Şimdi Ara

Hukuk Tercih Listem Hangisi Gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TM3 Sıralama:15.900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYavasci -- 8 Temmuz 2015; 22:44:25 >

• konyada mı yaşıyorsun kocaeli gelir bence
  • +++++++++++
  • Kocaeli yada marmara io gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desulforudis

konyada mı yaşıyorsun kocaeli gelir bence

İstanbulda yaşıyorum
  • hocam konyayı neden yukarı yazdınız bir sebebi var mı eğitimidir filan diye mi?
  • quote:

hocam konyayı neden yukarı yazdınız bir sebebi var mı eğitimidir filan diye mi?

Açıkçası kocaelinin kesin geleceğini düşünüyorum altındakileri ölü tercih olarak yaptım bir de eğitiminin iyi olduğunu duydum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp için hangisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selçuk gelmemesi için dua et bence selçuka kalmaz bu sıralama zaten ama gelmeyi düşünenlerde farklı üniversitelere yönelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruizes

Selçuk gelmemesi için dua et bence selçuka kalmaz bu sıralama zaten ama gelmeyi düşünenlerde farklı üniversitelere yönelsin.

Neden öyle dediniz hocam
  • hocam aynen size kocaeli gelirde ben konyalıyım şehir çok tutucu gelseniz rahat edemezsiniz eğitimi iyi olsa da bu yönü var bence yazacak olanlar bunu da düşünerek yazsınlar ben açıkçası rahat edemiyorum il dışı yazıcam o yüzden
  • quote:

hocam aynen size kocaeli gelirde ben konyalıyım şehir çok tutucu gelseniz rahat edemezsiniz eğitimi iyi olsa da bu yönü var bence yazacak olanlar bunu da düşünerek yazsınlar ben açıkçası rahat edemiyorum il dışı yazıcam o yüzden

Başka üniversite yazarak daha kötü bir sonuç doğurmak istemiyorum.Dediğim gibi umarım kocaeli gelir de konyaya gerek kalmaz
  • yukarı
  • Yukarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontenjan durumlarına bakılacak olursa ilk 3 sıra ölü tercih.4. sıra için %30 luk bir şansın var.Ancak kocaeli garanti.Hakkında hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nosae

quote:

Orijinalden alıntı: Cruizes

Selçuk gelmemesi için dua et bence selçuka kalmaz bu sıralama zaten ama gelmeyi düşünenlerde farklı üniversitelere yönelsin.

Neden öyle dediniz hocam

900 son sınıftan sadece 71i mezun olabildi bu sene bizde alt dönemler olarak girdiğimiz bazı bütlerde finallerde aldığımız notlardan düşük notlar aldık. Kesinlikle SÜHF'yi tavsiye etmiyorum ne kadar çok kişiyi bu beladan kurtarırsam o kadar da iyi benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim niye 9 eylül yazmadın sıralamana yazık olmaz mı sence de kocaeli gelirse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.