Şimdi Ara

Hudani Accent Almayı düşünüyorum bir yardım :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim bir akraba da 2005 model 1.6 silindir hacmi 18.000 klometre olan ve çok iyi biliyorum ki hiç kullanılmamış üzerinde en ufak çizik bile olmayan bir arabayı bana 16.000 vermeyi düşünüyor. Ben de arabalardan çok iyi anlamadığım için bildik güvenliri bir yer olarak o akrabamızın arabasını almayı düşünüyorum. Sizce 2005 model hundai accent 16.000 edermi
    Yanlız aracın kilometresi 18.000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahali -- 4 Ocak 2010; 1:44:10 >

• 2005 1.6 16v 105 hp Admire benzin

İçeriklerini belirtiniz. Abs esp,airback,v.s.

Ancak 2005 18000 km demek araç hiç kullanımmamış demektir.

Diğer taraftan Accent 2010 accent Era 1.4 19000TL ye alınabildiğini hesaplarsanız Fiyat malesef yüksek kalmakta!!
  • bugün hala sıfır km tofaş-doğan slx imal edilseydi anahtar teslim 18.000 tl satılsaydı alırmıydınız..??
  • 2005 admira için bu fiyat çok pahalı. km. silinmediği ne malum..

45.000 km de olduğu için alınmış ama sonradan 160.000 km.de çıkan bir sürü topikler var ortalıklarda.

yapacağı para en fazla 12.000-13.000 arası olsun hadi temiz ise..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

bugün hala sıfır km tofaş-doğan slx imal edilseydi anahtar teslim 18.000 tl satılsaydı alırmıydınız..??

• Ya araba işinden fazla anlamıyorum ama arabanın sahibi yakın akrabamız hiç kullanmadığını çok iyi biliyorum bizim komşumuz da oluyor aynı zamanda. Arabayı 28.000 tl ye almıştı zamanında. Üzerinde sıralı otagaz da var. Ben almayı düşünüyorum. Dışarıdan araba almak istemiyorum çünkü otogaleriler de çok dolap dönüyor kometreleriyle falanda oynuyorlar. Bu arabayı çok iyi biliyorum hiç kullanılmadığınıda çok iyi biliyorum. Arabanın koltukları bile tertemiz. Sırf güvendiğimden dolayı bu arabayı almayı düşünüyorum.
    donanım olarak ta bunlar var
    CD
    Elektrikli Cam
    Klima
    Sis Lambası
    Hidrolik Direksiyon
    Merkezi Kilit
    Elektrikli Ayna
    Hava Yastiği (Sürücü)
    Alaşım Jant
    Rezistans Yan Aynalar
    Yol Bilgisayarı
    Metalik Boya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahali

Ya araba işinden fazla anlamıyorum ama arabanın sahibi yakın akrabamız hiç kullanmadığını çok iyi biliyorum bizim komşumuz da oluyor aynı zamanda. Arabayı 28.000 tl ye almıştı zamanında. Üzerinde sıralı otagaz da var. Ben almayı düşünüyorum. Dışarıdan araba almak istemiyorum çünkü otogaleriler de çok dolap dönüyor kometreleriyle falanda oynuyorlar. Bu arabayı çok iyi biliyorum hiç kullanılmadığınıda çok iyi biliyorum. Arabanın koltukları bile tertemiz. Sırf güvendiğimden dolayı bu arabayı almayı düşünüyorum.
    donanım olarak ta bunlar var
    CD
    Elektrikli Cam
    Klima
    Sis Lambası
    Hidrolik Direksiyon
    Merkezi Kilit
    Elektrikli Ayna
    Hava Yastiği (Sürücü)
    Alaşım Jant
    Rezistans Yan Aynalar
    Yol Bilgisayarı
    Metalik Boya

bence al senelerce bin.
    yalnız aldıktan sonra rutin bakım yapmanı tavsiye ederim
    hava filtresi, yakıt filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, motor yağı, buji v.s. gibi rutin kontrolleri yaparsan senin yararına olcaktır.
    çünkü araba fazla kullanılmamış bu yüzden bu kontrollerin her sene yapıldığını sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 peşin ver bu işi bitir kaçırma bence..
  • 16 dan aşşağı düşmüyor mlsf 1 aydan beri peşindeyim :(
  • hadi 500 sen ver 500 o insin bitirin bence.Sonuçta 5 yasunda araba ne kadar az kullanılsada.O da olmadı ver artık bildiğin bir araba sonuçta.
  • Hudani Accenet
  • 16 ya aldım bugun arabayı. Sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi bir görüntüsü vardı. Bir kaç galericiye de sordum onlarda kaçırma dediler. Pişman olacağımı hiç zannetmiyorum temiz araba. Sahibinin gözleri doldu anahtarı verince bana. Sanki pişman gibiydi ama araba artık benim
  • Hayırlı olsun.
    750-1250 TL arası fazla fiyatı var yazdığına göre.

Ancak Her alına 2. el aracın kendi zevkinize göre ve standart bakımlarını yaptığınızı varsayarsak bu fark 400-750 tl ye kadar düşecektir.

Bu durumda farkınız 500-750 tl kalacak bu kadarda olsun. 18000 km kız gibi araç alıyorsunuz.

Aracın huyunu öğrenene kadar sıkıntı yaşayabilrisiniz.
    SÜPRİZ yaşamazsanız o model aracı aldığınıza kesinlile pişman olmayacaksınız.

Tekrar hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun.
  • Hyırlı olsun.. Aracnız 105 hp ortalama yakıt tüketimi 7,7 lt olan bir araçtır.

Üzerindeki motor, HYUNDAI'nin BETA motor ailesine ait, Üstten çift egzantirikli çift subaplı (DOHC) 16 valf bir makinedir. Bu motor yıllardır hyundai ailesinde elantra, coupe, matrix, getz, ve KIA ceratoda kullanışmıştır. 100.000 kmye kadar sorunsuz kullanılabilcek ve 100.000 kmden sonra ise, sadece yağ ve mtor elektrisel donanım arızaları verebilicek hatasız makinelerden biridir.

Yedek parçası orjinal ve yan sanayi olarak yeterli yaygınlık ve ekonomikliktedir.

Tekrar hayırlı olsun diler..Saygılar sunarım.
  • V kayışı, genginliği azaltığında ses yapabildiğinden dikkatli olmak gerekiyor.

Akü, özellikle kısa mesafelerde kullanılan ADAC'nin istatistiklerinde çalıştırma problemlerinin en önemli nedeni olarak gösteriliyor.

İmmobilizer ise çalıştırma problemlerine neden olmakta ikinci sırada yer alıyor.

Bu Motor İçin Bu Arızalar Kayıtlara Geçmiş...
  • Accent , elantra,matrix,gets hele hele kia cerato!

Aynı firma üretimi ancak farklı yapı kullanılmış.

Accente yumurtadan sonra üretilen aleminyum alaşımlı farklı bir motor yapılmış ve bu motor düzenli bakımlarla ile 500000 km yi görmüştür.
    Gets motoru daha farklıdır. AKsa ağır olmakla birlikte accent daha ataktır.

Hele Cerato ' da benzin ve dizel de yapısı çok farklıdır.

Ayrıca akü sorunu accentlerde değil Elantaralar da yaşanmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Accent , elantra,matrix,gets hele hele kia cerato!

Aynı firma üretimi ancak farklı yapı kullanılmış.

Accente yumurtadan sonra üretilen aleminyum alaşımlı farklı bir motor yapılmış ve bu motor düzenli bakımlarla ile 500000 km yi görmüştür.
    Gets motoru daha farklıdır. AKsa ağır olmakla birlikte accent daha ataktır.

Hele Cerato ' da benzin ve dizel de yapısı çok farklıdır.

Ayrıca akü sorunu accentlerde değil Elantaralar da yaşanmaktadır.

Getz 1.6 Cool ile 2004-2006 Cerato 1.6 ile, Accent Admire 1.6 motorları birebir aynıdır..
    Sadece, Ceratonun hava filtresi ve yakıt filtresi farklıdır..

Saygılar..
  • neyse ehliyeti alırsak kullanmaya başlarız artık o da şubat ayında alınacak sanırım. Şubata kadar dreksiyona oturmak yasak
  • Bende 1998 makyajlı kasa 1.5 GLS AC var.57000 km de.Yolda giderken brodway tipo tempra felan ancak 120-130 hadi 140 a kadar yanında geliyor(Benim araba benzinli lpg sistemi yok) sonra arabada sanki bi güç patlaması gerçekleşiyor arabada.Veriyo odunu .Sonra onlar geri geri gitmeye başlıyor. senin alacagın 1.6 imiş bizim komşuda vardı kasayı rahatça taşıyor hiç bi problem yok parça fiyatları tofaş gibi.Konforluda arabalar ben bu kadar söylerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.