Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
91.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bleach bitti, narutonun pek vakti kalmadı muhtemelen, şimdide Hxh.Çok kötü oldu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ihtimal kötü haber.

142. ve final bölümün yapımından sorumlu Takahiko Abiru'ya göre serinin 1-2 yıla geri dönme ihtimali düşük. Togashinin tembelliğinden mi öyle söyledi, ova mı yapacaklar arayı epey mi açmak istiyorlar anlamadım Sanırım herkesin tercihi ova olurdu.

Alakasız olacak ama bunlar da Abiru'nun yaptığı diğer bölümler

6, 14, 21, 29, 36, 43, 50, 57, 64, 71, 78, 85, 94, 100, 107, 114, 121, 127,135

Seri içinde ortalamanın üzerinde bölümler animasyon kalitesi olarak

• Böyle olacağı belliydi.Mangakanın tembelliğinden 2. seride son bulmuş oldu. Yoshihiro Togashi artık çizmesin senaryoyu versin yoksa biz bu serinin sonun göremicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Bleach bitti, narutonun pek vakti kalmadı muhtemelen, şimdide Hxh.Çok kötü oldu bu

Aynen sabah sabah kotu oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

ana karakterin tipi yüzünden başlamamıştım seriye bu ara başlayayım diyorum yanlız tanıtımında göremedim bu avcıların olayı ne ne avlıyorlar

Bende aynı durumdan şikayet ediyordum. Fakat şimdi iyi ki başlamışım diyorum. Tip olayına takılı kalma serinin ilerleyen bölümlerinde aşıyorsun bu olayı.

Hocam size güvenip ilerlemeye devam edicem hoş bir çok kişi tarafından beğenilmiş bir seride ilk bölümde bölüm sanki ümüğümü sıktı yani Sasuke tipi bir eleman ( Kurpika galiba ismi ) girdi kız mı erkek mi orasıda meçhul gözünde bir kırmızılık belirdi Sharingan açmasın diye dilek tuttum o derece Gon'nun boyu 1,50 diyelim sırf bir metresi bacak Hikaye tarafına hiç girmedik daha bakalım sanırım orası baya hoş ki bu kadar tutmuş

• quote:

quote:

quote:

ana karakterin tipi yüzünden başlamamıştım seriye bu ara başlayayım diyorum yanlız tanıtımında göremedim bu avcıların olayı ne ne avlıyorlar

Bende aynı durumdan şikayet ediyordum. Fakat şimdi iyi ki başlamışım diyorum. Tip olayına takılı kalma serinin ilerleyen bölümlerinde aşıyorsun bu olayı.

Hocam size güvenip ilerlemeye devam edicem hoş bir çok kişi tarafından beğenilmiş bir seride ilk bölümde bölüm sanki ümüğümü sıktı yani Sasuke tipi bir eleman ( Kurpika galiba ismi ) girdi kız mı erkek mi orasıda meçhul gözünde bir kırmızılık belirdi Sharingan açmasın diye dilek tuttum o derece Gon'nun boyu 1,50 diyelim sırf bir metresi bacak Hikaye tarafına hiç girmedik daha bakalım sanırım orası baya hoş ki bu kadar tutmuş

40lara kadar hala sarmadıysa bırak derim ama anime climaxlerimden birini yaşatan bölüm vardı o sıralarda. kurapika başroldeydi cinsiyetini ayırt edemediğin

• quote:

quote:

quote:

Bende senin gibi düşünüyordum aynen. İlk 25 bölüm dayan sonra kopuyor zaten

• glamdr1ng G kullanıcısına yanıt
    Valla kız gözüyle bakıyorum kendisine erkek çıkarsa yine kız gözüyle bakıcam sanırım

3 bölüm izledim 4 teyim izlerim bundan sonra bir iki ufak muhabbet hoşuma gitti 25 ten sonra açılıyosa bişey kalmamış
  • 143

Süper bi bölümdü. Her karakter ayrı bi manyak arkadaş

• 148.Bölüm de anime sona ericek dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiheitai

148.Bölüm de anime sona ericek dimi?

Malesef evet

• 143

Şu Hisoka her seferinde güldürüyor beni.Adam kimi nefretini kazansam diye hesap yapıyor
  • killua hangı kuralı herkezden saklıyor onu anlamadım bırı soyleyebılır mı?
  • izleyicilerde bilmiyor henüz
  • Hisoka cok iyiydi
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    38 e geldim buraya kadar baya sardı dediğin doğruymuş hala çizimleri sevmesemde velet ( Gon ) sempatik gelmeye başladı aman amana bi sürükleyicilik yoktu aslında ama One Piece'ın ilk 120 bölümü gibide değildi iyi gitti yanlız bununda sonu Bleach gibi olucakmış sanırım buna üzüldüm sonunu göremeden seri ara vericekmiş bi burası kötü oldu
  • Konusu baya guzel izlemeyenlere tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dente239

Konusu baya guzel izlemeyenlere tavsiye ederim

Sanki izledin söyle bakalım animenin amacı ne?? Karakterleri bile bilmion!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Squtoookalop

quote:

ya sen hala banlanmadinmi kimin fakesi oldigunu biliyorum diger hesabinla bana satasiodn onu banlattirinca fake hesap acip bana satasmaya basladin neyse bu fakede bi iki gune banlanir merak etme

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Squtoookalop

quote:

ya sen hala banlanmadinmi kimin fakesi oldigunu biliyorum diger hesabinla bana satasiodn onu banlattirinca fake hesap acip bana satasmaya basladin neyse bu fakede bi iki gune banlanir merak etme

Ne kadar banlarsan banla peşini bırakmıcam benim olcaksın

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.