Şimdi Ara

HÜRKUŞ 9.000 metre yükseklikte motor durdurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk Havacılık ve Uzay Sanayi’nin imzasını taşıyan uçak 9.000 metre yükseklikteyken motor durdurma ve tekrar çalıştırma testini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.
    Yerli eğitim uçağı Hürkuş, motor için yapılan testi başarıyla tamamladı. Türk Havacılık ve Uzay Sanayi’nin imzasını taşıyan uçak 9.000 metre yükseklikteyken motor durdurma ve tekrar çalıştırma testini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Test pilotu Murat Özpala tarafından yapılan test uçuşunda uçağın motoru durduruldu ve tekrardan çalıştırıldı.

    Airstart olarak adlandırılan havada motor durdurma ve tekrar çalıştırma testinde motor toplamda 13 defa durduruldu. Askeri ve ticari amaçlarla kullanılması planlanan uçağın ilk teslimatına 2018 yılında başlaması bekleniyor.


    https://www.youtube.com/watch?v=67f5_v2AMUY







  • Ya Türk malı abi dandik işte zaten montaj ile yapıyorlar. Bak elin avrupalısı uzaya çıktı.
    Gidin işinize yeaaa
    İsrailden 50 yıllık tankları uçakları sıfırı fiyatına modernize ettiririz biz gerek yok.
  • bunlar basit şeyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzay sanayi

    tangut oğulları emlak hırdavat gıda ve hayvancılık sanayi ve uzay sanayisi ticaret limited şirketi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.