Şimdi Ara

Hurriyet' ten PSN ile ilgili saçma iddia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Büyük ihtimal asparagas, tipik Hürriyet haberi. Kaynak yok bir şey yok. Ama yine de paylaşmakta fayda var.

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/17681398.asp?gid=381

Hacker'ların Sony'nin PSN oyun ağından çalınan 2 milyonun üzerinde kredi kartı şifresini 100 bin dolara satılığa çıkardığı iddia edildi.

Sony'nin PlayStation Network sisteminin çökmesiyle birlikte Sony, hacker saldırısını kabul etmiş ve kullanıcıların kredi kartı ve diğer kişisel bilgilerinin çalınmış olabileceğini itiraf etmişti.
    İnternet güvenliği alanında faaliyet gösteren uzmanlara göre hacker'ların yoğun bir şekilde katılımda bulunduğu forum sayfalarında çalınan "kredi kartı bilgileri" satılığa çıkmış durumda. Hacker'ların 2.2 milyonu bulan kullanıcı adı ve şifre bilgilerini saklama yoluna gidebileceğini ifade eden uzmanlar bir yana, hacker'ların bir kısmı da yine bu forumlarda ellerine geçen bu bilgileri 100 bin dolar karşılığında sattığını belirtiyor.

Elbette tüm bunlar sadece bir iddia; Sony'den ise bu yeni gelişme üzerine bir açıklama henüz yapılmış değil.

• Yok artık lebron james
  • hep öyle olmuyormu zaten kredi kartları çalınır sonra çok düşük bir fiyata satılığa çıkartılır gerçeklik payı her zaman vardır ve hackerlar her zaman bu işten yakasını sıyırır yada senelerce hapiste yatar sonra bir firmada çalışmaya başlar olan bizim gibi kullanıcılara olur
  • habere doğruluğuna bende inanmıyorum

ama çalınıp satılabileceği de bir gerçek turşusunu mu kurucak hackerlar o kadar kredi kartı bilgisinin
  • Haberin dogru okudugum yaanci yerlerde de hackerlarin Sony ile irtibata gectigi kredi karti bilgilerinin para karşılığı verebiliriz demişler. Ama sony yanasmamis mevzuya. Hatta patronda boyle bir anlasma yapmamiz sozkonusu bile olamaz dedi yanlisim yoksa
  • aslinda haberi buraya koymana bile gerek yoktu..

hürriyet=asparagas haber

haberi yazan arkadasin iq seviyesini merak ettim dogrusu 2 milyonun üzerinde kredi karti sifresi var adamlarin elinde ve bütün bu sifreleri 100 bin dolar(cik) gibi bir fiyata satiyorlar? 2 milyon kisinin hepsinden 1 dolar cekseler eder 2 milyon dolar hicmi aklina gelmedi haberi yazan dahi arkadasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 1 Mayıs 2011; 17:03:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu söylenti yabancı kaynaklardada vardı.
  • böyle birşey olsa sony 100bin dolarcık basar bu işten kurtulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

aslinda haberi buraya koymana bile gerek yoktu..

hürriyet=asparagas haber

haberi yazan arkadasin iq seviyesini merak ettim dogrusu 2 milyonun üzerinde kredi karti sifresi var adamlarin elinde ve bütün bu sifreleri 100 bin dolar(cik) gibi bir fiyata satiyorlar? 2 milyon kisinin hepsinden 1 dolar cekseler eder 2 milyon dolar hicmi aklina gelmedi haberi yazan dahi arkadasin

Aslında mantıklı anlaşılmazda hem pek.
  • kolpa haber ajansı
  • Hürriyetten ne beklenir ki zaten >_<
  • Hürriyetten sonrasını okumadım.
  • Konu ile alâkasiz ama söyleyeyim. 5-6 ay önce Kanal D haberde bir haber izlemistim, Amerikada suclu bir herifle polis bogusuyordu. O haberi 2-3 ay önce tekrar verdi Kanal D. Söyleyecek kelime bulamadim.
  • hürriyet sonrasını okuamadım
  • Haber dogru beyler, sifreleri alan benim.

Kaynak: Ben
  • bu kadar kalitesiz habercilik... pes
  • haberi herkes bi tarafından anlamış sanırım. tek bir kredi hesabı 100 bin dolar tümü değil..
  • Hala Türkiye de Hürriyet okuyan var mı? ilginç
  • "Hü"yü gördüğüm an bir hata var deyip kapadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.