Arkadaşlar aralık ayında araç fiyatları düşer diye bekledik. Acaba aralık ayında Accent Era dizel motor için bayilerden fiyat alan var mı?
Geçen ay bi kaç tane bayiye telefon açmıştım. 34.000 TL'ye bıraktılar, park sensörü, ilk yardım çantası, paspas hediye dediler. Fakat aralığı beklemeyi uygun gördük.
İkinci el accent admire yada sıfır accent era almayı düşünüyoruz.
hangi donanım biraz daha bilgili verseniz
quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
hangi donanım biraz daha bilgili verseniz
Babam elektrikli aynı için prime donanım istiyor fakat onun fiyatı çok pahalı. Şu durumda start yada mode donanım düşünüyoruz.
Ayrıca start donanım ile mode donanım arasında yakıt tüketiminde fark olur mu? Start donanım lastikleri daha ince, bu durum yakıt tüketimi ve yol tutuşunu ne kadar etkiler?
Arkadaşlar, aşağıdaki linkteki gibi normal bayi olmayan galerilerden sıfır araç alınır mı?
Yani para teslimatı noterde mi yapılıyor? Normal galerilerden sıfır araç alınırken güvenebilir miyiz?
objektif bir değerlendirme yaparsak ben olsam o parayı sıfırına vermez temiz bir 2.el bulurdum,neden araç muhtemelen 2012 de banttan inecek ve yüzü eskimeye başladı,sıfır için değmez düşünüyorum,bu arada hyundai assan full modelindeki hava yastıklarını bile çalmış,illa sıfır diyorsanız başka markalarada bakın derim. Ancak şunu da belirteyim bu kasa ülkemizde çok tutuldu,2.elde de çok iyi gidiyor. Tabi bunlar benim şahsi düşüncelerim hakkınızda hayırlısı
Fiyatını haketmiyor artık o araç. Arkadaşın dediği gibi farklı arabalara bakın
1 ay önce Hyundai bayisinden Accent Era 1,5 dizel mode donanım paketi hakkında bilgi aldık ve almaya karar verdik. Bu gün bayiye tekrar uğradım 1,5 dizel dizel motorlu 2012 model Era üretiminin sonuna gelinmiş artık 0 olarak çok zor bulunuyormuş. 2012 Start donanım paketinde uzaktan kumandalı merkezi kilit olmaması bence büyük eksiklik mode en uygun donanımı sunuyor. Eğer benzinli düşünüyor iseniz 0 olarak çok kolay bulunabiliyor. Otomobil fiyatları bu kadar yükselmişken araç seçimi atomun formülünü yazmaktan daha zor. Son kararım: i20 Troy almaya karar verdim. 26 yaşındayım ihtiyaçlarımı çok rahat karşılıyor. i20 1,4 dizel altı ileri mode donamım paketi 36500 TL fiyat aldım + 600-700 TL Kasko + isteğe göre 600 TL çelik jant için fiyat verdiler. Ford Fiesta 1,4 8V 68 hp, Fiat Punto Evo 1,3 16V dizel 75 hp, VW Polo 1,2 dizel 75hp, Opel Corsa 1,3 dizel 75hp, Yeni Aveo HB 1,3 dizel ve Yeni Kia Rio 1,4 dizel 90hp bu araçların fiyatları i20'ye göre 3000-5000 TL yüksek. Rio ile İ20 aynı şanzıman ve motoru kullanıyorlar. 2012 ötv ve diğer gelecek zamları düşünüyorum ve i20 alacağım(hatta sipariş ettim) bu baş ağrısından kurtulup uzun bir şehir dışı seyahati düşünüyorum. Aracı 3 yıl kullanacağım muhtemelen 35000-40000km'de satmayı düşünüyorum. Ayrıca test sürüşü de yaptım malzeme kalitesi ve bir kaç detay dışında kabul edilebilir. Yol tutuş, vites ve motor performansı 1,300kg boş ağırlık düşünüldüğünde gayet yeterli. Yalıtım ile hiç sıkıntım yok çünkü motor sesini seviyorum. Uzun yolculuklar da buna dahil. Yine de yalıtım konusunda korkulacak birşey yok. Sürüş pozisyonun yüksel olması çok büyük avantaj sağlıyor.
C sınıfı araçları da mümkün olduğunca bayilere de giderek araştırma yaptım fiyat olarak 47,000 TL vermek gerekiyor düzgün donanımlı bir HB için. Şu an için durumumuz buna müsait değil. i20 ile ilgili açılan başlıkların tamamın yakınını okudum. 40 bin km'ye kadar bir sorum yaşamayacağımı var sayıyorum.
Konu başlığını dikkate alarak, 2012 Hyundai Accent Era 1,5 dizel mode donanım için 34,600 TL fiyat verdiler.