Şimdi Ara

Husky[Köpek Cinsi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bende bir husky sahibi olmak istiyorum :P acaba yavru huskysi olan var mı ?

• bizim burada (adapazarı) avm deki petshopta var...700ytl idi sanırım...ama çok tatlılar...
  • 700 ytl kafama silah dayasan vermem o köpeğe. Bizim burda bedavaya dağıtıyorlar. İster misin komşu? Ver komşu, bahçeye bekçi olsun..
  • çok güzel oluyor özellikle beyazları , çok oyuncu firlama köpekler bunlar

Husky[Köpek Cinsi]

yok 700ytlye alamam herhalde öğrenciyiz:P hem daha ucuz veren bitane biliyorumda hani belki yavrusu fazla gelmiştir ücretsiz olarak vermek isteyen olur diye düşünmüştüm ben :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greenleaf -- 29 Temmuz 2008; 13:21:30 >
  • kendinizi bu köpekle günaha sokarsınız ve sahip olanlara da karşıyım. Husky cinsi soğuk iklim de yetişen köpek, sıcak ülkelerde hayvana izdirap çektiriyorlar. ayrıca bahçede bağlı tutanları da kınıyorum. bu köpek çok koşması lazım, yoksa ömrü kısalır. ayrıca çoğu insanımız husky ile malamut u ayırd edemiyorlar...
  • üzerinde tek bir renk farkı bile olmayan full beyaz huskyimi 11 aylıkken çalmıışlardı.. Anılarım canlandı şimdi
    görüntüsünün aksine hiç saldırgan değildir. Aksine hırsız gelse oyun sanar...
  • havlamasi yuzunden komsularinizla papaz olabileceginiz bundan daha iyi bir cins tanimiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rottweiler vs doberman
    11 yıl önce açıldı
    Gece boyu havlayan köpek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.