Şimdi Ara

Humans (2015 - 2018) | AMC - Channel 4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizi güzel ilerliyor, tavsiye edilir.özellikle 3.bölümde ortam şekillendi.
  • ilk 3 bölüm gayet iyi gitti , heycan verici bitiyor hep konu genişlemeye musait , tarzı sevenler kaçırmasın
  • Bu tür konuları olan dizileri veya filmleri severim buna da başlamayı düşünüyorum da şöyle bi 3-4 bölüm daha gelsin.

Beğenirsem hemen bitiriyorum yetmiyor çünkü
  • İleri düzey klişe olmasına rağmen kendini izlettiriyor.
  • İlk 2 bölümü izledim. Black Mirror'un ilgili bölümüyle aynı konu ama kurgu ve hikaye farklı. Arkadaşın dediği gibi klişe bir konu ama güzel işlenince harika oluyor.

• O son neydi öyle o kadında hümanist herhalde peki o ağızdan çıkardığını çözemedim.? Anitayıda kuruttular arkadaş ayrıca Niskanın ordan çok akıllıca kurtulmasıda iyi oldu ben bu adamında leo herhalde onunda bir hümanist olduğundan şüpheleniyorum. Dizi baya merakta bıraktırıyor ve izletiyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

O son neydi öyle o kadında hümanist herhalde peki o ağızdan çıkardığını çözemedim.? Anitayıda kuruttular arkadaş ayrıca Niskanın ordan çok akıllıca kurtulmasıda iyi oldu ben bu adamında leo herhalde onunda bir hümanist olduğundan şüpheleniyorum. Dizi baya merakta bıraktırıyor ve izletiyor arkadaş.

Hümanist nedir? Sentetikler mi?
    Sentetik daha güzel bir isim hümanist'i kim çıkarmış.

4. bölüm spoiler

Ağzından çıkardığı yediği, içtiği şeylerin kendine zarar vermemesi için midesinde tuttuğu bir muhafaza kabı. O da sentetik çıktı o kadın da robot yani.

Leo'nun her şeyi yapan kişinin oğlu çıkması enteresandı. Leo zamanında ölmüş ama babası sentetik malzemeleri kullanarak oğlunu kurtarmış. Oğlu yarı insan yarı sentetik şu anda.
    Ve Leo'nun dediğine göre diğer sentetiklere bilinç vermek için bilinçli sentetiklerin hepsi lazım.
    Yolunu bulurlar yakında ve bi kaç sentetiği daha bilinçlendirebilirler.

Dizi güzel gidiyor, kurguyu beğendim.

• PHI kullanıcısına yanıt
    Dizinin ismi hümanist zaten insan görünümlü sentetikler. Bende bu şekilde diyorum sentetik uzun kalıyor.
    O leo sanırım öyle ama gerçekte insan bir kısmı olabilir kablodan anlaşılıyor. Çok uzadı şu Miayı kendine getirseler iyi olur. O dedektif kadında gidip o adamla yatarsa her şey anlaşılır sanırım ama böoyle bir şey yapmasın o adamın sentetiklere karşı bir anipatiği var gibi bu zamana kadar kendisini iyi gizlemiş ben bile başlarda anlamadım ama sonradan tuhaf davranışları ve son hamlesi işleri değiştirdi.

• diziden umudum vardı güzel gidiyordu yapay zeka falan ta ki
    leo bi tarafına kablo bağlayana kadar.ya kardeşim insanı niye robotlaştırıp kablolaştırıyorsun sevmiyoruz o işi.aynı olay chappie filmindede oldu.yapmayın etmeyin ne güzel gidiyordunuz.

• Yarı sentetik oda.
  • Türü sevenler için diziyi tavsiye ederim.Kendine has bir havası var.

Merlinin başrol oyuncusu bu dizi de yer alıyor ve rolüne cuk diye oturmuş.

Dizi şu anda harika bir dizi sınıfına girmese de boş vaktinizi rahatlıkla doldurur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Türü sevenler için diziyi tavsiye ederim.Kendine has bir havası var.

Merlinin başrol oyuncusu bu dizi de yer alıyor ve rolüne cuk diye oturmuş.

Dizi şu anda harika bir dizi sınıfına girmese de boş vaktinizi rahatlıkla doldurur.

Colin Morgan'ı Merlin'den de severdim. Bi bölüm Doctor Who'da da gördüm hatta. İyi oyuncudur. Rolünün hakkını veriyor burada dediğin gibi.

• Güzel bölümdü, Leo'yu babası büyük ihtimalle öldükten sonra sentetiklerin malzemeleriyle hayata döndürttü o yüzden yarı insan yarı robot. Dizide garip olan bu derece gelişmiş bir teknoloji varken telefondur arabadır televizyondur her şey aynı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Birazcık Extant dizisinden örnek alsalar bunlar olmazdı komutla herşey oluyor arkadaş.
  • Dizi gerçekten güzel mi arkadaşlar? Yoksa sadece yoklukta izlenebilecek çerezlik mi?

• o dedektif kadın da mı sentetikmiş yani ? o agızından çıkardıgı balon da neyin nesiydi..
  • _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    Sende dizilerin konusunu açıp kenara çekiliyon herhalde. Dizi gerçekten güzel ben beğenerek izliyorum tavsiye ederim.
  • Güya ilk 3 bölümü deneyip ona göre karar verecektim diziye başlamayı lakin ilk bölüme dahi başlayamadım.

Çok kararsız kaldım başlayıp başlamama arasında

8 Bölümde ne işleyebilirler ki, konu pek genişleyecekmiş gibi gelmedi bana durum ne şuan itibari ile?
  • 1x2 izledim. 1x3 ü indircem. SS atcam ama kaliteli torrent yok. çok ilginç.

düzenleme:

bu bayan the inbetweeners movie 2 de oynamıştı sanırım.
    Humans (2015 - 2018) | AMC - Channel 4

Humans (2015 - 2018) | AMC - Channel 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 12 Temmuz 2015; 3:52:01 >

• 1x3 izlendi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.