Şimdi Ara

Hürriyet : Resmi GTA V Açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA V Tokyo söylentilerine resmi ağızdan açıklama geldi: Yeni GTA gerçek mi, ne zaman çıkacak?

Grand Theft Auto hayranları yakın zamanda ortalıkta dolaşmaya başlayan bir dedikodu ile heyecanlamıştı. ABD merkezli bazı oyun dergileri, Rockstar'ın yeni bir GTA hazırlığında olduğunu ve sürpriz bir şekilde 2009 yılı içerisinde piyasaya çıkabileceği söylentisini okurlarına duyurmuş ve bir anda büyük bir beklenti oluşmasına neden olmuşlardı. Söylentilere göre GTA: San Andreas gibi, özel bir şehirde geçecek olan oyunun yeni mekanı uzak doğu olacaktı ve oyunun tam adı da GTA V: Tokyo olarak belirlenmişti.

Bu haber tüm oyun severler ile birlikte GTA'nın yapımcısı Rockstar'ı da şaşırttı. Rockstar yetkilileri apar topar bir basın toplantısı düzenleyerek, bu söylentinin gerçekle yakından uzaktan bir ilgisi olmadığını, böyle bir oyunun şu anda planlarda yer almadığını belirttiler. Görünüşe göre GTA meraklıları, serinin yeni oyunu için en iyi ihtimalle 2010'u beklemek zorunda kalacak.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempaticks -- 31 Ekim 2009; 12:43:04 >

• Geçmiş olsun. 2011'den önce gelmeyecektir diye düşünüyorum. Ayrıca Rockstar'ın yeni bir GTA oyunu için ne kadar zaman harcayabilecekleride aşikâr. Birsürü gelecek oyun var Rockstar'dan.
    Max Payne 3
    RDR
    Agent
    L.A. Noire
    vs...

• 2011 hatta 2012 anca..
  • oyun dünyasında inceleme sitelerinden 10/10 alıp bu puanı kesinlikle hak etmeyen tek oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

oyun dünyasında inceleme sitelerinden 10/10 alıp bu puanı kesinlikle hak etmeyen tek oyun..

bencede ama daha halonlarda var balon anlaminda
  • Artık Tokyo otobanlarında sık sık gürleriz.
  • quote:

oyun dünyasında inceleme sitelerinden 10/10 alıp bu puanı kesinlikle hak etmeyen tek oyun..

"Kesinlikle" demek fazla öznel bir yorum olur. Bence hak ediyor, şehirin atmosferi bile yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi güzel teknoloji gelişiyor anladıkta bunun hürriyetle ne alakası var çözemedim bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huscav

İyi güzel teknoloji gelişiyor anladıkta bunun hürriyetle ne alakası var çözemedim bir türlü.

kaynağa tıklasaydın alakayı anlardın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3psn

Artık Tokyo otobanlarında sık sık gürleriz.

tokyo yalan oldu demiş resmi ağızdan.. gürleriz diyon :)

tokyo yalan oldu... bakalım nolcak yeni oyun.. inşallah 2 yada 3 şehirli bi oyun olur..
  • Ama eninde sonunda çıkacak. Nerde olursa olsun o zaman gürleriz
  • Tokyo olmazsa Gta San Andreas 2 olsa da olur. Hiphop çeteleri,gangler,rap müzikler felan süper olur. Ama yinede en çok Tokyo da geçmesini istiyorum.
  • Yeni nesilde de aynı yolu izleyecekler bence.
    Gta 3 Liberty City. Gta 4'de Liberty City.
    Gta V bir sonraki nesile ancak. Yeni Gta ise Vice City' de geçecek bence yine
    Ve yine San Andreas'la bu nesli kapatıp, yeni nesilde Gta V'le sahneye çıkacaklar...
  • Aboo!
    Vice City (Miami) de geçtiğini düşünemiyorum... O tropik hava. Açık mavi deniz...
    VC olursa manyak olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Yeni nesilde de aynı yolu izleyecekler bence.
    Gta 3 Liberty City. Gta 4'de Liberty City.
    Gta V bir sonraki nesile ancak. Yeni Gta ise Vice City' de geçecek bence yine
    Ve yine San Andreas'la bu nesli kapatıp, yeni nesilde Gta V'le sahneye çıkacaklar...

Bu nesil kapanmaz daha, hologram filan çıkarsa belki ki o vakite kadar kaç yıl geçer siz hesaplayın. Yeni nesilden kastınız harekete duyarlı kontroller vb. ise o da sayılmaz.
  • bncede
  • quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

"Kesinlikle" demek fazla öznel bir yorum olur. Bence hak ediyor, şehirin atmosferi bile yeter.

Bende bu puanı hakketiğini savunanlardanım. Gerçi oyunun Ps3 verisyonu için 10 puan fazla diye düşünüyorum çünkü görsel anlamda diğer platformlara göre eksiklikleri mevcut. Başlıkta ki haber hakkında yorum yapacak olursak haberin tamamiyle gerçek dışı olduğu Rockstar tarafından teyid edilmiş zaten o nedenle boşuna ümitlenmeye gerek yok. Zaten Gta'nın öyle iki üç senede çıkmayacağını hepimiz biliyoruz ve çıkmasında zaten. Gta IV çok uzun soluklu bir oyundur bana göre, 5. oyunun hiç acalesi yok yani

• Trafik soldan akmasında nerede geçerse geçsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.