Şimdi Ara

HÜRRİYET PC OYUN SETİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
15.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi gazetelerin bu tür kampanyalarla reklam tirajını yükseltip sırf ticari amaç gütmesinden nefret ediyorum.öyle yapacağına internetten hepsini indirsen o oyunların neredeyse 1 günde indirirsin hepsini.onuda pek tasvip etmiyoruz ama diğerine göre daha iyi bir seçenek
  • Hard Truck dışında hiçbirini duymadım. Düşün artık
  • Battle Mages`i duymuştum ben de. Hatta orjinali bile var bende. Oynadın mı dersen, yüüooooook.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

bf bc2 , mw2 , gta4 felan verseler herkes alır

Evet 20150 kupona verebilirler.
  • Bi Kaç Kişi Dediğine Göre Oyunları Ya Hiç Görmemiş Yada "Valla Hiç Birisini Bilmiyorum Diyorlar"...Orda 2009-2010 Yapımı Oyunlar Var Ve Çok Güzel...(Örnek:Trine...Youtube' Den Videolarını İzleyebilirsiniz...)...Oyun Zevkiniz Yoksa Almayın...Şunu Bilinki Biz O Oyunları Oynayarak Oyunlar Gelişti...Gta 1 Den Başladık Gta 4...Durumu Siz Düşünün Başka Bişi Söylemiyorum...
  • çöp oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: okehan12

Bi Kaç Kişi Dediğine Göre Oyunları Ya Hiç Görmemiş Yada "Valla Hiç Birisini Bilmiyorum Diyorlar"...Orda 2009-2010 Yapımı Oyunlar Var Ve Çok Güzel...(Örnek:Trine...Youtube' Den Videolarını İzleyebilirsiniz...)...Oyun Zevkiniz Yoksa Almayın...Şunu Bilinki Biz O Oyunları Oynayarak Oyunlar Gelişti...Gta 1 Den Başladık Gta 4...Durumu Siz Düşünün Başka Bişi Söylemiyorum...

öeh ?
  • trine a baktımda hiç de güzel bir oyun değil hangi gezegende 2009 un yılın oyunu seçilmiş anlamadım yani 2009 da hiç oyun üretilmedi desen anlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: COTR1923

Kimse söylemedi oyunları. Karar verene kadar gidip aldım ben de. Nasıl olsa gazeteyi alıyoruz bunu da alalım dedim:) Oyunları Söyleyeyim bari:) Hoş isimleri netten buldum ama olsun:)

BATTLE MAGES
    ARDENNES OFFANSIVE
    GP 2
    MIDNIGHT NOWHERE
    HOTWIRED AND GONE
    SPEED THIEF
    BEACH SOCCER
    STALIN SUBWAY
    PATHOLOGIC
    PACIFIC STORM
    SPEELS OF GOLD
    PEARL HARBOR 2
    STEAMCAND
    THE ENTENTE
    DEATH STRIKE
    HARD TRUCK
    FAIR STRIKE
    HELL FORCES
    MARCH: OFFWORLD RECON
    OPERATION MATRIARCHY

beach soccer canlı olabilir

• Yeni Bin Yıl mı Yeni Yüz Yıl mı ne öyle bir gazete vardı. Gördüğüm en iyi oyun olaylarını onlar yapmıştı zamanında. Microsoft Sidewinder direksiyon, Midtown Madness, Motorcross Madness, Monster Truck Madness. Bir zamanlar efsaneydi hepsi.
  • monster truck madness süper oyundu ya :D araçların kornaları süperdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

trine a baktımda hiç de güzel bir oyun değil hangi gezegende 2009 un yılın oyunu seçilmiş anlamadım yani 2009 da hiç oyun üretilmedi desen anlarım

Diğerlerini bilmiyorum ama Trine harika bir oyundur ve Steam ile son update'ini yapınca orjinal türkçe desteği de geliyor. Hikaye anlatımı, atmosferi, grafikleri oynanışıyla tam anlamıyla harika bir oyundu ben zevkle oynadım şahsen.
  • Beach Soccer bir zamanlar internet kafelerin olmazsa olmazıydı.

HÜRRİYET PC OYUN SETİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_GnC

Beach Soccer bir zamanlar internet kafelerin olmazsa olmazıydı.

HÜRRİYET PC OYUN SETİ

la bunda wininig eleven 3 ü n grafikleri var
    çöpe atılacak çalışan 15 yıl lık bir pcniz varsa bu çöp oyunlar iş görür

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

Kimse söylemedi oyunları. Karar verene kadar gidip aldım ben de. Nasıl olsa gazeteyi alıyoruz bunu da alalım dedim:) Oyunları Söyleyeyim bari:) Hoş isimleri netten buldum ama olsun:)

BATTLE MAGES
    ARDENNES OFFANSIVE
    GP 2
    MIDNIGHT NOWHERE
    HOTWIRED AND GONE
    SPEED THIEF
    BEACH SOCCER
    STALIN SUBWAY
    PATHOLOGIC
    PACIFIC STORM
    SPEELS OF GOLD
    PEARL HARBOR 2
    STEAMCAND
    THE ENTENTE
    DEATH STRIKE
    HARD TRUCK
    FAIR STRIKE
    HELL FORCES
    OPERATION MATRIARCHY

Merdiven altı oyun bunlar

+1 kanka tam düşündüğümü demişsin

• Yarın yine bu tarz birşey başlıyormuş biraz araştırıp bulduklarımı yazıcam buraya.

http://www.yaysat.com.tr/%C3%BCr%C3%BCn/18057/20+adet+bilgisayar+oyunu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 26 Aralık 2010; 20:53:02 >
  • quote:

ya zaten sadece ürünü almak için gazete zaten almam. Öyle heves ettiğimden değil o ara daha uygun bişey yoktu alacak o kadar. ben de bunları aldım. 32 oyunluk bir setim oldu. onları da satışa verdim zaten. ilgilenen olursa dükkanda var.

Ayrıca bilinmeyen oyunlar demek haksızlık olur. Tamam süper oyunlar değil belki ama nerden baksan en 5 para etmez oyunlar 4-5 liradan başlıyor. E zaten 50 kuruşluk gazete zaten daha fazlasını vermez, veremez öyle değil mi. Ayrıca arkadaşımın dediğinin aksine pek çoğunun da gamespotta başlığı var

O 50 kuruşluk gazetenin reklam gelirini bilseniz dudağınız uçuklar . Lisans alanım gazetecilikti ve öğrenciyken gazetecilik de yaptığımdan biliyorum. Yine de en nihayetinde promosyondur demekle olmuyor, emin olun o promosyondan bir çıkarları kesin vardır. Sonuçta bunlar reklam gideri olarak görülüyor. Medya bu naiflikleri kullanması ile ünlü bir alan.

"Medya dünyasında meydana gelen olaylar rekabet durumları, pazar payları, reklam alımlar, kolektif sermaye vb, etkenlere bağlı olarak yapılabilir. Bu etkenler okuyucu ve izleyici için görünmezlik niteliği taşır. " -Pierre Bourdieu

Not: Oyunlar ile ilgili bir şey söyleyemiyorum. Oynamadım ve bilmiyorum. Ancak medya ile ilgili bilgilendirme yapmayı mesleksel bir ödev olarak gördüğümden konuya ortadan girmiş bulundum.

• quote:

BATTLE MAGES
    ARDENNES OFFANSIVE
    GP 2
    MIDNIGHT NOWHERE
    HOTWIRED AND GONE
    SPEED THIEF
    BEACH SOCCER
    STALIN SUBWAY
    PATHOLOGIC
    PACIFIC STORM
    SPEELS OF GOLD
    PEARL HARBOR 2
    STEAMCAND
    THE ENTENTE
    DEATH STRIKE
    HARD TRUCK
    FAIR STRIKE
    HELL FORCES
    OPERATION MATRIARCHY

Çocukluğumun oyunu bu!
  • benim bildiğim daha yeni çıkan 29 kupona piyasa değeri 300 tl ve daha türkiyede piyasaya çıkmamış battle vs chess var

airport simulator
    7554
    tank simulator
    skyscraper simulator
    battle vs chess
    dungeoun gate
    alarm fur cobra 11 turbo
    reload
    new york the sımulator
    solid games
    hıgt battlechy (gazeteden bu kadar okuyabildim hıgt la başlaıyo ikinci kelimesi battle ile
    crazy coov....
    joan ......
    (öbürkünü okuyamadım)
    rail ca...
  • Oyunlar güzelmiş bakmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.