Şimdi Ara

Humans (2015 - 2018) | AMC - Channel 4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dizide senaryo var önemli olan izlenmesi yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Bölümü de izledim. Beklentimi karşıladı dizi. Anita ve sarışın sentetik baya hoşuma gitti len keşke böyle bir teknoloji görebilsek yakın gelecekte

O değilde bu ergen çocuk nasıl bişi ya, taktı
    anitaya
    kafayı
  • 1x4 izlendi
  • 5 bölümü izledim güzel bölümdü ama ben bir şey anlamadım arkadaş.
    O kendini belli ettirmeyen sentetikin planı ne acaba. Leoda bırakıp gitti sanırım döner geri en sevdiğim niska burda anita ise kendine gelemedi o kız bir şeyler yaparsa olur.
  • Güzel bölümdü.Tavsiye ederim diziyi yapay zekalar geleceğimiz ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

4 Bölümü de izledim. Beklentimi karşıladı dizi. Anita ve sarışın sentetik baya hoşuma gitti len keşke böyle bir teknoloji görebilsek yakın gelecekte

O değilde bu ergen çocuk nasıl bişi ya, taktı
    anitaya
    kafayı

Takılmayacak gibi değil

• polis eleman elektronik sigara içiyo

• Leo'nun ne olduğunu çözebilen var mı?Önceki bölümlerde yaralandı kan gördük.Bu bölümde kendini pc'ye bağladı.
  • Lu£ kullanıcısına yanıt

Yarı sentetik oda babası sanırım onu hayata döndürebilmek için onu sentetik parçaları ile hayata döndürdü herhalde.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

Olabilir hocam ama çocukken öldü falan dendi.
    Güzel merak unsurları yerleştirdiler her bölümde.Dizi bozmaz umarım.Her şeyi mantıklı olarak açıklarlar.
  • Lu£ kullanıcısına yanıt

Ölmedi öldü olarak söylenmiş komada kalmış belirli bir süre.
  • Dizi gayet güzel ilerliyor 5.bölümde iyiydi

• 6 bölüm çok iyiydi Max kendisini feda etti. Ama mia geri döndü o diğer polis sentetiğin söylemesi bir nevi kötü oldu adam onu biliyor şimdi. Artık ailede yardım etcek fakat babaları hain çıktı desek yeridir.
  • 1x5 ve 1x6 izlendi.
  • fragmandan anladıgım kadarıyla kemal sunala japon kankasının sevgilisinin aynısı robot hediye etmesinden etkilenilmiş çöp dizi
  • Aferin çözmüşsün.
  • Peki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağlam dizi , her bölüm üstüne koyarak ilerliyor , yapay zeka nın içinden çıklmaz olgularınıda çok güzel işliyor ,türünün en iyi örneklerinden kesinlikle

@Lu£

yarı senteteki yarı insan gibi düşün , gerçek leo çocuk iken ölüyor ama babası bu gördüğümüz leoya onun zihnini aktarmayı başarıyor yada anılarını diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 21 Temmuz 2015; 22:40:58 >
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Yeni bölüm bomba gibiydi.Böyle bozmadan ilerler umarım.

@evohan
    Leo'nun ne olduğu ortaya çıktı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lu£ -- 23 Temmuz 2015; 1:14:10 >
  • 1x6

Çok iyi bölümdü. Sentetiklerin doğuşu, Leo'nun geçmişi birçok şeyi açıkladılar. Joe harbiden hain çıktı Odi'yi tamir edemezseler anılarını Niska'yla paylaşacak galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.