Şimdi Ara

Hyundai Elentra 1.6 GLS - 12.500 TL nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 model Hyundai Elentra 1.6 Gls, 120.000 kmde, ABS ve klima var, camlar otomatik.. 12.500 TL istiyor son..Araç temiz ve bakımlı..Sizce bu araç için bu fiyat nasıl?

Temsili resim;

• eğer motoru yeni admirelerin motorlarından değilse eski 1.6 motorlar 116 beygir.Araç pek tutulmuyor ama biniciysen güzel araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatoz00 -- 4 Mart 2009; 9:11:02 >
  • Adının ELANTRA olduğunu bildiğim KORE malı bir otomobil. 1.6 motor vergiden hayli düşmüştür. 9 yılda da 120.000 km çok fazla sayılmaz, aracın kazasız olması, kaza yapmış olsa bile profesyonelce onarılmış olması, lastiklerin yeni veya yenilenmeye ihtiyaç duyması, elektrik sistemi, iç temizliği, vites kutusu, fren tertibatı, yürür aksam gibi önemli aksam ve parçaların durumunu kontrol eder veya ettirirseniz ve bence de sıralı sistem LPG takarsanız 12.500 TL yerli otomobil fiyatına yaklaşmış ama konforlu ve güvenlikli bir otomobil için ARAÇ ÇOK TEMİZ İSE gayet makul. 11.000 TL'den başlıyor fiyatlar.

Aşağıda otomatik HYUNDAI ELANTRA için 12.250 TL istiyor. İlan da bugün verilmiş.

http://www.sahibinden.com/2000_hyundai_elentra_otomatik-02WQQaXQQ4408249WQQpXQQdisplayitem

• Elentralar , kullanımı çok rahat olan arabalar. Kaç model olduğunu hatırlamıyorum ama kiraladığımız araba gerçekten süperdi Bastımı gidiyo , dur dedimmi duruyo
  • iyi arabadır bizim komşuda var satarsan önce bana söyle dedim ama satmayı düşünmüyorum dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.