Şimdi Ara

Hunter x Hunter (2011) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.313
Cevap
20
Favori
91.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genei Ryodan ve Hisokanın olduğu sahnelerin dışında filmin zerresini beğenmedim, konu özensiz, hele hele diyaloglar o kadar basit ve sıkıcıydı ki zor dayandım.

Şu filmden sonra eğer mümkün olsaydı isteyeceğim tek şey Genei Ryodan ile Kurapika arasında ki konuyu kapatmak için Gon ve Killua'nın Kimera Ant bölümlerinden sonra ki halleriyle dövüşmelerini isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 3 Ağustos 2013; 20:24:54 >

• Omakage ve Hisoka'nın sapıkça saplantıları için bile izlenebilir bir filmdi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiverd -- 4 Ağustos 2013; 0:32:57 >
  • 91

Kral sonunda doğdu.Tahmin edildiği gibi çok acımasız.Gon ve Killua ne yapar ne eder gider diyordum ama ters köşe yaptılar resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

91

Kral sonunda doğdu.Tahmin edildiği gibi çok acımasız.Gon ve Killua ne yapar ne eder gider diyordum ama ters köşe yaptılar resmen.

Ama böyle iyi oldu diğer animeler den farklı olduğu gösterdi.
  • 91

Kral doğdu ama şimdilik asıl tehlikenin Kral olmaya çalışan diğer Kimeralar olduğunu düşünüyorum. Colt'un insanlar ile ortaklık yapacağı belliydi.

Gon ve Killua'nın yenilmesi şaşırtmadı. Killua Illumi'nin lanetinden kurtulamadığı sürece sağlam bir dövüş çıkaramayacak gibi. Belki bu arc Illumi'yi görebiliriz. Bu arada bu bölümün sonunda gelişen olaylar filler koymak için harika bir zemin hazırladı ama Hunter x Hunter 2011 serisi filler koymamaya kararlı.
  • 91

Arc çok geniş, daha olaylar yeni başlıyor, Gon ve Killua için kötü son olduğunu düşünmüyorum.

Morel ve Knov konusunda aşırı hayal kırıklığına uğrayacağız hissine kapılıyorum. Bazı durumlarda ne kadar taktiksel ve mantıklı güce sahip olursan ol karşında tank gibi sağlam ve yıkıcı güç olduğu sürece kaybetmeye mahkumsundur, bunu göz önüne alarak bu adamların geliştirip odaklandıkları güç şekilleri saf güç gerekentiren durumlarda çok işlevsiz kalacak gibi geliyor.

• Kral , dragon ball daki Cell karakterini andırıyor ,

Hunter x Hunter (2011)

aynı kuyruk Cell'de de vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 4 Ağustos 2013; 14:07:49 >

• Arc daha yeni başlıyor diyebiliriz güzel bölümdü .

Gon ve Killua da katılır umarım, ama 1 ay kadar oyalanacak mı karıncalar onu merak ediyorum. Mangayı okuyayım en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi izledim de keşke izlemeseydim. Filmde olsa da olur olmasada olur hatta olmasa daha iyi olur bir anime idi resmen tv draması 3. Sınıf pembe diziye benziyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Bu arada Pitou, yo...
    Epey güçlü kuvvetliymişsin. Seni öldürmeye çalışmıştım. Saygımı kazandın.

-Övgülerinize layık değilim.

-(Gülümseme)...

Güzel bölümdü

Şu şeytan kadın başaramadıklarında bizimkileri öldürecekti sözde, o noldu?
  • Arkadaşlar ben diyorum ki mangakasına mektup falan birşey yazalım. İmza kampanyası da olur bitirmesin güzelim animeyi yazık olur. Bir onepiece hayranı olarak söylüyorum ki bu animeyi daha çok sever oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

Arkadaşlar ben diyorum ki mangakasına mektup falan birşey yazalım. İmza kampanyası da olur bitirmesin güzelim animeyi yazık olur. Bir onepiece hayranı olarak söylüyorum ki bu animeyi daha çok sever oldum.

Spoilerlık bir durum yok ama yinede spoiler içine aldım. Sadece en son yayınlanan manga ciltinin kapak resmi var:

Hunter x Hunter (2011)

Arkadaşlar gördüğünüz gibi kapağın üstünde 32 yazıyor. Yani bu kapak 32. cilt için yapılmış. Manganın son çıkan 340. sayısı 29. ciltte. Bence bu arada kalan 2 ciltin hazır olma ihtimali bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 7 Ağustos 2013; 10:25:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Arc daha yeni başlıyor diyebiliriz güzel bölümdü .

Gon ve Killua da katılır umarım, ama 1 ay kadar oyalanacak mı karıncalar onu merak ediyorum. Mangayı okuyayım en iyisi.

Gon kendini fiziksel olarak geliştirecek bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyle Butler -- 7 Ağustos 2013; 13:45:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Arc daha yeni başlıyor diyebiliriz güzel bölümdü .

Gon kendini fiziksel olarak geliştirecek bence

Bence bir Zaman Atlaması olucak
  • İkinci filmle ilgili detaylar otaya çıktı aralıkta japonya da gösterime girecekmiş

http://www.animefantastica.com/2-hunter-x-hunter-filminden-haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackleon53

İkinci filmle ilgili detaylar otaya çıktı aralıkta japonya da gösterime girecekmiş

Animesi bitiyor Niye Filmini yayimliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

quote:

İkinci filmle ilgili detaylar otaya çıktı aralıkta japonya da gösterime girecekmiş

Bundan sonra bi arc daha olacak galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

quote:

Bundan sonra bi arc daha olacak galiba

Son Arc işte :(

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.