Şimdi Ara

Hükümeti sağ duyuya çağırıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fırat Kalkanı Harekatı'nda yaşanan hava saldırısına ilişkin, "Genelkurmay’ın yaptığı açıklama, Suriye hükümetine ait uçaklarla askerlerimizin vurulduğu şeklinde. Bu çok tehlikeli bir kapıya bizi getirebilir. Çok tehlikeli bir sürecin içine Türkiye’yi sürükleyebilir. Buradan hükümet yetkililerine sağduyuyla davranmalarını tavsiye etmenin ötesinde bir şey söyleyemeyeceğim" dedi

http://www.hurriyet.com.tr/kilicdaroglundan-hukumete-sagduyu-cagrisi-40287057

• Katılıyorum Kılıçdarolu'na ama en büyük sağduyu tam olarak olay aydınlatılana kadar Bab ve Menbiç'i yerle bir etmektir.
  • PEki şimdi ne olacak, Suriye'de operasyona karar verilirken esed in bize saldıracağı da düşünülmüştür herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Katılıyorum Kılıçdarolu'na ama en büyük sağduyu tam olarak olay aydınlatılana kadar Bab ve Menbiç'i yerle bir etmektir.

Menbiç'i edersin de El Bab o kadar kolay değil. Suriye Ordusu da oraya operasyon yapıyor hatta büyük bir askeri yığınak ve hazırlık yapıyorlar. İleriki günlerde El Bab'ı komple almaya çalışabilirler. Belki de sırf ÖSO ve Türkiye'yi oradan uzak tutmak için kasıtlı olarak yapıldı bu hareket.
  • Geçen sene, tam bir sene önce sağduyulu davranmayarak Rus uçağını düşürdük. Yetmiyormuş gibi anında NATO'ya koştuk.

Umarım bu sefer sağduyulu davranırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Katılıyorum Kılıçdarolu'na ama en büyük sağduyu tam olarak olay aydınlatılana kadar Bab ve Menbiç'i yerle bir etmektir.

Menbiç'i edersin de El Bab o kadar kolay değil. Suriye Ordusu da oraya operasyon yapıyor hatta büyük bir askeri yığınak ve hazırlık yapıyorlar. İleriki günlerde El Bab'ı komple almaya çalışabilirler. Belki de sırf ÖSO ve Türkiye'yi oradan uzak tutmak için kasıtlı olarak yapıldı bu hareket.

Esad keşke Pyd-Işid'in elinde bulundurduğu bölgelerin hepsini alıp kontrol etsede ülkemize yönelik terör tehditi ortadan kalksa bizde çıksak Suriye'dden.Gerçi elinde bulundururken APO'yu yıllarca sakladı en sonunda savaşın eşiğine geldiğimizde bize vermek yerine sınır dışı etti.Bu Suriye ve Irak denen kabile devletlerinden kurtulmak lazım aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 24 Kasım 2016; 13:48:36 >

• Kışkırtılıyoruz.

Bataklığın içine çekilmek istiyoruz ve eğer gerçekten askerimizi Suriye vurduysa dönüp Rusya'ya hesap sormak lazım.Suriye şu konumda Rusya'dan izin almadan hiç bir hamle yapamaz.Bile isteye ülkemizi bir şeylere alet etmek istiyorlar.En önemli şey mantıklı ve sağduyulu davranmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.