Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
91.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simsekxx

Manga; kimera karıncalardan sonra bi arc daha var ondan sonra devam etmiyo. Ta bi gönlümüz devam etmesinden yana...

Diğer arc kaç bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

quote:

Manga; kimera karıncalardan sonra bi arc daha var ondan sonra devam etmiyo. Ta bi gönlümüz devam etmesinden yana...

Diğer arc kaç bölüm?

Çok uzun değil 20-30 bölüm falan olsa gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

quote:

Diğer arc kaç bölüm?

Çok uzun değil 20-30 bölüm falan olsa gerek

Ohooo ben kafamda neler kurmuştum Hisoka ile Gon'un ölümüne kapişmasini Ging'in Gonla karşilaşmasini Gon'un Timeskip'den geçip büyüyeceğini

• Bol kanlı sahneler ve ölümün olduğu nadir shounen serilerindendir Hunter x Hunter. Biraz sabır ederseniz ilk arc Hunter Exam bölümleri bitince gelecek arc hikayenin temelini oluşturuyor ve sonrasında başlayan aksiyon dur durak bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Bol kanlı sahneler ve ölümün olduğu nadir shounen serilerindendir Hunter x Hunter. Biraz sabır ederseniz ilk arc Hunter Exam bölümleri bitince gelecek arc hikayenin temelini oluşturuyor ve sonrasında başlayan aksiyon dur durak bilmiyor.

O zaman izlemeye değer...

• Cidden mangaya devam etmicekse boşuna izlioz.Bundan sonra chairman election arc var ondan sonra bitiyor.Yine uzun süreli ara girerse artık bu seriye elveda demenin vakti gelmiştir.Sizler belki izlememişsinizdir ama ben bunun eski yapımınıda izledim oda belli bi yerde bitti sonra yılarca bekledik şimdi yenisini çektiler felan ama ortada manga yok.Haftalık çıkarması lazımken adam aylarca ara veriyor bu kafayla devam ederse efsane olabilecek bir seriyi bitirmiş demektir.Öle adamın keyfini beklicek halim yok manga çıkarması için.
  • Bana göre Hunter x Hunter 2011 serisi şimdiden efsane oldu bile. Filler vermeden her geçen hafta kalitesini daha da arttırmaya devam etti.

Chimera Ant Arc'ı zaten uzun ve harika bir arc olacak. Bu arc sonlandıktan sonra son bir kısa arc daha var. Chimera Ant arc'ına mangadan göz atmış biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu arc her konuda beklentilerinizi karşılayacak kapasitede. Bence böyle tatmin edici bir arcdan sonra zaten Hunter x Hunter'ın tadında biten bir seri olacağını düşüneceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor991

Cidden mangaya devam etmicekse boşuna izlioz.Bundan sonra chairman election arc var ondan sonra bitiyor.Yine uzun süreli ara girerse artık bu seriye elveda demenin vakti gelmiştir.Sizler belki izlememişsinizdir ama ben bunun eski yapımınıda izledim oda belli bi yerde bitti sonra yılarca bekledik şimdi yenisini çektiler felan ama ortada manga yok.Haftalık çıkarması lazımken adam aylarca ara veriyor bu kafayla devam ederse efsane olabilecek bir seriyi bitirmiş demektir.Öle adamın keyfini beklicek halim yok manga çıkarması için.

seri yarıda bitecek orası kesin zaten.Mangakası Dragon Quest oynamak için mangaya ara veren bi tip .Bildiğim kadarıyla oyun bağımlılığı var elemanda .Bu seri zaten 3 büyükler içine giremiyosa mangakanın tembelliğinden.Manga olarak Narutodan 1 yıl Bleach ten 3 yıl önce başlamasına rağmen chapter olarak nerdeyse yarı yarıya geride

• HXH'ın filmini gören var mi eski mi yeni mi bilmiyorum
    http://www.animeultima.tv/hunter-x-hunter-phantom-rouge-episode-1-raw/
    Bu serinin bitmesini istemiyorum ya
  • Aynen dün gece malum torrent sitesinde görmüştüm filmi. Sanırım daha İngilizce altyazısı çıkmamış.
  • oha süper , türkçe altyazı ne zaman çıkar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

oha süper , türkçe altyazı ne zaman çıkar acaba ?

Filmi yeni mi çektiler bir bilgim yok ama henüz Türkçe Altyazisi yok
  • Filmi yeni çıkmış 2013 yapımı :) Sesimizi biri duysunda çevirsin şunu :D
  • Filmi HD şekilde indirdim alt yazı bekliyorum.
  • türkçe alyazı bekliyoruz galiba
  • bekliyoruz inşallah yakın bir zamanda çevirirler
  • İngilizce altyazının çıktığını görür görmez indirip izledim. Kesinlikle çok güzeldi film. İzlemenizi tavsiye ederim.
  • Animesi bitiyor filmi çikiyor biraz saçma
  • Filmin Türkçe altyazısı çıkmış arkadaşlar haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 3 Ağustos 2013; 12:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

Filmin Türkçe altyazısı çıkmış arkadaşlar haberiniz olsun.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.