Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
91.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opening'de farkettiniz mi bilmem ama Kite'ın nen palyaçosu belirdikten sonra Gon'un suratına bürünüyor, Gon'a nur iniyor.

O bölümü iple çekiyorum, umarım teorim çökmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

-Bu arada Pitou, yo...
    Epey güçlü kuvvetliymişsin. Seni öldürmeye çalışmıştım. Saygımı kazandın.

-Övgülerinize layık değilim.

-(Gülümseme)...

Güzel bölümdü

Şu şeytan kadın başaramadıklarında bizimkileri öldürecekti sözde, o noldu?

O şeytan kadın Gona abayı yakıyor sonradan.Bu nasıl iş bende çözemedim yaş olarak büyük gibi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Opening'de farkettiniz mi bilmem ama Kite'ın nen palyaçosu belirdikten sonra Gon'un suratına bürünüyor, Gon'a nur iniyor.

O bölümü iple çekiyorum, umarım teorim çökmez.

Mangayi takip ediyormusunuz ?
  • Hayır etmiyorum, ama 92. bölümdeki Gon'un çıldırışıyla opening çıldırışını benzer gördüm, hani bu kadar hızlı olmaz da, 3 numaralı silah neni cisimlendirip Gon'un içine sokacak gibi bir his var içimde. Eheh.

• quote:

Hayır etmiyorum, ama 92. bölümdeki Gon'un çıldırışıyla opening çıldırışını benzer gördüm, hani bu kadar hızlı olmaz da, 3 numaralı silah neni cisimlendirip Gon'un içine sokacak gibi bir his var içimde. Eheh.

Gon için ben bir Time Skip bekliyorumda Anime biticekse öyle birşey olmaz yani Aklimda acayip Teoriler varda hiç biri olmaz Gibime geliyor
  • İlginçtir ki seriye 12 yaşındaki bebeler var diye başlamamıştım, şimdi de büyümelerini istemiyorum, çocukluğumu buluyorum Gon ve Killua arasında, acayip kanım ısındı, umarım radikal bir time skip olmaz.

• quote:

İlginçtir ki seriye 12 yaşındaki bebeler var diye başlamamıştım, şimdi de büyümelerini istemiyorum, çocukluğumu buluyorum Gon ve Killua arasında, acayip kanım ısındı, umarım radikal bir time skip olmaz.

Bende senin gibi düşünmüştüm ama Time Skip her seride şart artik benimsenmiş gibi Ana Karakterin kendini toparlayip güçlenmesi Rakiplerine Lokma olmamasi için, Şuan Gon Kimera Antlar dışında Hayalet Takımının Üyelerinide yenicek güçte değil yani bu yüzden şart
  • quote:

Hayır etmiyorum, ama 92. bölümdeki Gon'un çıldırışıyla opening çıldırışını benzer gördüm, hani bu kadar hızlı olmaz da, 3 numaralı silah neni cisimlendirip Gon'un içine sokacak gibi bir his var içimde. Eheh.

Openingde bahsettiğin yere dikkat ettimde bana daha çok şeytani bir power-up alıyor gibi geldi. Yüz değişiminden hemen sonraki sahneye dikkat edersen dediğimi anlarsın. Bence çok ilginç olaylar olacak bu arc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

quote:

Openingde bahsettiğin yere dikkat ettimde bana daha çok şeytani bir power-up alıyor gibi geldi. Yüz değişiminden hemen sonraki sahneye dikkat edersen dediğimi anlarsın. Bence çok ilginç olaylar olacak bu arc.

Acaba bu olaylara Hayalet Takımı Karışıcak mı ?

• Böyle devasa bir arcda çoğu karakteri görebiliriz bence. Hayalet Takımı neden olmasın?
  • 92

Muhteşem bir bölümdü. Chimera Ant arcının en iyi bölümlerinden biriydi. Colt ve Kraliçe'nin sahnesi efsaneydi. Gözlerim doldu resmen. Morel çok baba adammış. Spin Kite ile ilgili anılarını anlatınca umutlanır gibi oldum ama Knuckle ve Shoot'ın karşısında çıktığı anda gerçeği anladım.

Netero eski bir dostla görüşeceğini söyledi. Acaba Kral'ı tek başına yenemeyeceğini anladığı için mi bu hamleyi yaptı? Netero ile arkadaş olabilecek yaşta bir karakter de gelmiyor aklıma. Sizce Ging Freecs olabilir mi?

Son olarak bölümün son sahensinde bütün güçlü kimeraların kendini Kral ilan ettiğini gördük. Bence bu çakma kralları temizleme işini Gon ve Killua'ya verecekler. Meruem ise eğer yaklaştığı binaya saldırırsa işler ciddiye binecek ve Kimeralar küresel bir kriz haline gelecek. Bu sayede seride tanıdığımız diğer Hunterların da olaya dahil olacağını düşünüyorum. Keşke Hisoka vs Neferpitou görebilseydik. Gyro'yu yine göstermediler.NGL'in eski başkanı Gyro nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 11 Ağustos 2013; 12:58:34 >

• Orijinalden alıntı: Génésis

92

Muhteşem bir bölümdü. Chimera Ant arcının en iyi bölümlerinden biriydi. Colt ve Kraliçe'nin sahnesi efsaneydi. Gözlerim doldu resmen. Morel çok baba adammış. Spin Kite ile ilgili anılarını anlatınca umutlanır gibi oldum ama Knuckle ve Shoot'ın karşısında çıktığı anda gerçeği anladım.

Netero eski bir dostla görüşeceğini söyledi. Acaba Kral'ı tek başına yenemeyeceğini anladığı için mi bu hamleyi yaptı? Netero ile arkadaş olabilecek yaşta bir karakter de gelmiyor aklıma. Sizce Ging Freecs olabilir mi?

Son olarak bölümün son sahensinde bütün güçlü kimeraların kendini Kral ilan ettiğini gördük. Bence bu çakma kralları temizleme işini Gon ve Killua'ya verecekler. Meruem ise eğer yaklaştığı binaya saldırırsa işler ciddiye binecek ve Kimeralar küresel bir kriz haline gelecek. Bu sayede seride tanıdığımız diğer Hunterların da olaya dahil olacağını düşünüyorum. Keşke Hisoka vs Neferpitou görebilseydik. Gyro'yu yine göstermediler.NGL'in eski başkanı Gyro nerede?

Hocam ben Maya zoldyck olduğunu düşünüyorum zenonun dedesi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clinkx -- 11 Ağustos 2013; 13:11:29 >

• NGL eski başkanı Gyronun kişiliği kralın kişiliği değil mi işte? Bence de Netero'nun görüştüğü Ging olabilir

• Güzel bölümdü . Kite'a ne yapmışlar öyle . Netero, ya Ging ile yada Killua'nın dedisiyle görüşmeye gitmiş olabilir diye düşündüm ben . Güç farkını iyice anladık Colt'un söylediklerinden.

Gyro'yu kraliçe yememiş miydi ? Mekanı karıncalar tarafından basılmıştı , yendiğini göstermemişlerdi sanırım ama kraliçe yedi diye düşünüyordum ben @Génésis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 11 Ağustos 2013; 13:30:04 >

• Bence Meruem Gyro değil arkadaşlar. Gyro'nun geçmişinin bir kısmını izledik ve Chimeraların geçmişlerinin bir kısmını hatırlayabildiğini biliyoruz. Meruem daha çok şımarık bir çocuk gibi davranıyor. Gyro ise tanıdığımız kadarıyla deyim yerindeyse hayatın sillesini yemiş biri. Ayrıca Kraliçe'nin üstüne titrediği çocuğunun özgün bir kişiliği olmalı bence. Çünkü seni Dünyayı yönetmen için doğurdum diyor. Önceden yaşayan bir insanın anılarına sahip olacağını sanmıyorum.

Ama eğer dediğiniz gibi Kral Gyro ise çok daha hoşuma gider.

• 92

Şimdilik kendi kafanızda ki hikayeye Gyro eklemeyip kafanızı bulandırmayın, mangaya göre düşününce ilerde konusunun ara ara gösterilmesi gerekiyor anime içinde.

Bu hafta duygusal ve aksiyonsuz geçti, haftaya da eğlenceli geçecek çünkü aksiyon başladığı an dinmek bilmeyecek gibi duruyor. Ayrıca Netero'nun görüşeceği kişi sürpriz olmayacaktır bizler için. Güzel bölümler bekliyor hepimizi, bu Arc çok konuşulacak etkiler bırakacak.

• 92

Gyro yeni doğan bebek olabilir belki Cidden o bebek neden çıktı pek anlamadım. Ya ilerde kral olacak ya da sadece Colt'un anılarını depreştirmek , insani yanının ortaya çıkması için gösterilmiş olabilir. 2. ihtimal daha ağır basıyor.

Bu arada tek R. guarda karşı en az 2 kişi saldıracaktır. Umarım Örümcekler de olaya dahil olur. O zaman görün siz vsleri
  • 92.

Kral çok güçlü,bence dövüşerek yenmek zor olacaktır onu, daha muhafızları var bakalım ne olacak.

• 3 hafta falan önce karakterlerin yaşları küçük korkuyorum başlamaya falan diyordum ama sonra başlamıştım. Şu an 58. bölümü izledim ve biraz boşluğa düştüm açıkçası. Bu gün devam eder miyim bilmiyorum ama kesinlikle devam edeceğim izlemeye.

Arkadaşlar Chrollo Lucifer karakteri çok hoşuma gitmişti, animeyi izlemek için en büyük sebeplerimden biriydi. Hisokay'la dövüşlerini bekleye bekleye patlayacaktım neredeyse. Şimdi nensiz mensiz kaldı adam. İleride tekrar gözükecek mi yoksa bitti mi yani Lucifer olayı?
  • Chrollo animede henüz gözükmedi, mangada durum nedir bilmiyorum ama işinin tamamen bitmediği, düzelme ihtimalinin olduğu bir gerçek. Bunu Greed Island arcındaki bir bölümde adamın birinin sahip olduğu bir gücü görünce anlayacaksın. Kusura bakma spoiler vermeden ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum. Neyse, izlemeye devam et.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.