Şimdi Ara

çalışma bakanlığı ve bilge adam ortaklığı ile 6 aylık ücretsiz kurs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar prog. mezunlarını arıyarak çağrı yapılıyor 6 ay kurs+ 400 tl + genel sağlık sig. yapılıyor + en son sınava giriyorsun sertifika aldığında işkur istihdam ediyor muş

istihdam konusu ihtiyaçtan doğduğu için işkur ve bilge adam la iş birliği yapıyorlar ve sonunda gerçek bir işe sahip oluyorsunuz şuan ki işimden çıkıp gitmeli miyim bilgisi olan var mı ? (maaşım düşük)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayç20 -- 11 Ocak 2015; 12:13:40 >

• Okumayın csb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 11 Ocak 2015; 12:11:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışma bakanlığı :)
  • tuncayç20 kullanıcısına yanıt
    bilgisi olan
  • Bilgisi olan arkadaslardan bilgilendirme LUTFEN

• rezzzz
  • mülakatlara giren varmı acaba .sonuçlar ne zaman belli olacak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben genel merkezde mülakata girdim orada 2 bayan benimsin uygundur dedi hatta çalışma bakanlığı tarafından hazırlanan programla alakalı kayıt yaptılar. Kurs Aralık başında başlayacakmış Ama benide suan bilgilendirmediler.

• Bende duymuştum bugün burda denk geldiğim iyi oldu

Aranılan kriterler nedir acaba bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

Bende duymuştum bugün burda denk geldiğim iyi oldu

Aranılan kriterler nedir acaba bilgisi olan var mı

ben 16 yaşımda gitmiştim eğtimi kötü 400 lira yola gidiyor sertifika alınca işe giremiyorsun yetersiz bilgiden sana diyorlar yeteneklerini söyle ona göre işe yerleştirelim
  • olumsuz yorumlara inanmayın.kariyerini bu yönde ilerletmek isteyenler için muhteşem bir fırsat.bilge adam işini çok iyi yapıyor.Birde geri dönüş yapıp eğitimi almaya hak kazandınız deseler on numara olacak ama beklemedeyiz bakalım.
  • insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen sen memnum kalmamış olabilirsin fakat ben bu programa katılan çok insanla görüştüm hiçbirinden olumsuz yorum almadın aksine çok iyi bir fırsat olduğunu ve eğitimlerin çok faydalı olduğunu söylüyorlar.Böyle ağzınıza geleni yazıyorsunuz sonra programa katılacakların bir nevi önlerine gelen fırsatları tepmesine yardımcı oluyorsunuz.TEKRAR SÖYLÜYORUM AZİMLİ OLAN NE İSTEDİĞİNİ İYİ BİLEN İÇİN BU EĞİTİMÇOK İYİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosenturk

insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen sen memnum kalmamış olabilirsin fakat ben bu programa katılan çok insanla görüştüm hiçbirinden olumsuz yorum almadın aksine çok iyi bir fırsat olduğunu ve eğitimlerin çok faydalı olduğunu söylüyorlar.Böyle ağzınıza geleni yazıyorsunuz sonra programa katılacakların bir nevi önlerine gelen fırsatları tepmesine yardımcı oluyorsunuz.TEKRAR SÖYLÜYORUM AZİMLİ OLAN NE İSTEDİĞİNİ İYİ BİLEN İÇİN BU EĞİTİMÇOK İYİ.

kardeş ben sana yaşadığımı söylüyorum.4 ay boyunca gittim öğrendiğim bilgiyle hiçbir işe almazlardı beni.adam sertifikayı aldıktan sonra yanına çağırdı beni hangi dallarda işe girmek istiyorsun dedi dedim programlama.yaşın küçük askerlik yok 4 aylık bir eğitimle bir yere almaları çok zor seni başka alanlarda tecrüben varsa işe girmen daha kolay olur senin için dedi başka tecrübem yok programcılık yazın olursa olur olmazsa olmaz dedim 3 sene geçti hala haber yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.