HUKUK-CMPE --> CMPE'Yİ SEÇTİM.

-
-
her bölüm için mümkün mü bu ve bu kadar kolay mı ? örneğin ybs'ye yerleşip bilgisayarla çap yapılabiliyor mu ?
keşke şu okulun yurt ve maddi burs imkanları olsaydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ea_guruher bölüm için mümkün mü bu ve bu kadar kolay mı ? örneğin ybs'ye yerleşip bilgisayarla çap yapılabiliyor mu ?
keşke şu okulun yurt ve maddi burs imkanları olsaydı.
okuldan okula değişiyor mesela bilkentte götünü de yırtsan yapamazsın böyle bir şey, ekonomiden girip cmpe ile çap yapamazsın.
ama koç özyeğin bilgi bahçeşehir gibi okullarda yaparsın. devletler de çok değişken oluyor araştırman gerek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bestofmathokuldan okula değişiyor mesela bilkentte götünü de yırtsan yapamazsın böyle bir şey, ekonomiden girip cmpe ile çap yapamazsın.
ama koç özyeğin bilgi bahçeşehir gibi okullarda yaparsın. devletler de çok değişken oluyor araştırman gerek.
Alıntıları Gösterben genel olarak değil bilgi için sormuştum :)
özyeğinde mühendislikle çap yapmak için mühendislik fakültesinde okumak gerekiyor, fakülte dışına izin yok. yeditepe'de de yok örneğin. bilgi'de yapıldığını görünce şaşırdım ancak bilginin de dediğim gibi yurt ve maddi açıdan sıkıntıları var tam burslu olsanız bile ciddi para dökmeniz lazım bu iki şeye.
-
Hayırlı olsun. Güzel karar, İTÜ ekonomi istiyordun sanırım gelmemesi daha hayırlı olmuş.
-
Hocam bu çap olayını tam olarak bilmiyorum da,sizin ekonomiyi bitirmeniz için 2.5 yılınız var.bilgisayar mühendisliğini de 2.5 yılda bitirebiliyor musunuz yoksa okul uzamak zorunda mı?bir de ekon okumanıza rağmen çap yoluyla aldığınız diploma piyasada lisans diploması kadar geçerli oluyor mu?
Ben de eem 1.sinif öğrencisiyim okul seneye ceng ve makina ile çap açıcak değer mi diye dusunuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: köprüden önce son çıkış
Hocam bu çap olayını tam olarak bilmiyorum da,sizin ekonomiyi bitirmeniz için 2.5 yılınız var.bilgisayar mühendisliğini de 2.5 yılda bitirebiliyor musunuz yoksa okul uzamak zorunda mı?bir de ekon okumanıza rağmen çap yoluyla aldığınız diploma piyasada lisans diploması kadar geçerli oluyor mu?
Ben de eem 1.sinif öğrencisiyim okul seneye ceng ve makina ile çap açıcak değer mi diye dusunuyorumhocam siz hangi okuldasınız ?
bu arada ben de merak ediyorum bu sorular. mesela 2. sınıf'ta bilgisayar mühendisliği çapına başladık diyelim 3 senede bitirebilir miyiz ? çünkü en erken 2. sınıfta başlanıyor diye biliyorum. konu sahibinin anadalı ekonomi olduğu için bilgisayardan ilk sene hiç ortak ders alamadı dolayısıyla 4 senede bitirebilmesi lazım normal koşullarda. yani 1 sene uzuyor okul otomatik olarak. ama bilgi lisansta 6 sene burs veriyormuş bu da ekstra bir avantaj
ve merak ettiğim bilgi her sene her bölüm için çap açıyor mu, kontenjanlar ve kabul koşulları nasıl ? @bestofmath
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_guru -- 11 Aralık 2020; 21:43:9 >
-
Ben Akdenizdeyim hocam,gano şimdilik iyi gidiyor böyle giderse büyük ihtimal DEÜ,ege vs. yatay yapabilirim,ama onun yerine burda kalıp yapabilirsem çap mi yapsam diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X