Şimdi Ara

Hyundai Accent Admire Tüp Taktırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar aracıma kışa doğru tüp taktırmak istiyorum ilk defa tüplü bir araç kullanacağım o yüzden sizlerden bilgi almak istedim hiç kullanmadım çünkü kullanan arkadaşlar bana benzinli ile tüplü aracın avantajları ve dezavantajlarından bahsederse sevinirim çekişten düşer mi performans kaybı olurmu bunun gibi. aracım hyundai accent admire 2006 1.3 model gerçi 1.3 motor ne kadar düşebilirki performas daha zaten güçsüz :) aklımda iki marka var lovato ve prins ikisinide aradım bilgi ve fiyat aldım kimle konuşsam italyan al atikeri filan sakın alma dedi lovato varmış abi o çok iyidir dediler birde prins varmış onu mu alsam dedim çoğu kişiye kardeşim o pahalıdır çok iyidir ama lüks araçlara kullanılır genelde diye denildi :) sizce lovatomu prins mi ? aradım ikisinide lovato 2150 lira fiyat istedi taksit olunca 2250 dedi prins ise 1900-2000 lira dedi fark koymadan da 10 taksit yaparım dedi.

    Tüp neden taktırmak istiyorum derseniz benzin pahalı baş edemiyorum bende taktırmak taraftarı değilim ama çok yakıyor o kadar yakıt katkısı temizlik yaptık yok 40-45 kuruştan aşagıya düşmüyor yüz kilometrede en kötü 10 litre diyor. 50 lira atıyorum iki adım atıyorum bitiyor yakıt.

    Prins takacağı sistem bu;http://www.prins.com.tr/technomax

    Lovato ise bu;http://www.lovatogaz.com/product/easy-fast-obd-ii-sirali



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 26 Temmuz 2017; 12:9:46 >







  • 2010 ile 2015 arasında 5 yıl aynı araca atiker LPG ile bindim en ufak sorun yaşamadım. Şimdiki aracımda da atiker var yeni kitleri daha iyi. Bence fazladan harcama yapmaya gerek yok atiker aracınıza gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: educationist

    2010 ile 2015 arasında 5 yıl aynı araca atiker LPG ile bindim en ufak sorun yaşamadım. Şimdiki aracımda da atiker var yeni kitleri daha iyi. Bence fazladan harcama yapmaya gerek yok atiker aracınıza gider.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.