Şimdi Ara

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
14
Favori
106.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 512 mb ram ile bile akici olan Windows phone 8,bu cihazla ucusa gececektir.Bence akilli telefon gibi akilli telefon olmus Lumia 1020 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

quote:

Orijinalden alıntı: ax

920 çıkarken de bu sözler ediliyordu gördük sonunu.kamera kabiliyeti güzel ama çoğu kullanıcı için aradaki fark önemsiz.xenonu çıkar s4 ve bu telefonla çekilen fotoğraf kalitesi arasında çok fark olmayacak.zaten aradaki farkı düşünen adam fotoğraf meraklısıdır ki oda tercihini bu telefondan yana kullanır.yani işin özü fotoğraf için alınır bu telefon s4 ile diğer konularda yarışamaz.o metro arayüzünü beğenmeyen o kadar kişi var ki.daha 920 de ki problemleri saymıyorum.whatsupp gibi bir program bile hala sorunlu çalışıyor marketin hali içler acısı.telefonun ekran büyüklüğü, ağırlığı ve elde kapladığı hacme girmiyorum bile.tamam samsung veya android sevmiyorsunuz ama yorum yaparken ipin ucunu kaçırmayın.samsung para basıyor şu aralar beğenmesenizde teknolojiye o yön veriyor...

metro arayüzünü ben gayet beğeniyorum? Veya 920 kullanıp da bu metro arayüzü iğrenç diyen görmedim. Ki zaten almadan önce sana ben metro arayüzü sunuyorum diye tüm reklamlarında söylüyor. Hani kandırıldılar mı da beğenmiyorlar? Ben de IOS ve Android sevmiyorum mesela arayüz olarak. IOS'a başka bir eleştirim olamaz tabii ki. xenonu çıkar s4 ile aynı diyorsun. xenon'u elinle çıkarıp samsuna takamıyorsun ki? S4 ile yarışamayacağı konuyu sana söyleyeyim market. ki hali hazırda 160.000 uygulama var. telefonun ekran büyüklüğü niye yarışamasın? 4,5 inç. büyük isteyenler S4 tercih edebilir sadece o konuda haklısın. Ağırlığı dersen, cidden halter kaldırıyormuş muamelesi yapmayın telefona. telefonu tek elle kullanmak o kadar rahat ki. tek elle kullanabiliyorsunuz. ekran boyutu biraz tek ele izin vermiyor. iphone 5 gibi değil. Nokia'da üst sınıf sadece 920 varmış gibi de davranmayın. İnce, hafif, şık bir 820 var.

Samsung teknolojiye yön vermiyor, samsung teknolojiyi çalıyor. Sana android dışında samsung'un sunabileceği en ufak bir şey yok. plastik kasa, orta halli, gece çekim yapamayan bir kamera. uygulamaları var işte. başka nesi var?

Bu arada 900.000 uygulama var android markette. Peki top 100 içinde niye 20 tane erotik uygulama var? çok mu kullanışlı uygulamalar, yoksa temel uygulamalar dışında elle tutulur bir şey yok mu? seçicilik yok. telefonlara mutlaka virüs programı kurmak zorundasınız. bilmediğiniz bir uygulamada virüs yiyebilirsiniz. siz virüslü bir programı bile atabilirsiniz markete. yani kötü bir IOS taklididir android. Sadece kişiselleştirme olayı güzel.

bak şimdi ben metro arayüzünüde Windows 8.0'ide beğenmiyorum.benim gibi beğenmeyen bir sürü kişide var ne o öyle düz renk kutucuklar ve siyah arkaplan insanın ruhunu daraltıyor.beğenene saygım var ama bu bir üstünlük değil Windows kullanıcıları bunu aklına soksun.burada androidin kasılması olayı o kadar abartılıyor ki bilmeyen adam korkacak symbian gibi zannedecek.yok arkadaş çok abartılıyor note 2 sahibiyim ve telefonu 8 aydır kullanıyorum 3-5 kere takılmıştır fazla değil oda anlık programı kapatmıştır.rehbere giriş olayı başlı başına bir abartı.ilk girdiğinizde saniye bile sürmeyen bir zamanda açılıyor tekrar girdiğinizde ise o ufak gecikme ortadan kalkıyor.neymiş android kasılıyormuş hadi canım sende...

Windows ve 920 ile alakalı o kadar çok problem var ki tutupta android ve samsunga laf edilince dayanamıyorum ben başka bir telefon mu kullanıyorum diye.android hala piyasada ki en iyi işletim sistemi.kullanıcıya her türlü imkanı tanıyan bir sistem.ios'a girmiyorum bile 1 gün bile kullanmaya dayanamadım kullanıcısını bu kadar kısıtlayan bir sistemin stabil olması kadar doğal bir şey yok.markete gelirsek ios androidden daha iyi ama çoğu şey paralı ve jailbreak yapmazsan başa çıkamazsın.onuda yaptığında telefon yavaşlamaya başlıyor eee nerde kaldı stabilite.windows markete girmiyorum bile şuan bir Windows telefon almamak için başlı başına bir sebeptir kendisi.

gelelim 920'ye.o kadar abarttılar ki bu telefonu çıkarken gördük sonunu.kendisi ergonomi yoksunu bir telefondu.4.5 inç ekrana öyle bir kasa yapmışlar ki ben note 2'yi elimde daha rahat tutuyorum.ağırlığı ise başlı başına bir fiyasko.mühendislik bu noktalardada ortaya çıkıyor kusura bakmayın.beğenilmeyen s4 rakiplerinden büyük ekrana ve daha küçük hacme ve ağırlığa sahip.samsung telefonları tasarım olarak iddaasız ama kullanım kolaylığı diğerlerinden daha üstün olan telefonlardır.düşük sar değeri sunarlar her türlü özelliği telefona ekleyerek kullanıcılarına özgürlük vadederler.

şimdi asıl nokta sizin için kamera,tasarım,dayanıklılık,windows önemli noktalar olabilir ama rakibinizinde bunlara karşı sunduğu bir çok avantajı var.siz bunları görmezden gelir dalga geçerseniz oda size yıllık cirosunu açıklar ve güler.lafım dalga geçen arkadaşlara...

• Saga sola takilir bunun arka kısmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisimana

Canon Nikon bile 18 MP iken bunun 41 MP olması pek inandırıcı değil hocam

Bende bunu merak ettim.

41 MP. Ne demek ya? sadece kamerası için alınır bu telefon. Ve fotoğraf makinesi devride yavaş yavaş bitiyor arkadaşlar.
  • 2000 ha 2000
    Nokia'nın düttürü kameraphone'unu Htc One, S4 Ip5 varken 2000 liradan satabileceğini düşünmesi

• Binlerce lira verip telefonlarına tapan insanlara acıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

2000 ha 2000
    Nokia'nın düttürü kameraphone'unu Htc One, S4 Ip5 varken 2000 liradan satabileceğini düşünmesi

Kusura bakmayın ama sizde insanlardan görüp karar vermişsiniz.

Hepsini anladım Ip5 nedir? bari bunu örnek vermeseydin be adam. Lumia 920 kullandım ben oldukça güzel bir telefon sadece biraz kalın.

• wp 8 in marketi adam gibi olmadıkça ağzıyla kuş tutsalar neye yarar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alaager

quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

2000 ha 2000

Kusura bakmayın ama sizde insanlardan görüp karar vermişsiniz.

Hepsini anladım Ip5 nedir? bari bunu örnek vermeseydin be adam. Lumia 920 kullandım ben oldukça güzel bir telefon sadece biraz kalın.

Her türlü eksiğini yüzüne vurduğun halde dinlemeyen hep bir cevap bulan kemikleşmiş Apple kullanıcılarını kastederek yazdım onu
    Lumia 920 bende kullandım, bu telefon içinde kötü demedim. Kamera dışında her konuda bundan üstün cihazlarla aynı fiyatta satış yapabileceğini düşünmesine güldüm. Ki zaten 7-8 ay sonra 1020 satışları isteneni vermiyor haberleri görülür.

• quote:

yurt dışında sözleşmesiz olarak 600 dolar civarında bir fiyatla çıkması bekleniyor.

Bu fiyattan yurt dışında çıkarsa ben bunu kaçak olarak direk alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 9 Temmuz 2013; 10:28:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Neredeyse hiç yenilik getirmeyen ayfon 5 e 3000 lira verebilen yurdum insanı piyasada rakibi olmayan telefona b.k atıyor. Bu ülkenin insanına bir şey beğendirmek çok güç. Kendi bir şey üretemediği için üreten laf söylemekten başka işiniz yok mu?

Hastası olduğunuz android telefonlar bile yeni yeni 2 gb ram kullanırken, stabilite sorunları insanı bıktırırken, Wp yazılım açığını her gün kapatırken ve telefona çığır açan bir fotoğraf sistemi eklenmişken sizin derdiniz ne?

Hocam sen Apple'cı değil miydin?

Arkadaş intelci nvidiacı denmesine alışığım ama Apple cı diyeni ilk sen oldun. Tam olarak nerden uydurdun Apple cı olduğu mu? Esas benden sana oha!

• One ve S4 varken bu telefonu Kim alır?

• bir kere samsung kullanıcısı olarak , harika bir telefon çıkarmış nokia n73 den sonra bir daha nokia almadım yalan da yok. Şimdi olaya yazılım girince herkese bir dur derim.
    Android açık kaynak kodlu bir yazılımdır. İstersen yazılımı al kendin bir şeyler yap öyle yükle buda sadece şirket değil bir çok insanın grupların bu yazılımları geliştirmeye çalıştığı anlama gelir. Örnekleri de var. araştırırsanız görürsünüz.

Yani windows phone her şeyi size kapalı verecek kullandığınız yazılım da admin olamayacaksınız yerim o zaman o yazılımı.
    Android işletim sistemine o kadar yüklenmemek lazım. Gerçekçi olun biraz.
  • Alaager kullanıcısına yanıt
    dslr ların gücü mp den değil lensten gelir 5bin tl üzerinde 8 mp üzeri makine bile bulamıyorsun.
  • yorumları okudukça sizlere acıyorum, neyin fanatikliğini yapıyorsunuz Android veya diğer şirketler babanızın şirketi mi adamlar fıstık gibi telefon yapmış daha neyin derdindesiniz rekabet olmasın da o yırtınarak savunduğunuz firmalar size kazık ürünleri 10 milyardan itelesinler mi istiyorsunuz acıyorum sizin gibilere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 9 Temmuz 2013; 10:48:07 >
  • Bir windows phone kullanıcısı olarak tek sorununun şarj olduğunu söyleyebilirim. Windows 8'i dizüstü bilgisayarıma kurduğumda şarjı normalinden yarı yarıya az gitmeye başladı. Aynı durumun telefonlarda da olduğunu düşünüyorum. Windows 8 core oldukça fazla güç tüketen bir yapıya sahip. bu da telefonu günde en az 2 kez şarja takma ihtiyacı doğuruyor. 8.1 ile bu sorunu çözerlerse çok da önceki telefonum olan iphonu'u özlemeyeceğimi düşünüyorum.

• eksiciler toplanmış yine
  • Benzer bir sıkıntı benim için de geçerli.

Rom deneme hastasıyım, kedi gibi meraklıyım bu konuda. Sürekli yeni bir şey gördüğümde yedek alır, hemen denerim. Androiddeki en büyük tercih sebebim bu oldu. Kişiselleştirme dediği sadece tema değiştirmekten ibaret değil çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkzana

bir kere samsung kullanıcısı olarak , harika bir telefon çıkarmış nokia n73 den sonra bir daha nokia almadım yalan da yok. Şimdi olaya yazılım girince herkese bir dur derim.
    Android açık kaynak kodlu bir yazılımdır. İstersen yazılımı al kendin bir şeyler yap öyle yükle buda sadece şirket değil bir çok insanın grupların bu yazılımları geliştirmeye çalıştığı anlama gelir. Örnekleri de var. araştırırsanız görürsünüz.

Yani windows phone her şeyi size kapalı verecek kullandığınız yazılım da admin olamayacaksınız yerim o zaman o yazılımı.
    Android işletim sistemine o kadar yüklenmemek lazım. Gerçekçi olun biraz.

Öncelikle bu arkadaşa benden bir ➕1 tamam ben lumia kullanıcısı olarak söylüyorum marketi gerçekten berbat ama android gibi değil neden arkadaş çok iyi demiş burda android herkese açık bir platform bu yüzden android de bu kadar casus yazılım virüs var ama marketplace da böyle bir şey yok sadece Windows geliştiriyor arada ki en büyük farkda bu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A L F O N S O -- 9 Temmuz 2013; 10:54:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Ben su an ameriksdayim burda unlock lumia 920 32gb 415 lira su 1200 cikarsa belki ucuzlar diye bekliyorum

Birde baska lansmani var mi ne zaman olucak bilen var mi ?

415 tl de ciddi misiniz hocam

Kafam
    Karismis dolar dicektim gerci burda dolar uzerinden kazandigim icin o da lira gibi bisi sayilir. :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.