Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
91.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 78'i izledim az önce ve zar zor bitirdim diyebilirim.

Karınca olayını hiç beğenmedim. Çok biçimsiz duruyorlar ve bir karıncanın yaptıklarını kötü olarak düşünemiyorum nedense. Çünkü insan değil onlar doğaları farklı. Büyük ihtimalle ilerleyen bölümlerde bu kimera karıncalarla kita'ın ekibi falan kapışacak. İşte burada bana amaçsız bir dövüş gibi gelecek doğaları böyle diye düşünüyorum sürekli. Tek umudum Gyo'dan yana. Bakalım gyo nasıl bir şey çıkacak? Ayrıca kralı da merak ediyorum. Lucilfeer neredesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

78'i izledim az önce ve zar zor bitirdim diyebilirim.

Karınca olayını hiç beğenmedim. Çok biçimsiz duruyorlar ve bir karıncanın yaptıklarını kötü olarak düşünemiyorum nedense. Çünkü insan değil onlar doğaları farklı. Büyük ihtimalle ilerleyen bölümlerde bu kimera karıncalarla kita'ın ekibi falan kapışacak. İşte burada bana amaçsız bir dövüş gibi gelecek doğaları böyle diye düşünüyorum sürekli. Tek umudum Gyo'dan yana. Bakalım gyo nasıl bir şey çıkacak? Ayrıca kralı da merak ediyorum. Lucilfeer neredesin?

Hocam Karincalari öyle düşünmüceksin sonuçta İnsan zekasina sahipler bu yüzden tehlikeliler ve Amaçlarida Dünyaya Hükmetmek Kraliyet Muhafizlarini gördüysen az Çok Kral'i tahmin edebilirsin ne kadar güçlü oldugunu ve neler yapabileceğini ilk bende senin gibi düşünmüştüm de Kraliyet Muhafizlari ve Kral gelince düşüncem değişti

• Kraliyet muhafızları dediğin şey şu bölük komutanları mı? Hani kaplan genli, şu siyah saçlı çocuğun genine sahip, akrep kuyruklu mor saçlı kız falan mı?
  • quote:

78'i izledim az önce ve zar zor bitirdim diyebilirim.

Biz de öyle zannediyorduk, beklemediğin seyler olacak, izlemeye devam et. Suan HxH'ın en iyi arcını izliyorsun.Biraz sabret. Ayrıca bırak şimdi karıncanın doğasını falan.Sonuçta fantastik anime, zaten karınca hariç herşeye benziyorlar (kraliçeyi saymazsak. Ki ilerleyen bölümlerde bir etkisi yok onun)

Ayrıca Lucilfer de kimmiş ...... (Spoiler vermemek için dayanıyorum )

• quote:

Kraliyet muhafızları dediğin şey şu bölük komutanları mı? Hani kaplan genli, şu siyah saçlı çocuğun genine sahip, akrep kuyruklu mor saçlı kız falan mı?

Hayir hocam onlar değil onlarda neymiş Kraliyet Muhafizlari onlarin 100 kat daha güçlüsü
  • Bakın şimdi çok pis gaza geldim, hemen devam ediyorum 83'e başlayacağım şimdi

Teşekkürler arkadaşlar.
  • Tüylerinin diken diken olacağı bölüme az kalmış. İyi seyirler.
  • 85. Ağır spoiler

Ya Kite adamım ne yaptılar sana:( Muhafızların güçlü olacağını anlamıştım ama bu kadarını da beklemiyordum. Gon malı orada olmasa Kite kaçacak zaman bulabilirdi tam sevdiğim yeni bir karakter çıktı derken öldü gitti saçma sapan... Netero ve yanında iki avcı geldi, şu gözlüklü ve takım elbiseli avcı yerine gon ve killuanın hocası dört gözün gelmesini tercih ederdim güçleri hakkında biraz daha bilgi sahibi olurduk sevmiştim o adamı. Şu muhafız bu kadar güçlüyse kral nasıldır kim bilir. Ayrıca iki suikastçi yolladık dedi ne olacak acaba? Yine de hiçbiri bir Lucilfer değil

• 86.

Bisky'nin gelmesine sevindim ama yine ezik gibi bir kenarda bekleyecekse gitsin. Dört gözün hocasından daha fazlasını bekliyorum. Kite'ın ölümü kesin değil sanırım ya bu adam böyle ölemez :( Ayrıca Muhafızlardan kedi kızı ve sarı saçlı çocuğu gördüm ikiside hoşuma gitti ama Netero'nun; "O benden daha güçlü." deyişi sinirlerimi bozdu. Hunterlar bu kadar mı ezik anlamadım ki. Koskoca hunterların başkanı göreve çıkıyor ve bir muhafız için o benden daha güçlü diyor. Ayrıca bu muhafızlar karşısında Hisoka'nın falan dayanabileceğini sanmıyorum ben. Lucilfer tabii ki kralları da dahil olmak üzere hepsini haşat ederdi Neyse işte netero'nun sözleri ve nen ustalarının eziklikleri dışında güzel gidiyor. Avcılar hep beni hayal kırıklığına uğratıyor ama. Mesela Killua'nın dedesi Netero'yu yenebilir diyeceğim neredeyse...

• Netero kaichou hiç küçümsenecek birisi değil fakat kimera karıncaların yeniden oluşumunda ki en önemli noktayı kaçırıyorsunuz. Nen gücüne sahip avcılar dahil binlerce insanın gücünü kullanarak yeni bir bedende dünyaya geliyorlar. Normal bir kimera karınca askerini oluşturmak için sadece balık yemek yetiyorsa, gördüğümüz üzere kraliçe her doğuracağı kişinin güç kapasitesini ayarladığına göre, muhafızlar ve kral için kullandığı insan gücünün ve sayısının yabana atılmayacağı aşikar. Bu tip canlılar insanlar gibi hayat konusunda kurallara bağlı olan, her şeyi zamanla öğrenen canlılar değiller. Onlar için hayat vahşetten ibaret, zaten bu yüzden zeka gerektiren yönlere eğilmek yerine güç gerektiren mantık dışı tavırlar sergiliyorlar.

Konuya her açıdan bakınca mangakanın yansıtmak istedikleri rahatlıkla anlaşılabiliyor. İlerde ki bölümler gerçekten nefes kesici olacak.

• quote:

86.

Bisky'nin gelmesine sevindim ama yine ezik gibi bir kenarda bekleyecekse gitsin. Dört gözün hocasından daha fazlasını bekliyorum. Kite'ın ölümü kesin değil sanırım ya bu adam böyle ölemez :( Ayrıca Muhafızlardan kedi kızı ve sarı saçlı çocuğu gördüm ikiside hoşuma gitti ama Netero'nun; "O benden daha güçlü." deyişi sinirlerimi bozdu. Hunterlar bu kadar mı ezik anlamadım ki. Koskoca hunterların başkanı göreve çıkıyor ve bir muhafız için o benden daha güçlü diyor. Ayrıca bu muhafızlar karşısında Hisoka'nın falan dayanabileceğini sanmıyorum ben. Lucilfer tabii ki kralları da dahil olmak üzere hepsini haşat ederdi Neyse işte netero'nun sözleri ve nen ustalarının eziklikleri dışında güzel gidiyor. Avcılar hep beni hayal kırıklığına uğratıyor ama. Mesela Killua'nın dedesi Netero'yu yenebilir diyeceğim neredeyse...

Lucifer'i bende seviyorum ama sen aşmışsın 2 lafından biri Lucifer , en sevdiğin karakter herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 16 Ağustos 2013; 0:58:19 >

• Ya çok ayrı bir havası var. Bir de şöyle düşünün o koca kitapta sadece bir iki teknik yok. Bu adam Killua'nın babası ve dedesiyle tek başına sadece tek bir teknik kullanarak baş etti. (bunu yapmasının sebebi ise onları öldürmeden tekniklerini kopyalamak istemesiydi.) Yani bu adam birini gerçekten öldürmek istese ne tür teknikler kullanır aklım almıyor. Neyse fanboyluğa kaçacak sanırım söylediklerim Bu arada 91 deyim baya güzel ilerliyor ama Illumi'yi de bir sonra ki arca dahil etseler çok güzel olacak.

• Chrollo gerçekten sağlam karakter. Kira'nın seiyuu'su tarafından seslendirilmesi ayrı bir karizma katıyor. Çok özletti kendini. Keşke Chrollo'nun güçlerine kavuşmaya çalışırken yaşadıklarını gösteren kısa bir arc izleyebilsek.
  • 92

Killua ve Gon kesin bir şekilde olaya dahil olacak ama olmamalarını tercih ederim. Netero ile Kral arasında ki güç farkı yine sinirimi bozdu. Şu Morel ve Knov umarım çok ezik çıkmaz. Ben Knov'dan Minato tarzı bir yetenek bekliyorum mühür bıraktığı yerler arasında portal tarzı bir şey. Kral tip falan olarak baya iyi ama kuyruğunu daha güzel yapabilirlermiş. Bir de uçamıyor o güzel olmuş Netero'nun görüşeceği kişi Ging değil bence. Bana Zeno gibi geliyor. Bu arada Sarı saçlı muhafızın kendini izlettirecek bir gücü olduğunu düşünüyorum. Önümüzde ki birkaç bölüm biraz geçiş bölümü olacak gibi geliyor bana.

• Arkadaşlar bir de benim merak ettiğim bir olay var. Bu manga 340 bölüm, bitti mi yoksa mangaka düzensiz bir şekilde çıkarmaya devam ediyor mu?

• Bende Netero'nun ya Killua'nın dedesiyle ya da Ging ile görüşeceği tahmininde bulunmuştum ama Zeno daha ağır basıyor , belki de bambaşka biriyle görüşecek bekleyip göreceğiz.

@Snefru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 16 Ağustos 2013; 13:38:58 >
  • quote:

Arkadaşlar bir de benim merak ettiğim bir olay var. Bu manga 340 bölüm, bitti mi yoksa mangaka düzensiz bir şekilde çıkarmaya devam ediyor mu?

Mangaka düzensiz çıkarıyor. Epeydir çıkarmadı ama sonraki 3 ciltin kapakları ortalığa çıkmış diye biliyorum.

• Zeno kimdi.Unuttum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Zeno kimdi.Unuttum ?

Killuanın dedesi.
  • Onun adi zeno muydu Unutmusum.Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.