Şimdi Ara

HYUNDAİ ACCENT ERA 1.5CRDİ SİYAH DUMAN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar, aracim 2010model era 1.5crdi 110hp motordur. 162bin kmde. Aracimin performansi super. En ufak performans eksikligi yok hatta bazi ayni motor ayni model araclari gecmekte. Ancak aracim siyah duman atiyor. Bosta gaza basildiginda atmiyor. Yukte atiyor. Turboda aman amanli bir ses yok. Turbo sorunu olsa cekiden duser. Pompa enjektor akla geliyor ama yine cekide sorun yok. Kopek gibi asiliyor bayir vs dinlemiyor. Bunu neden yapar. Orn. 5.vites 1700dvr sabit gaz duz yol 90km hizla bile giderken atiyor. Dusuncelerinizi merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bişi yok aracınızda. 162.000 km de sıkıştırınca bir miktar duman yapması normaldir.. era'nın dizel 2007 modeli vardı bende, motoru yemiştim, gel de duman nasıl çıkıyor gör araçtan..

    feribota bindim inan koca gemiden çıkan duman benim araçtan çıkan dumandan azdı.. bayır yukarı gaza bi yükleniyordum arkadaki araç fren yapıyordu önünü göremediği için.. hoş zati gaza yüklenince ben de arkadaki aracı aynadan göremiyordum baba sen ne diyorsun.. seninki de duman mı şimdi yanii..??

    sanayiye dalıyordum itfai önünden geçiyorum mecburen adamlar alarm verdi bi kere yanıyor bişi diyee.. neyse ama son derece sürüş zevki aldığım bir araçtı dizel era.. sıfır aldığım 2007 senelerinde araç iyi uzuyordu.. gerçi günümüzde bile bu aracın perfonmansına paket çekebilecek başka bir araç yok gibi..

    ben şu an ne mi kullanıyorum.. ?? 2016 model 136 bg. dizel İ30 tabii ki..




  • cevizkabugu kullanıcısına yanıt
    Ustam konuyu hortlattım araç halen daha bende 204 bin km oldu. Hiçbir değişiklik yok. Ne çekişte Ne de Dumanda inşallah satarsam bende i30 almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.