Şimdi Ara

Hürnet'e Geçiş Tecrübelerim Artısıyla Eksisiyle Oldukça Objektif... SONUNDA OTO ODEME VE KREDİ KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [size=7]MUJDE SONUNDA OTOMATİK ODEME AKBANK VE YAPIKREDİ İÇİN VE AKBANK ÜZERİNDEN AXESS KARTLA KREDİ KARTIYLA ODEME GELDİ YAPIKREDİDE İSE SADECE PC İNTERNET ŞUBESİ ÜZERİNDEN YİNE KREDİ KARTIYLA ÖDENEBİLİYOR!

Merhaba Arkadaşlar,

Hep kötünün iyisi diye savunduğum TTnet'in abone kaybetmemek için son yaptığı rezillikleri görünce adeta tiksindim.

Hürnet malesef yeni bir firma olduğundan dolayı şimdilik şöyle bir problem var, geçiş işlemleri yapmak için şuanki hizmeti aldığınız hattı kapattırmanız gerekiyor ve ben TTnet maceramla başlayıp hat değerlerine ve yaşadığım hürnet tecrübelerine kadar gideceğim acele etmeyin

Önce 444 0 375 i arayarak ön iptal yaptım ve hattımı 08.09.2015 tarihinde dondurmuş oldum aynı şekilde aynı gün gidip çorum telekom müdürlüğünden ıslak imzamı verdim, ardından tekrar son kez iptal onayı için arandım ve bitmek bilmeyen iptal süreci başladı,

Kiminin 7 gün kiminin 7 iş günü kiminin 10 kiminin 15 gün dediği iptal sürecinde arayıp embesille muhattap olurmuş gibi müşteriyi çileden çıkartmaya çalışıp bir kelimeyi 100 hecede söyleyen kişiler ve defalarca kampanya sunan kişilerle karşılaştım. Artık yolun sonunu göremeyince BİMER ve BTK sitesinden şikayette bulundum ardından bugun cevap verildi ve bugun içerisinde 6. günde tamamen türk telekomdan internet hizmetlerim kapatıldı.

Bundan öncesine birazda gidelim, bundan önce paketimi hürnet sitesi üzerinden seçtim ve arayarak sözleşmeleri mail veya kargo yönteminden mail yöntemini tercih ederek çıktıları aldım imzaladım kargoladım. Bugun TTNET tamamen iptal olduğu için İŞ EMRİ açtıkları sistem telefon numaram üzerine kullanılabilir oldu ve başvuru gün içerisinde açıldı. Telekom müdürlüğündekiler 6 gündür benden illaallah ettiklerinden dolayı portu boşaltmamışlar başvuru gelir gelmez onaya basıp sinyali vermişler

Ardından hürnet kullanıcı adı vs. belirledi ve şifreyi attı. Tahhütümü ise yarın yollayacağım. İnterneti test etmem için herkese tanıdıkları gibi banada süre tanıdılar.

Gelelim hat değerleri noktasına;

Benim hat değerlerim ortalama 8 mbps 20 db snr margin 16 mbps de 9 dblik snr margin değerine sahip,ankara ve istanbul lokasyonlu sunucularda 10-15 ping veren değerlere sahiptir.

Portum değişmediği ve aynı şekilde devam ettiğim için yinede içinizin rahat olması için hat değerlerimin SS'ini paylaşıyorum;

Hürnet'e Geçiş Tecrübelerim Artısıyla Eksisiyle Oldukça Objektif... SONUNDA OTO ODEME VE KREDİ KARTI

Ortada göründüğü gibi türk telekom altyapısı ve herhangi bir fark yok

Birde speedtest paylaşalım (ARKADA PS4 DEN OYUN İNİYOR);

Özetle kafanızı sıkmadan gereksiz bölümleride çıkararak anlattım sizlere

TRACERT

SEÇTİĞİM TARİFE: 16 MBPS FULL AKKSİZ 89 TL YALIN DEĞİL

ÖZETLE ARTILAR VE EKSİLER

ARTILAR:
    -TÜRK TELEKOM ALTYAPISI VE DAHA UCUZ YANİ HIZ AYNI FİYAT DAHA UYGUN

-AKKSİZ 16 MBPS PAKET SATAN NADİR FİRMALARDAN

-MÜŞTERİ HİZMETLERİ GAYET İYİ SAYGILI VE DÜZENLİ BAYANLAR ÇALIŞIYOR BIKMADAN USANMADAN BENİ DİNLİYORLAR

EKSİLER:
    Bu eksiler aslında daha çok yeni firma olmalarından kaynaklı

-DAHA FATURAM ÇIKMADI AMA GÖRÜNEN O Kİ FATURA ÖDERKEN BAYA ZORLANACAĞIZ BİR SÜRE

-KOTANIZI TAKİP ETTİĞİNİZ VE ÇEŞİTLİ AYARLAR YAPTIĞINIZ BİR PANEL YOK

-ÇAĞRI MERKEZLERİ GENELDE HAFTASONLARI YANITLAYAN OLMUYOR

-DUYDUĞUMA GÖRE VERDİĞİ MODEMLER 2. EL VE SORUNLUYMUŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 24 Mart 2016; 20:56:52 >

• üstad torrentten kaç mbit hızla indiyor maksimum birde sopcastden maçları izlemek için 5000kpsl yayın izliyebiliyormsun
  • Hayırlı olsun..

Bu arada belirteyim Full limitsiz (AKKsiz) paketlerde upload 800Kbit değil 1024Kbit dir...

Ekleme: Sanırım size sunulan hatta upload olarak en fazla bu kadar size ulaştırabiliyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 14 Eylül 2015; 21:33:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Hayırlı olsun..

Bu arada belirteyim Full limitsiz (AKKsiz) paketlerde upload 800Kbit değil 1024Kbit dir...

Ekleme: Sanırım size sunulan hatta upload olarak en fazla bu kadar size ulaştırabiliyorlar..

(EDIT: SPLITTER BOZUKMUS DEGISTIM DUZELDI)
    malesef hattım bukadar destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 17 Şubat 2016; 14:34:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

üstad torrentten kaç mbit hızla indiyor maksimum birde sopcastden maçları izlemek için 5000kpsl yayın izliyebiliyormsun

torentten saniyede 1.6 mb/s indiriyorum normalde 2.0 mb/s indirmek gerekir bu hızla ama kayıplarla böyle oluyor 5000 kbit diyorsun sanırım 5mbps yayınları izleyebilirsin futbol sevmem ilgim yok test etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana muhalefet

Merhaba Arkadaşlar,

Hep kötünün iyisi diye savunduğum TTnet'in abone kaybetmemek için son yaptığı rezillikleri görünce adeta tiksindim.

Hürnet malesef yeni bir firma olduğundan dolayı şimdilik şöyle bir problem var, geçiş işlemleri yapmak için şuanki hizmeti aldığınız hattı kapattırmanız gerekiyor ve ben TTnet maceramla başlayıp hat değerlerine ve yaşadığım hürnet tecrübelerine kadar gideceğim acele etmeyin

Önce 444 0 375 i arayarak ön iptal yaptım ve hattımı 08.09.2015 tarihinde dondurmuş oldum aynı şekilde aynı gün gidip çorum telekom müdürlüğünden ıslak imzamı verdim, ardından tekrar son kez iptal onayı için arandım ve bitmek bilmeyen iptal süreci başladı,

Kiminin 7 gün kiminin 7 iş günü kiminin 10 kiminin 15 gün dediği iptal sürecinde arayıp embesille muhattap olurmuş gibi müşteriyi çileden çıkartmaya çalışıp bir kelimeyi 100 hecede söyleyen kişiler ve defalarca kampanya sunan kişilerle karşılaştım. Artık yolun sonunu göremeyince BİMER ve BTK sitesinden şikayette bulundum ardından bugun cevap verildi ve bugun içerisinde 6. günde tamamen türk telekomdan internet hizmetlerim kapatıldı.

Bundan öncesine birazda gidelim, bundan önce paketimi hürnet sitesi üzerinden seçtim ve arayarak sözleşmeleri mail veya kargo yönteminden mail yöntemini tercih ederek çıktıları aldım imzaladım kargoladım. Bugun TTNET tamamen iptal olduğu için İŞ EMRİ açtıkları sistem telefon numaram üzerine kullanılabilir oldu ve başvuru gün içerisinde açıldı. Telekom müdürlüğündekiler 6 gündür benden illaallah ettiklerinden dolayı portu boşaltmamışlar başvuru gelir gelmez onaya basıp sinyali vermişler

Ardından hürnet kullanıcı adı vs. belirledi ve şifreyi attı. Tahhütümü ise yarın yollayacağım. İnterneti test etmem için herkese tanıdıkları gibi banada süre tanıdılar.

Benim hat değerlerim ortalama 8 mbps 20 db snr margin 16 mbps de 9 dblik snr margin değerine sahip,ankara ve istanbul lokasyonlu sunucularda 10-15 ping veren değerlere sahiptir.

Portum değişmediği ve aynı şekilde devam ettiğim için yinede içinizin rahat olması için hat değerlerimin SS'ini paylaşıyorum;

ARTILAR:

-MÜŞTERİ HİZMETLERİ GAYET İYİ SAYGILI VE DÜZENLİ BAYANLAR ÇALIŞIYOR BIKMADAN USANMADAN BENİ DİNLİYORLAR

EKSİLER:

-DAHA FATURAM ÇIKMADI AMA GÖRÜNEN O Kİ FATURA ÖDERKEN BAYA ZORLANACAĞIZ BİR SÜRE

Hocam bende hürnet baglatmayı dusunuyorum ama problem cıkar diye tırsıyorum biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: maxcoder95

quote:

Orijinalden alıntı: ana muhalefet

Merhaba Arkadaşlar,

ARTILAR:

EKSİLER:

Hocam bende hürnet baglatmayı dusunuyorum ama problem cıkar diye tırsıyorum biraz

vallaha şimdiden bir tane çıktı bile, 16 mbps alıyorum gözüküyor ping 10 ms ama 15 dk sonra modemin ışıkları hala yanmasına rağmen veriler güzel olmasına rağmen hiçbir cihazdan internete giremiyorum. dns hatası tarzı birşey veriyor. Sanırım kendi sunucularındaki ayarlardan kaynaklı olmalı düzeltmeye çalışıyorlar şuan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam hocam bugün senden tracert istemiştim sağol sende göndermiştin sen çorumda otururuyorsun bu hürnet senin bulunduğun bölgede kendi data centerları var sen oraya bağlısın bende biraz önce hürnet ile görüştüm 8-9 il saydı bunun dışındaki illerde kendi data centerlarınız yok onun için türk telekomun fatih ssg ye bağlı dedi yani telekomun santrallerini kullanıyor sen biraz şansızsın telekom sunucularına oranla kendi sunucularında yaşadığın sorunların olması daha yüksek
  • Hocam hangi iller ben istanbuldayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

selam hocam bugün senden tracert istemiştim sağol sende göndermiştin sen çorumda otururuyorsun bu hürnet senin bulunduğun bölgede kendi data centerları var sen oraya bağlısın bende biraz önce hürnet ile görüştüm 8-9 il saydı bunun dışındaki illerde kendi data centerlarınız yok onun için türk telekomun fatih ssg ye bağlı dedi yani telekomun santrallerini kullanıyor sen biraz şansızsın telekom sunucularına oranla kendi sunucularında yaşadığın sorunların olması daha yüksek

Sorunlarla ilgili arıza kaydı açtım HRC Telekom aradı beni grup şirketilermiş

bu hafta boyunca sunucularında bakım çalışması olduğunu eğer devam ederse sorunların ttnetten geçerken ödediğim tahhüt iptal bedelinide özür amaçlı ödeyeckelerini söylediler gelecek hafta sorun devam ederse. Bekliyorum

• Sorun son yaklaşık 1 saattir tekrar etmiyor. İlerleyen aşamalarda bilgi veriyor olacağım
  • Telekomdan port değiştiler sorun çözüldü sorun ise adsl ışıkları yanmasına rağmen bir süre sonra internetnetin uçmasıydı
  • Sorunun çözülmesine sevindim hocam inşallah bir daha sorun yaşamazsın numarada sizden ayda 4 tl Bağlantı ücreti alıyorlar mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorunun çözülmesine sevindim hocam inşallah bir daha sorun yaşamazsın numarada sizden ayda 4 tl Bağlantı ücreti alıyorlar mı

Yok hocam 89 tl ödeyecekmişimde ya çok komik bişey oldu bu adsl ışıkları yanmasına rağmen kopma sorununun sebebi GTA V oyunu arkadan updateleri indirirken DNS ler sapıtıyormuş, aslında benim internetimde hiçbir sorun yokmuş modem zayıf olduğundan herhalde gta v nin ihtiyaçlarını karşılayamıyor ASUS DSL N17U sipariş geçtim bende gta v yi kapattım torrentten psnden ps4 e belgeler evraklar direk chrome üzerinden felan gb larca dosya indirdim sorun tekrar etmedi

Bende diyorum zaten hat değerleri adsl bakır bir ağ için cillop gibi e öncedende sorun yaratmıyordu ne oldu acaba diyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 16 Eylül 2015; 10:41:17 >

• Bu hürnetin verdiği modemi mi kullanıyordun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu hürnetin verdiği modemi mi kullanıyordun

yok yurtdışında bi esnaf dükkan kapıyordu tp link w8968 i 10 dolara satmıştı bana arkadaşımın arkadaşıymış yurtdışı gezisinde almıştım 20 tl olduğunu görünce o ara modem ihtiyacım vardı sıfır olarka
  • merhaba hocam
    hürnet ile ilişkiniz, bağlantınız nasıl gidiyor?
    doğrusu diğer bir dh sayfasında bi arkadaşın yazdıkları çok ilginç geldi
    sizde durum nedir
    bende hürnet düşünüyordum ama şu sayfayı bi okuyun derim; akın6060 kullanıcısı neler yazmış; http://forum.donanimhaber.com/m_107670094/f_//tm.htm#110362270
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztyfnp

merhaba hocam
    hürnet ile ilişkiniz, bağlantınız nasıl gidiyor?
    doğrusu diğer bir dh sayfasında bi arkadaşın yazdıkları çok ilginç geldi
    sizde durum nedir
    bende hürnet düşünüyordum ama şu sayfayı bi okuyun derim; akın6060 kullanıcısı neler yazmış; http://forum.donanimhaber.com/m_107670094/f_//tm.htm#110362270

Sadece kopma sorunu doğru, konuşmalarımız devam ediyor.

Gate.hurnet.web.tr de problem var. Kullandıkları Gate yazılımının ayarlarında büyük problem var bir stream yaparken veya program indirirken eğer 10 mbps üzeri yani saniyede yaklaşık sürekli olarak 1 mb/s hız veya üzerinde dosya indirirseniz 350-400 mb gelince modem ışıkları yanmasına rağmen yani fiziksel olarak bir kopukluk (Porttan düşme,snr margin ve crclere bağlı olarak hat kopması yani bildiğimiz standar kopma) olmamasına rağmen ilginç bir şekilde sağ alttaki ethernet logosunda ünlem işareti beliriyor. Bununda sebebini sanırım atak olarak algılıyor gate. Gate.hurnet.web.tr üzerindeki yüksek hız kullanımındaki atak yani saldırı algısı bugu düzeltilirse dört dörtlük firmadir fiyatıyla ilgisiyle.

Zaten bayramdan sonra konu sonuçlanacak buna göre bende aboneliğimi devam ettireceğim veya durduracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 22 Eylül 2015; 23:17:10 >

• hürnet hangi şehir ve ilçelerde var nasıl öğrenebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crewals

hürnet hangi şehir ve ilçelerde var nasıl öğrenebilirim.

Türkiyedeki tüm ISS ler Adsl hizmeti verirken turk telekom altyapısını kullanır bulundugun bölgede bundan önce herhangi bir firmadan adsl hizmeti aldıysan veya tanıdıkların herhangi bir firmadan adsl hizmeti aldıysa hürnettende adsl hizmeti alabilirsin tüm firmalar türk telekom kablolarını kullanıyor yani superonlineyede geçsen ttnetede geçsen hürnetede geçsen hız aynı herşey aynı ödeme yaptığın sözleşme imzaladığın kruum farklı sadece
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.