Şimdi Ara

Hukuk için Fen şart mıdır sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi böyle söyleyince biraz garip geliyor ama hedefim dokuz eylül üniversitesi hukuk fakültesi mezun gruptayım okuldan 58 puan geliyor.

YGS matematik Türkçe Ve Sosyal'den her birinden 35'er net

mat2 42 geo2 22 lys coğrafya 21 ve edebiyat 50 net benim hedefime rahatça girebileceğim netleri ifade etmekte.

Gel gelelim Matematiğin YGS'de 35 net olması olmuyor henüz 30'u geçemedim ama yeri geliyor 27'ye falan düşüyor. Şu ana kadar hiç oturup fen çalışmadım arada Biyoloji'de tablo graafik yorum soruları oluyor onları yapıyorum 1 - 2 net gelirse kardır.

Sizce oturup günde 15 20 dk da olsa fen çalışsam 1 Nisan'da 15 - 20 net civarı çıkarmam mümkün olur mu arkadaşlar ? Yoksa hiç Fen'e bulaşmıyım da matematik ve geometrideki eksiklerime abanmaya devam mı edeyim ?

• edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 6 Aralık 2011; 0:53:26 >
  • Bu sene katsayı kalktığı için ne olacağı belli değil, puanlar 10-15 civarı artabilir ona göre hazırlanmak lazım. Yani yapabilirsen ygs fen'den de 20-25 net epey avantaj sağlar, diğer bölümlerdeki eksikleri kapatır en azından.
  • artık şart be imam ...
  • 0 fen ile ankara hukuk giden ark var.hemde ygs puanı 400 bıle degıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

0 fen ile ankara hukuk giden ark var.hemde ygs puanı 400 bıle degıl

Nasıl gitti 400 bile değilken biraz açarmısın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukremin BAGCİ

sen önce şu nickini bir değiştir senin gibi edepsizlere verilecek cevap yoktur. materyalist ateist insanlardır sen bir din adamına nasıl materyalist dersin!

Tabiii kardeş.

YGS'si 400 bile olmayabilir LYS önemli tabiki ama LYS'den minimum puan yapmam için YGS'den maksimum yapmam lazım kendi çapımda.

Şu katsayı olayı da iyice gözümü korkutmaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhankoxp

quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

0 fen ile ankara hukuk giden ark var.hemde ygs puanı 400 bıle degıl

Nasıl gitti 400 bile değilken biraz açarmısın kardeş

ygs puanı 397 idi.lys kac yaptı bılmıyorum ama baya iyi yapmıstır heralde okulda 70 clvvarı idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

quote:

Orijinalden alıntı: Mukremin BAGCİ

sen önce şu nickini bir değiştir senin gibi edepsizlere verilecek cevap yoktur. materyalist ateist insanlardır sen bir din adamına nasıl materyalist dersin!

Tabiii kardeş.

YGS'si 400 bile olmayabilir LYS önemli tabiki ama LYS'den minimum puan yapmam için YGS'den maksimum yapmam lazım kendi çapımda.

Şu katsayı olayı da iyice gözümü korkutmaya başladı.

önce ygs mat denemelerde min 33-34 yap.diger dersler de öyle.özellikle türkce 37-38 yapmalısın.sosyalda 30 asagı dusme.35 35 35 yaptıgın vakit fene abanırsın.fene abanmasan bıle gercek sınavda en az 10 tane yaparsın emın ol.onun ıcın 0 netle gıdersın dedım.yoksa yaparsan kar tabi.

• Ne kadar fen o kadar fark bence şart!
  • Peki arkadaşlar bir TM öğrencisinin kolaylıkla anlayabileceği en kolay konular nelerdir ? İşin içine çok fazla karmaşa girmeden, hani koltuğa çekyata anlatsan onlar bile anlar denecek cinsten konular ? Onlardan başlıyayım hiç değilse kolay konulardan soru çıkarsa yapacak kıvama geleyim öncelikle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.