Şimdi Ara

Huawei yeni işletim sistemini tanıttı: Android'ten tamamen bağımsız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazılımcı kalitesi batı dünyasında
    Batı dünyası senin isletim sistemine uygulama gelistirmezse hiçbir sey basaramazsin
    Huawei devlet desteği olmasa coktan batmisti suana kadar ki hatali hamleleriyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilik, Rekabet her zaman iyidir.

• İşletim sistemi yapmak sorun değil de büyük firmalar appstore a uygulamalarını yüklendikten sonra iş yapmaz. YouTube, Spotify, Google servisleri çalışmazsa hep eksik kalır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kendi vatanında tutar, çünkü sadece huawei olmayacak arkasında, muhtemelen diğer üreticilerde bu kervana katılacak veya katılmak zorunda kalacak. Çin devletinin inanılmaz teşviklerine hayır diyebilecek bir firma yok.

• Şu Çin'in strajelerine bayılıyorum adamlar vermiyorsanız biz yaparız diyor.

• Tutması zor gibi. Google uygulamaları yokken bile insanlar sıkıntı yaşıyordu. Şimdi android uygulamalarının olmaması demek büyük bir risk. Hani tüm uygualamaların bu işletim sistemi için tekrar yazılması gerekiyor. Ya da cross platform ile yazılan uygulamalar için destek gelmesi gerekiyor

• Xiaomi de ki hyperOS u çalmışlar

• Gelsin gelsin rekabet iyidir. İti ite kırdırmak lazım yoksa 2si de ajanlık yapıyor

• Rekabet iyidir, keşke meego,windows phone vb. işletim sistemleride 3. bir alternatif olarak kalsaydı piyasada.

• Yok sağolun benim kendi casusum var ÇKP'ye veri sağlamak istemiyorum.

• Türkiye'de banka uygulamaları desteklerse almamak için bir sebep yok.

Youtube ve navigasyon uygulamalarına çözüm bulmalılar.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Çin'in kendi içinde kullanılır işte.

• Google servislerini 3. Parti uygulamalarda kullanıma sunarak avrupa pazarında zor dururken bu şekilde nasıl bir yol izleyeceklerini çok merak ediyorum

• Android telefonlara yüklenebilirse, büyük yazılım firmaları uygulama desteği verirse zamanla geliştiriciler de uygulamaları port eder.

• Güvenlik konusunda başta Çin daha sonra da Rusya hiç güven vermiyor. ABD'nin güya kendi milli güvenliği ve reklam için insanların kişisel verilerini işlediğini biliyoruz lakin gelişmiş hukuki yapıları bir çok şeyin önüne geçebiliyor. Çin ve Rusya bu konuda devlet eliyle casusluk hizmeti yürütmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar gibi istediğim işlerim sistemini yükleyebileceğim bir sistem istiyorum. Multi boot da olabilse güzel olurdu.

• Açık kaynaklı bir proje olmazsa alınmamalı aksi halde ne yaptığını nerelere veri gönderdiğini bilemeyiz.

Ayrıca açık kaynaklı olsa bende aşağıdaki özellikleri sağlamalı ki Avrupa da tutunsun:
    - Banka uygulamaları olmalı
    - Whatsapp, Telegram vb popüler tüm mesajlaşma uygulamaları olmalı,
    - Google maps ve popüler tüm harita uygulamaları olmalı
    - Youtube, Instagram gibi popüler sosyal medya uygulamaları olmalı(binlerce insan buralardan para kazanıyor)

• Honor diye tablet bombos 5500 para verdik ekran 2k diyo ama 2k actigini gormedim lc waikiki uygulama vs yuklenmiyo daha

• Trump kesin kazanacak gibi Çin yaptırımları artacaktır mecburen değişime giriyorlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.