Şimdi Ara

HUKUK İÇİN 3. SENE DENENİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben düz lise mezunuyum ve dersaneye gitmeden önce altyapım sıfırdı geçe sene sıralamam TM-2 sıralamam 140k idi bu seneki sıralamam ise 55k seneye hukuk olur diye düşünüyorum erzincan olsa bile giderim yeterki hukuk olsun başka bir bölümde mult olamayacağım gibi geliyor acaba bu riske değer mi sizin görüşlerinizi almak istedim.

• ohhoo 3.yıl da bir şey mi? değer hem de tadından yenmez hukuka yerleştiğini görünce. bundan fazla gazı opetten alırsın kardeşim başarılar 3 . yılında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

ohhoo 3.yıl da bir şey mi? değer hem de tadından yenmez hukuka yerleştiğini görünce. bundan fazla gazı opetten alırsın kardeşim başarılar 3 . yılında.

@cobra 2 hehe iyi güldürdün kardeşim.

eğer aşırı idealist biriysen, 3. senenin psikolojisini kaldırabilirsen ve 3. senende gerçekten hukuk kazanacağına inanıyorsan bence denemeye değer.
  • ben kendime güveniyorum büyük bir ihtimal 3. seneyi deneyeceğim inş. seneye olacak :)
  • bencede denemeye değer ailem destek olmasaydı bende denerdim. sonuçta hukuk gideceğin yer, iyi bir yere gidersen 2-3 sene aklına bile gelmez.
  • çok saolun arkadaşlar moralimi yerine getirdiniz seneye inş. olacak artık çok saolun :)
  • olmaz kardeş git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

olmaz kardeş git

Dün gece attığın ara pasını hala unutamadım fesbi kardeş. Ben lysbirincisi
  • Denemişsin ve başarmışsın
  • helal olsun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım bir şey var
    bizim okulda ygs 5 te 80k olan adamlar ist hukuka gidiyorlar.
    ygs 5 te 40-100k arası olanlar genellikle dokuz eylül, marmara, ankara, anadolu hukuk a gidiyor

şimdi kardeş.sen 55 k sın neden bir sene daha bekliyorsun.lys sen çok mu kötü?
    (ben 70 k yım.hedef ilk 20k)(bende hukuk istiyorum.)
  • Konu tarihine bak kardeş...

• rmurats R kullanıcısına yanıt
    ygs5 te 80 bin olan arkadaşların netleri nasıldı kardeş bilgin var mı ? Bu arada adamın ygs si değil tm2 sıralaması 55 binmiş o yüzden mezuna kalmış heralde

• Ne yaptın anlat bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Ne yaptın anlat bakalım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78588513&p=1#78588513

• quote:

Orijinalden alıntı: omer25

quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Ne yaptın anlat bakalım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78588513&p=1#78588513

Hocam onu farkettim ama genel olarak 3.senesi nasıl geçti ve mutluluğu vs sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmurats

benim anlamadığım bir şey var
    bizim okulda ygs 5 te 80k olan adamlar ist hukuka gidiyorlar.
    ygs 5 te 40-100k arası olanlar genellikle dokuz eylül, marmara, ankara, anadolu hukuk a gidiyor

şimdi kardeş.sen 55 k sın neden bir sene daha bekliyorsun.lys sen çok mu kötü?
    (ben 70 k yım.hedef ilk 20k)(bende hukuk istiyorum.)

80 den ist hukuka nasil cekmiş adam lys netleri ibp si nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: practice

ygs5 te 80 bin olan arkadaşların netleri nasıldı kardeş bilgin var mı ? Bu arada adamın ygs si değil tm2 sıralaması 55 binmiş o yüzden mezuna kalmış heralde

hatırladığım kadarıyla edebiyat 49 matematik 37 geometri 15-20 civarı
    bu dediğim sayılar ya net yada doğru sayısı.
    fakat bu tanıdığım istanbul hukuk gittide bunujn ki biraz farklı.ikinci öğretm mi ne varmış.her dönem 500 lira filen harç ödüyorlar galiba
  • hukuk hayalin yoksa bence değmez. hukuk bitirenler çok iyi durumda değiller. ayrıca yanlış bilmiyorsam bu sene ilk kez avukatlık sınavı yapılacak. kazanamama ihtimali falan büyük stres olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

hukuk hayalin yoksa bence değmez. hukuk bitirenler çok iyi durumda değiller. ayrıca yanlış bilmiyorsam bu sene ilk kez avukatlık sınavı yapılacak. kazanamama ihtimali falan büyük stres olur.

aynen ne hukukmuş herkes isme gidiyo bence işin detayını bilen yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.