezsin diye.
arabada konfor 0, kıçı ayrı başı ayrı gidiyor. allaha emanet gidiyosunuz. yol tutuş desen kötü diyemicem çünkü hiç yok. ve ciddi söylüyorum şahin doğan falan bu accent era dan daha iyidir.
benim 2009 hatchback aveo accent den sonra mercedes gibi geldi bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 3 Aralık 2011; 0:34:33 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
annemle ben 2009 aveo hatchback kullanıyoruz. 3 haftalığına 2010 model, 40.000 km de accent kullanmamız gerekti, annem aldı arabayı 10 dk sonra geldiginde bu ne biçim araba be sürülmüyo dedi.
arabada konfor 0, kıçı ayrı başı ayrı gidiyor. allaha emanet gidiyosunuz. yol tutuş desen kötü diyemicem çünkü hiç yok. ve ciddi söylüyorum şahin doğan falan bu accent era dan daha iyidir.
kıçı kırık daewooyla hayırlı sürüşler
-
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
quote:
quote:
quote:
quote:
kıçı kırık daewooyla hayırlı sürüşler
daewoo dedigin 2005 2006 kaloslar sparklardır.
benim aveo GM tarafından GM in güney kore fabrikalarında üretilmiştir.. daewoo ile bi alakası bulunmamaktadır
aveoyu begenmeyebilirsin kötüleyebilirsin, ama bunu yaparken daewoo adı altında yapma, chevrolet aveo yu beğenmiyorum diye yap eyw diyeyim saygı duyayım .)
-
ABS li mi
ABS siz araç varmı hala?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X