Şimdi Ara

Hyosung GV 250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hyosung Gv 250 motoruma sissy bar + motor koruma demiri + arka deri yan çantalar + yüksek gidon (amerikan chopperlardaki) alıcam ve monte ettirecem. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Kocaelinde oturuyorum malum istanbul 1.5 saat burdan onun dısında yalova bursa sakarya da olabilir gider alır gelirim sıkıntı olmaz
    hatta ankarada olabilir ayda bir gidiyorum çünki. Onun dışında yakıt göstergesi hep sıfır gösteriyor arızalandı onu nasıl ve nerde yaptırabilirim güvenilir ve işi bilen bir usta lazım bana ???

İphone 7 128 GB // İPad 9.7 inç 5. Nesil 32 GB // Dell Studio 1558 Laptop // Canon 550D Body ---- 18-55 mm IS Lens / 55-250 mm Lens / 50 mm 1.8 Lens / Canon 320EX Flaş // Epiphone Les Paul Standard Plain Top Honey Burst Elektro Gitar - Zoom G3 Stomp Box - Creative 2.1 Speaker // Honda CRV 2.0 ies 2002
  • dostum yakıt gösterge müşürünün değişmesi lazım sanırım onuda servis ustalıkla yapar gerekli parça onlar temin edebilir orjinalini

Orijinalden alıntı: BayernM

dostum yakıt gösterge müşürünün değişmesi lazım sanırım onuda servis ustalıkla yapar gerekli parça onlar temin edebilir orjinalini

teşekkür ederim...

evet dostlar diğer sorularıma yardımcı olabilecek var mı acaba ???
    İphone 7 128 GB // İPad 9.7 inç 5. Nesil 32 GB // Dell Studio 1558 Laptop // Canon 550D Body ---- 18-55 mm IS Lens / 55-250 mm Lens / 50 mm 1.8 Lens / Canon 320EX Flaş // Epiphone Les Paul Standard Plain Top Honey Burst Elektro Gitar - Zoom G3 Stomp Box - Creative 2.1 Speaker // Honda CRV 2.0 ies 2002
  • _____________________________

• Arkadaşlar konu açılmış ama 4 senedir askıda galiba..ben de yaza doğru temiz ikinci el gv 250 almayı düşünüyorum,enjeksiyonlu olanlardan..motor hakkında olumlu yada olumsuz tavsiyeleriniz nelerdir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Piaggio x7 250 aldım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz220

Arkadaşlar konu açılmış ama 4 senedir askıda galiba..ben de yaza doğru temiz ikinci el gv 250 almayı düşünüyorum,enjeksiyonlu olanlardan..motor hakkında olumlu yada olumsuz tavsiyeleriniz nelerdir ?

2006 modeldi benimki sıkıntısız kullandım 3 sene kadar ankara-kocaeli kocaeli-istanbul arası uzun yol ve ankara koceli istanbul içinde şehir içi kullanım yaptım bence parasının hakkını veren bir motor v twin motor olması ile şişme ve titreme yapmıyor ayrıca heybetli duruşu ile 500-600 cc motor gibi duruyor kesinlikle öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.