Şimdi Ara

Hyundai Accent 1.5 CRDI Aldım, Bilmiyorum iyimi yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- Yaşı mümkün olduğu kadar düşük olsun.
    2- Yedek parça problemi olmasın.
    3- 2. eli iyi olsun, gerektiğinde zorlanmadan satabileyim.
    4- Yakıt tüketimi düşük veya makul seviyelerde olsun. (Dizel olabilir)
    5- En önemlisi bagajı yeterli büyüklükte olsun. Çocuk arabası falan rahatça bagajına sığabilsin.
    6- Kilometresi düşük olsun, bana ek masraf çıkarmasın.
    Kriterleri ile 15.000 - 16.000 arası aile arabası tavsiyesi istemiştim.

Bu arayışıma 15.000tl ye, 2006 model, 65.000 km de, kazası değişeni olmayan, bakımlı bir Hyundai accent 1.5 crdi alarak son verdim.
    Daha önce dizel araç kullanmadığım için acaba iyimi yaptım diye düşüncelerim var açıkcası.
    İlk tuhafıma giden motor çalıştırılırken sallanıyor. Normalmidir bu, yani dizellerin karakterimidir çalıştırılırken motorun sallanması?

• kilometre orjinalse arabada temizse bence güzel seçim yaspmışsınız.

hayırlı olsun
  • güzel araç boşver iyi yapmışsın dizellerin hepsi biraz titreşimli çalışır aşırı değilse normal
  • Aracınız hayırlı olsun,gerçekten çok iyi bir fiyata almışsınız,inşallah bir sıkıntısı yoktur.Bu arada araç hakkında ki daha detaylı bilgileri imzamdaki era takımında ki kullanıcılardan elde edebilirsiniz.Sizi de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.
  • hayırlı olsun bir tanıdıgım da accent era dizel aldı cok memnun yakıtı da iyi kazasız belasız kulllan ins.
  • Sağolun arkadaşlar, rahatlattınız beni :)
    Senelerce benzine para akıttıktan sonra dizel araç ilaç gibi gelecek herhalde.
  • güzel seçim soğukken sallanıyor değilmi ? sabahları ??
    sıcakken keser o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyata temzise mükemmel
  • İstekleriniz doğrultusunda isabetli bir tercih yapmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

İstekleriniz doğrultusunda isabetli bir tercih yapmışsınız.

+1
  • Hayırlı olsun...
    Aracı ilk çalıştırmada hareket etmeden önce özellikle kışın ve durduktan sonra stop etmeden önce 15-20 sn. beklerseniz motorunuz için faydalı olur...
  • Sallantıyı hemen hemen her dizel araba yapar motor belirli bir sıcaklığa ulaştıktan sonra titreme vs kalmaz
    artık arabayı almışsınız bu saatten sonra sorgulamanın bir anlamı yok allah kaza bela vermesin güle güle iyi günlerde kullanın
  • Araç ilk sahibinden ve gerçekten temiz, titiz birisi olduğum için temizliği içime sindi. Kazası belası değişen boyanan bir yeri yok.
    Aklımda dizel araç almak vardı. Albea, clio falan düşünürken accent admire ani gelişti. Hakkında fazla birşey bilmeden aldım yani.
    Tuhaf gelen araç çalıştırılırken motorun sallanması oldu. Normal mi değilmi onu merak ettim sadece. Normal olduğunu da teyit ettiğimize göre mesele kalmadı.
    Ayrıca çalıştırmadan, stop etmeden ne yapmam lazım, kullanırken hangi devir aralığında kullanmam lazım, rutin olarak nerelerini kontrol etmem lazım, genel olarak nelere dikkat etmem lazım? Bunlarla ilgili bilgi de verirseniz sevinirim.
  • Hayırlısı OLsun .. Kazasız Belasız Sıkıntısız Sorunsuz Sürüşler Olur İnşallah.. Şunu da Belirteyim Aracınız turbo dizel oldugundan sabahları 1-2 dk motoru ısıtmanızı ve stop etmeden önce en azından yarım dakika calışır durumda bırakmanızı tavsiye ederim..

Böyle Motoru Isıtmadan ve Stop Dinlendirmediğinden dolayı dizeller turboda Sorunlar Yaşıyor.. Geçtiğim yaz 1.4 tdi toledosu olan kuzenım aracında turboda sorun çıkmıştı.. İlk kez dizel araç kullanacaksın o yüzden belirtmek istedim..

Tekrar Hayırlısı Olsun İnşallah Bizede Nasip Olur...
  • 3 silindirli olduğu için titreşimli çalışır. Ama motor sağlamdır. Bakımları düzgün yapıldı ve euro dizel kullanıldı ise uzun yıllar problemsiz hizmet eder. Çekişi şaşırtıcı derecede iyidir. Getz dizellere göre biraz daha fazla yakarlar. Uygun devir bandı 2000-3000 devir arasıdır. Yüksek devir çevirtmeyin. 2800-3000 devir vites büyütmek için ideal devirdir. 2000 devir altı üst viteslerde tavsiye edilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakcora

3 silindirli olduğu için titreşimli çalışır. Ama motor sağlamdır. Bakımları düzgün yapıldı ve euro dizel kullanıldı ise uzun yıllar problemsiz hizmet eder. Çekişi şaşırtıcı derecede iyidir. Getz dizellere göre biraz daha fazla yakarlar. Uygun devir bandı 2000-3000 devir arasıdır. Yüksek devir çevirtmeyin. 2800-3000 devir vites büyütmek için ideal devirdir. 2000 devir altı üst viteslerde tavsiye edilmez.

2006 da normal Accentlerin üretimi bitti diye biliyorum ? 2006 da era başlamadımı ? Era 4 silindirliydi çünki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: erakcora

3 silindirli olduğu için titreşimli çalışır. Ama motor sağlamdır. Bakımları düzgün yapıldı ve euro dizel kullanıldı ise uzun yıllar problemsiz hizmet eder. Çekişi şaşırtıcı derecede iyidir. Getz dizellere göre biraz daha fazla yakarlar. Uygun devir bandı 2000-3000 devir arasıdır. Yüksek devir çevirtmeyin. 2800-3000 devir vites büyütmek için ideal devirdir. 2000 devir altı üst viteslerde tavsiye edilmez.

2006 da normal Accentlerin üretimi bitti diye biliyorum ? 2006 da era başlamadımı ? Era 4 silindirliydi çünki..

2006 da admirelerde vardı

hayırlı olsun

• Anladım.. Hayırlı olsun Admirede güzel araçtır az yakar :)
  • Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Babamda var 2006 yılında sıfır almıştı şu an 90000 de ve bir problemi yok. Sadece yakıt deposuyla ilgili bir sıkıntı yaşadı onun dışında başka masrafı olmadı.
    Motor sesi o kadar önemli değil ısındıkça azalıyor. Diğer dizellere göre biraz fazla yakar ama öyle büyük şekilde fark etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.