Şimdi Ara

HYUNDAİ ACCENT ADMİRE 1.3 İ LPG TAKTIRCAM LPG TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞLAR LPG TAKTIRCAM ARABAM 1.3 ACCENT ADMİRE İNJEKSYONLU 2005 AMA SORUN YAŞAMAK İSTEMİYORUM BU İŞİ GERÇEKTEN İYİ BİLEN ARKADAŞLAR İŞİN İÇİNDE OLANLAR TAVSİYELERİNİZ NELERDİR BİLİYORSUNUZ Kİ LPG ÇOK TEHLİKELİ LÜTFEN İŞİN İÇİNDEKİ ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM yüz defa ayar yaptırmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 12 Eylül 2006; 17:37:47 >

agiegas
  • zavolli nasıldır

yada tartarini AYNI ARABAYI KULLANAN ARKDAŞLAR
    2 sene garantili!! cok ii bi tanidigin yeri!!

Orjinalden alıntı: eggy13

ARKDAŞLAR LPG TAKTIRCAM ARABAM 1.3 ACCENT ADMİRE İNJEKSYONLU 2005 AMA SORUN YAŞAMAK İSTEMİYORUM BU İŞİ GERÇEKTEN İYİ BİLEN ARKADAŞLAR İŞİN İÇİNDE OLANLAR TAVSİYELERİNİZ NELERDİR BİLİYORSUNUZ Kİ LPG ÇOK TEHLİKELİ LÜTFEN İŞİN İÇİNDEKİ ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM yüz defa ayar yaptırmak istemiyorum

Bence iki kere düşün.
    Biz 2004 Accent 1.3 MPI araca taktırdık.Araç soğukken özellikle sabahları ilk çalışmada zor çalışıyor.6-7 marşta çalışıyor.Ama gazda iken hiç bir sorun yok.
    Bir çok Hyundai sıralı sistemde bu sorunu duydum.
    http://www.lpghaber.com/html/phpbb2/viewforum.php?f=5

Linkteki benzinde çalışmıyor yorumlarını oku.Özellikle Hyundai ile ilgili olanları.
    Bir çok Hyundai'nin aynı sorunu yaptığını göreceksin.Üstelik hemen her marka kit ile yapıyor.
    BRC,Voltran,Lovato,Zavoli hiç fark etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 12 Eylül 2006; 14:21:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OFFF YA BU ARBA ÇOK YAKIYOR NE YAPICAM BEN

Orjinalden alıntı: silicon

quote:

ARKDAŞLAR LPG TAKTIRCAM ARABAM 1.3 ACCENT ADMİRE İNJEKSYONLU 2005 AMA SORUN YAŞAMAK İSTEMİYORUM BU İŞİ GERÇEKTEN İYİ BİLEN ARKADAŞLAR İŞİN İÇİNDE OLANLAR TAVSİYELERİNİZ NELERDİR BİLİYORSUNUZ Kİ LPG ÇOK TEHLİKELİ LÜTFEN İŞİN İÇİNDEKİ ARKADAŞLAR TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM yüz defa ayar yaptırmak istemiyorum

Bence iki kere düşün.
    Biz 2004 Accent 1.3 MPI araca taktırdık.Araç soğukken özellikle sabahları ilk çalışmada zor çalışıyor.6-7 marşta çalışıyor.Ama gazda iken hiç bir sorun yok.

Linkteki benzinde çalışmıyor yorumlarını oku.Özellikle Hyundai ile ilgili olanları.
    Bir çok Hyundai'nin aynı sorunu yaptığını göreceksin.Üstelik hemen her marka kit ile yapıyor.

Doğrudur.
    bende de elantra var. aynı sorundan muzdaribim. sabahları benzinle ilk çalıştırmada aptal çalışıyor.
    Sorun ile ilgili olarak 2-a Mühendislik (BRC) mantıklı bir açıklama getirdi ve çözüm önerisinde bulundu. henüz zamanımız müsait olmadığı için yaptıramadık.
    yaptırdığım ve çözüme ulaştığım vakit forumda ayrı bir topic açarak herkesi haberdar etmeyi düşünüyorum.
    şimdilik biraz sabırlı ol, acele etme ve bizlerden haber bekle derim.

Aslında sorun çok önemli gibi görünmüyor ama felaket can sıkıyor. sanki sabahları araba hurdaymış gibi düşündürüp insanı arabadan soğutuyor. Ama soruna hiç bir çözüm bulunmasa ve bu sorunun ileride ciddi hiç bir masraf açmayacağını bilsem yine de LPG sistemine böylece katlanmaya hazırım; benzinle binilir mi arabaya be yaw!

• NE MARKA ÖNERİRSİNİZ ZAVOLLİ HYUNDAİ ACCENT ADMİRE EN İYİ UYAN RANDIMAN VERENMİŞ DOĞRUMUDUR.
    uzman
  • quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

brc sıralı sistem iyi gider dostum kullanan arkadaşların pek şikayeti yok 1850 ytl idi en son

+1

brc den şaşma derim brc nin yeni sıralı sistemleri çok iyi

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
    2008 HYUNDAI ERA 1.4 SELECT KUM BEJİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedikodu

quote:

Orjinalden alıntı: silicon

quote:

Bence iki kere düşün.

Doğrudur.
    bende de elantra var. aynı sorundan muzdaribim. sabahları benzinle ilk çalıştırmada aptal çalışıyor.
    Sorun ile ilgili olarak 2-a Mühendislik (BRC) mantıklı bir açıklama getirdi ve çözüm önerisinde bulundu. henüz zamanımız müsait olmadığı için yaptıramadık.
    yaptırdığım ve çözüme ulaştığım vakit forumda ayrı bir topic açarak herkesi haberdar etmeyi düşünüyorum.
    şimdilik biraz sabırlı ol, acele etme ve bizlerden haber bekle derim.

Aslında sorun çok önemli gibi görünmüyor ama felaket can sıkıyor. sanki sabahları araba hurdaymış gibi düşündürüp insanı arabadan soğutuyor. Ama soruna hiç bir çözüm bulunmasa ve bu sorunun ileride ciddi hiç bir masraf açmayacağını bilsem yine de LPG sistemine böylece katlanmaya hazırım; benzinle binilir mi arabaya be yaw!

Arkadaş şu çözüm önerisini buraya da yazar mısın ?Yaptırmasan da sen yine de yazarsan çok memnun olurum.
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.