Şimdi Ara

Hukukçular göreve! Bu arkadaşa gereken yaptırım uygulansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hukukçular göreve! Bu arkadaşa gereken yaptırım uygulansın

    Arkadaşlar selam. Bazen bazı şeyleri hafife alır ve görmezden geliriz. O görmezden geldiğimiz şeyler, zamanla büyür ve bazen suça dönüşür. Artık buna bir dur denmeli. Bir şekilde, birisiyle başlamalı. Burada da çoğunluğunu holiganların oluşturduğu Beşiktaş bölümünden bir arkadaşın yazdıklarını görüyoruz. Böyle ruh hastası bir şekilde sadece bir futbol maçı için bunları düşünebiliyor. Eminim imkanı olsa yapar. Böyle arkadaşların öncelikle forumdan süresiz yasaklanması, ardından ilgili muhattaplar tarafınca savcılık nezdinde davaya maruz kalmaları gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwingduckwithblaster -- 14 Mart 2018; 14:34:36 >







  • Resim görünmüyor. Ancak "çoğunluğu holiganların oluşturduğu Beşiktaş forumu" diyerek, kendinin de nasıl bir zihniyete sahip olduğunu alelen gözler önüne serdiğini açıkça söyleyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MarioGomez44

    Resim görünmüyor. Ancak "çoğunluğu holiganların oluşturduğu Beşiktaş forumu" diyerek, kendinin de nasıl bir zihniyete sahip olduğunu alelen gözler önüne serdiğini açıkça söyleyebilirim.

    Sadece Beşiktaş değil, bütün futbol bölümünün daimi yazan üyeleri "holigan" sınıfına rahat girer, sırf burada konu Beşiktaş olduğu için celallenmeniz yersiz, ki sırf bu hareketiniz arkadaşın argümanını az çok desteklemiş bana kalırsa.


    Konuya gelirsek, bahsedilen üye troll diye biliyorum, gel gelelim futbol bölümünün yarısından fazlası bu zihniyette insanlar. Değilse bile bir zaman sonra öyle oluyor. Bir yorum okuduğumu hatırlıyorum bir arkadaş Beşiktaş-Porto olması lazım, maçından sonra iş yerinden izin almış, sabaha kadar kutlama yapmış vs vs... İnsanlar futbol için neler yapıyor ki forumda bunu demesini artık garipseyelim.

    Yapabileceğiniz en "mantıklı" seçenek forum yönetimine iletin. Yoksa adli yollarla ise, geçenlerde Anayasa mahkemesine bireyel başvuru sonucu çıkmıştı(Bir şey çıkmadı desek daha doğru, kısmen farklı da olsa konu itibariyle örnek teşkil etmesi bakımından... Aşağıda), bu sebeple bu tür şeylerle insanlara sinirlenip boşa kendinizi yıpratmayın, özellikle forumun belli "toxic" kısımları var, hiç bulaşmayın derim. Ben ettim şikayet çok, adam bariz derdi rakip takımları sinir etmek, düşman olarak görüyor hani, rakip de değil, tek gayesi ezmek başkalarını, böyle mutsuz insanlarla aynı ortamda olmak sizin de sağlığınıza zararlı. Hani ceza alsa 1 hafta, 2 hafta sonra yine gelecek, sınırsız banlama seçeneği çok nadir kullanılıyor, bu sebeple şu an açıp baksanız konulara yine rastlarsınız, bitiremeyeceğimiz için kendinizi uzak tutun daha iyi.

    http://www.kararlaryeni.anayasa.gov.tr/Content/pdfkarar/2014-4988.pdf




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.