Arkadaşlar Hürriyet'in 55 kupon karşılığında verdiği kişisel eğitim setini alan var mı? 55 kupon topladım ve almaya gittim bugün. Eve yeni geldim ve birkaç CD takıp denedim ve hoşuma gitti. Kutu içeriği;
- Genel İngilizce (40 CD) - İş İngilizcesi (10 CD) - Genel Almanca (38 CD) - Bilgisayar İşletmenlik (12 CD) - CD'lerdeki konuları gösteren küçük bir kağıt
Önce Almanca'yı denedim, bayanın anlatması gerçekten güzel. Sonra İngilizce CD'lerinden birini taktım ve o kelimeleri yutan, bir ara Okan'ın programında çıkan genç adam karşıma çıktı. O ders anlatıyor.
Neyse ki İngilizce tercümanlık öğrencisiyim, anlamadığım zor konular olursa gelir burdan bakarım. Onun haricinde genel olarak hepsi çok güzel. Kutu içinde 100 CD var yukarıda da hepsinin sayılarını yazdım. Almanca için almıştım zaten, kendi kendime evde kitaptan öğrenemem çünkü telaffuzu çok değişik, birinin anlatması lazım anlamak için. Ben de görünce hemen aldım. Birkaç fotoğraf ekliyorum, cep telefonumla çektiğim için kalitesi kötüdür, kusura bakmayın.
Hazır konu açılmışken daha önceden aldığım farklı ürünleri de göstereyim. Hepsi birbirinden güzel. Hepinize tavsiye ederim. Okula giderken hergün Hürriyet alıyorum ben ve sıkı bir Hürriyet okuruyum. Hazır almışken topluyorum da. Güzel CD/DVD çıkarsa yine almayı düşünüyorum.
Universium dünya atlası, astronomi ve uzay ansiklopedisi. 18 DVD'den oluşuyor.
National Geographic belgesel seti. 30 tane DVD formatında belgesel var.
Cosmos doğa ansiklopedisi. 23 tane DVD
Action English eğitim seti. Genel İngilizce ve İş İngilizcesi. Seviyelere bölünmüş ve ince, küçük konu anlatımlı kitapları var.
Ve son olarak yine National Geographic VCD setleri. Her bir paketi tek tek kupon toplayarak aldım. Hepsinde birbirinden güzel belgeseller var. Okula götürüp biyoloji dersinde anne karnında bebeğin oluşumu belgeselini ve coğrafya dersinde de Dünyamızdaki tuhaf günler DVD'sini izlemiştik. Gerçekten hepsi çok güzel ve çok kaliteli.
Hiç kimse almadı mı?
Çok güzelmiş beni de heveslendirdin şimdi Gerçekten sabırlıymışsınız ben dayanamıyorum o kadar. Sadece bir kere 39 kupona milliyetten elektrik 7 dilde çevirici sözlük almıştım. Şu an pili bitik
İstediğim birşey olduğu için, rahatlıkla bekleyebiliyorum. Topladım hepsini ve bitince dağıtımın başlamasınıa çok uzun süreceğini düşündüm. Sonra hiç aklıma gelmedi nedense ve zamanı geldi, gittim aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: Mütercim
Hiç kimse almadı mı?
Dostum,bu kadar Hurriyet tanıtımı yaptığını görünce acaba dedim körü körüne ideolojik saplantı içerisinde olup bir yerlere hizmet etmeye çalışan birimi acaba diye diğer son 20 mesajına nerdeyse baktım,ama öyle biri değilsin bence,hep faydalı art niyetsiz iyi paylaşımlar yapmışsın.Yani hurriyet alman konusunda sende art niyet görmüyorum aynen sadece Sabah alan kişiler gibi. Senin tarafsızlığına sığınım bir düşüncemi paylaşmak istiyorum. Bana Hürriyet Gazetesi deyince aklına ne gelir deseler,ben direk yalan ve satılık mürekkep gelir aklıma derim.Yıllarca istediği hükümeti istediği başbakanı seçen ve ülkemizin sürekli kötüye gitmesinin sebeplerinden biri olan derin devletin tepe 3 adamından biri olan hatta derin devletin Türkiyedeki en önemli 2 adamından biri olan kişinin gazetesidir Hürriyet.
Ha sen Sabahçımısın dersen,Sabah gazetesi deyince aklına ne geliyor diye sorarsan,yağcılık derim.Spor gazetesi ve spor sayfası gazeteciliği konusunda kesinlikle rakipsiz Sabah gazetesi ama diğer sayfalarıyla ve birkaç köşe yazarı dşında Sabah gazetesi tamamen şu anki hükümete aşırı yağcılık yapan bir gazete.Aslında rüzgar tersine döndü,eskiden güç Doğan grubundaydı,santajla gözdağıyla sayfalarında 3 kuruşluk reklamı 10 katına yapıyorlardı ve başka gazetelere reklam verdirmiyorlardı,şimdi aynı durum Turkuvaz gurubu için geçerli. Gerçekten gazete okumak isteniyorsa şimdilik 2 gazete öneririm: BUGÜN ve Habertürk.
Hürriyet de birilerine hizmet amacında ve amacı habercilik gazetecilik değil,Sabah da öyle Cumhuriyet de öyle.Cumhuriyetçi arkadaşlar bana kızabilirler,Şişlide Cumhuriyet gazetesi binasının önünde Cumhuriyet Kitapları kampanyasının logosu nasıldı neyin logosuna çok benziyordu,bu tabiki tesadüf değil.Cesur ve tarafsız olalım,bu vatan için bu ülke için ideolojilermizi gerçekten tarafsızca gözden geçirelim,ne yapıyoruz,kime hizmet ediyoruz,ideolojilerimiz bize hipnotize mi edildi bakın çok önemli ideolojilerimiz ve düşüncelerimiz bize hipnotize mi edildi gözden geçirelim. 12 Eylül öncesinde sağ-sol çatışmalarında günde en az 25 kişi bazı haberlere göre günde en az 50 kişi ölüyorsa yada öldürülüyorsa,sadece darbe sabahından itibaren bütün olayların ve şiddetin durması çok ilginçtir. Her darbeden sonra Amerika ve Avrupa ülkelerin oluşturdukları fonların devletimize milyar dolarlarca borç vermesi de düşünülmelidir.Ülkede karışıklık oldukça silaha harcanan para da artar,silahlanmaya çok para harcıyoruz ve bu halktan alınan vergilerle kazanılıyor,emekliye memura gidecek para,yola-suya-yatırıma gidecek paralar yurt dışına kaçıyor.Bu ülkemize oynanan ve kurgulanan bir dünya düzeni.Artık herşeyi ama önce kendimizi analiz etmenin zamanı !