Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
91.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen. Umarım Gon ve Killua ağırlıklı bir bölüm olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 17 Ağustos 2013; 22:56:48 >
  • Arkadaşlar anime devam edicek mi kesin bir bilgisi olan varmı? Bazı arkadaşlar yeni kapak fotoları falan çıktı demiş. Gerçekten çok ama çok zevkli bir anime kesinlikle devam etmesini isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

Arkadaşlar anime devam edicek mi kesin bir bilgisi olan varmı? Bazı arkadaşlar yeni kapak fotoları falan çıktı demiş. Gerçekten çok ama çok zevkli bir anime kesinlikle devam etmesini isterim.

Devam eder tabiki daha manganın 2/3ü anime olarak çizildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anime devam ediyor zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Anime devam ediyor zaten?

Bir ara 1 arc daha gelip Anime biticek diye bir söylenti vardi
  • Daha 36. bölümü bitirdim ama hitap ettiği yaş kitlesi çok düşük geldi bana killa ve gon un yaşları da çabası. Devamını izlemeli miyim sizce kaybedeceğim bi şeyler var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Daha 36. bölümü bitirdim ama hitap ettiği yaş kitlesi çok düşük geldi bana killa ve gon un yaşları da çabası. Devamını izlemeli miyim sizce kaybedeceğim bi şeyler var mı ?

Devam hocam devam , emin olun pişman olmayacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Anime devam ediyor zaten?

Bir ara 1 arc daha gelip Anime biticek diye bir söylenti vardi

Aynen bende oyüzden sordum.
  • 93

Sonunda Killua için power up çanları çalıyor, bu dövüşü bu kadar erken görmeyi beklemiyordum. Yalnız Palm feci tatlı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

93

Sonunda Killua için power up çanları çalıyor, bu dövüşü bu kadar erken görmeyi beklemiyordum. Yalnız Palm feci tatlı oldu.

hiç sorma ya gerçekten tatlı oldu , yakışır Gon'a

• 93

Eğlenceli bir bölümdü. Killua'dan ılık rüzgarlar esiyor ama hayırlısı. Gon Balina Adası'nda neler yapmış öyle. Palm çok güzel olmuş. Gon'un hediyesi nasıl olacak merak ettim. Bu arada Meruem'in yöneticilik ile ilgili tespitleri harikaydı.

Rammot Killua'ya ondan sonra Gon'u öldüreceğini söyledi. Büyük ihtimalle 94. bölümde Killua Rammot'u öldürecek. Bunu abisinin lanetini kırarak yaparsa çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackleon53

quote:

Daha 36. bölümü bitirdim ama hitap ettiği yaş kitlesi çok düşük geldi bana killa ve gon un yaşları da çabası. Devamını izlemeli miyim sizce kaybedeceğim bi şeyler var mı ?

Zaten öyle düşünerek 36 ya kadar geldim hem çocuksu hem de naruto, bleach tarzı gon ve killua nın doğuştan yetenekli olması çok canımı sıktı 5-10 bölümde hisoka yla dövüşecek kadar güçlenmeleri de ayrı bir olay.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blackleon53

quote:

Zaten öyle düşünerek 36 ya kadar geldim hem çocuksu hem de naruto, bleach tarzı gon ve killua nın doğuştan yetenekli olması çok canımı sıktı 5-10 bölümde hisoka yla dövüşecek kadar güçlenmeleri de ayrı bir olay.

93. bölümdeyim ve hala Gon ve Kİllua'nın birlikte bile dövüşseler Hisoka'yı yenebileceğine ihtimal vermiyorum. Nereden çıkardın o kadar güçlendiklerini merak ettim. Birisi suikastçı bir aileden gelmiş çocukluğundan beri eğitim alıyor,Gon ise çok çalışan biri ve çok istekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mX-L4S3R kullanıcısına yanıt
    Gon ve Killua diğer shounen baş karakterlerine göre seri içinde çok daha güçsüz durumdalar, ilerleyen bölümlerde bunu anlayacaksınız zaten.
  • quote:

Çizimleri bazı şeyleri çocuksu gösterebilir ama kazın ayağının öyle olmadığını bölümler ilerledikçe anlayacaksınız. Emsallerinin içinde (bleach, naruto, one piece) en sert ve en acımasız anime bu bana göre. Ana karakterlerinin güçlerinin seviyesinin ne kadar düşük olduğuda bölümler ilerledikçe anlaşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

quote:

Çizimleri bazı şeyleri çocuksu gösterebilir ama kazın ayağının öyle olmadığını bölümler ilerledikçe anlayacaksınız. Emsallerinin içinde (bleach, naruto, one piece) en sert ve en acımasız anime bu bana göre. Ana karakterlerinin güçlerinin seviyesinin ne kadar düşük olduğuda bölümler ilerledikçe anlaşılıyor.

45 mi 50 mi tam hatırlamıyorum. O bölümlerden sonra Gon ve Killua güç bakımından arka planda kalıyor. Bleach izlemişlere şöyle anlatayım: Ichigo ve Kenpachi'nin ilk dövüşünü hatırlayın. Gon ve Killua'nın düşmanlarıyla arasındaki güç farkını böylelikle bir nebze de olsa anlayabilirsiniz.

Not: Ben belli bir süre sonra Gon ve Killua'ya değil Hisoka'ya dikkat etmeye başladım. Adamın kendinden geçmeleri beni benden alıyor.

• Ya birşey dicem herkes Gon ve Killuadan bahsediyorda Kurapika'yı unuttunuz mu niye kimse birşey demiyor oda çok güçlü olaylarda hiç gözükmediği için mi bahsetmiyorsunuz yoksa

• Örümcekler yoksa Kurapika'da yoktur Kurapika'nın gücü sadece örümceklere işliyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.