Şimdi Ara

Huawei x5 RAM Sorunsali...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu telefonun kafasina gore uygulama kapatmasindan hic memnun degilim ornegin opera mobile da geziniyorsunuz uygulamayi arka plana aliyorum geri actigimda gidiyor yeniden aciliyor cok sinir bozucu bir olay telefonu 512 diye aldik 346 cikti galaxy s te bile 420 falan ram var bosta 150 180 arasi ram olmasina ragmen boyle onerebileceginiz stabil bir rom varmidir telefonun rami roma gorede degisebiliyor mesela aurorada 363 ama bos ram 120 150 mb cm7 de 353 oluyor ben miui xj kullaniyorum suan heralde kernel ile alakasi var kernel degisince ram miktari degisiyor ekran kartinin rami kullandigini duydum dogrumudur 400 mb li kernel yapilabilirmi veya rom sorulara cevap verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç324 -- 26 Ekim 2012; 23:10:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .::KraL::.

arkadaslar bu telefonun kafasina gore uygulama kapatmasindan hic memnun degilim ornegin opera mobile da geziniyorsunuz uygulamayi arka plana aliyorum geri actigimda gidiyor yeniden aciliyor cok sinir bozucu bir olay telefonu 512 diye aldik 346 cikti galaxy s te bile 420 falan ram var bosta 150 180 arasi ram olmasina ragmen boyle onerebileceginiz stabil bir rom varmidir telefonun rami roma gorede degisebiliyor mesela aurorada 363 ama bos ram 120 150 mb cm7 de 353 oluyor ben miui xj kullaniyorum suan heralde kernel ile alakasi var kernel degisince ram miktari degisiyor ekran kartinin rami kullandigini duydum dogrumudur 400 mb li kernel yapilabilirmi veya rom sorulara cevap verirseniz sevinirim.

346mb çıktı diye birşey yok, grafik işlemcisi de ram kullanıyor, aynı grafik birimini birçok telefon kullanıyor ve hepsi bu şekilde.
    ram olayını en iyi çözen rom lewaos, 320 mb civarı boş rom kalıyor. çokta akıcı tek problemi görsellik. performans meraklısıysanız tavsiye ederim, ama o romu class 8 veya 10 hafıza kartlarıyla kullanmayı tavsiye ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ç324

arkadaslar bu telefonun kafasina gore uygulama kapatmasindan hic memnun degilim ornegin opera mobile da geziniyorsunuz uygulamayi arka plana aliyorum geri actigimda gidiyor yeniden aciliyor cok sinir bozucu bir olay telefonu 512 diye aldik 346 cikti galaxy s te bile 420 falan ram var bosta 150 180 arasi ram olmasina ragmen boyle onerebileceginiz stabil bir rom varmidir telefonun rami roma gorede degisebiliyor mesela aurorada 363 ama bos ram 120 150 mb cm7 de 353 oluyor ben miui xj kullaniyorum suan heralde kernel ile alakasi var kernel degisince ram miktari degisiyor ekran kartinin rami kullandigini duydum dogrumudur 400 mb li kernel yapilabilirmi veya rom sorulara cevap verirseniz sevinirim.
    yanlılıkla 2 kere göndermişim. silinmiyor da mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 26 Ekim 2012; 23:37:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

lewa ya gecelim o zaman yalniz neden class 8 veya 10 class 4 olmazmi

• quote:

quote:

swap diye bir olay var romun performansını arttırmak için. o sistemi 8 veya 10 çok verimli kullanıyor.
    class 4 de swap kapatabilirsin. ben class 4le de kullandım 10la da ikiside çok iyi
  • quote:

quote:

quote:

swap diye bir olay var romun performansını arttırmak için. o sistemi 8 veya 10 çok verimli kullanıyor.
    class 4 de swap kapatabilirsin. ben class 4le de kullandım 10la da ikiside çok iyi

cevap icin tesekkurler lewa rom swap olmadan normalde ne kadar ram ile geliyorki cok iyi 320 mb bos ram

• quote:

quote:

quote:

quote:

cevap icin tesekkurler lewa rom swap olmadan normalde ne kadar ram ile geliyorki cok iyi 320 mb bos ram

swap olmadan da o kadar geliyor hemen hemen, uygulamaları falan kurduktan sonra 297 civarı geliyordu bende yanlış hatırlamıyorsam. gerçekten çok akıcı bi rom.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Ideos X5 bir sorum var acil
    14 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

swap olmadan da o kadar geliyor hemen hemen, uygulamaları falan kurduktan sonra 297 civarı geliyordu bende yanlış hatırlamıyorsam. gerçekten çok akıcı bi rom.

cevap icin tesekkurler onu deneyeyim bir

• Öncelikle Andorid cihazlardaki ram yönetimi Windows'taki gibi olmaz. Android, uygulamalar arası geçişi hızlandırmak için mümkün olduğunca çok ram kullanır. Ve arkaplanda bıraktığınız uygulamalar illa ki arkaplanda kalacak diye bir şart yok. Çalışma sistemi şöyledir: Örneğin tarayıcıyı açtınız, donanımhaber.com sitesine girdiniz. O sırada bir mesaj geldi, mesajınıza baktınız ve arkadaşınız sizden Modern Combat oyununu denemenizi istedi mesaj yoluyla. Siz de zaten kurmuş olduğunuz oyunu deneme şansınız olmamıştı ve bu hatırlatma üzerine hemen oyunu açtınız. Bu sırada Android ram yönetimi, oyuna yer açmak için Opera'yı kapatacaktır. Kapatırken sizin açtığınız sayfanın veya sayfaların URL'sini, o sayfalarda hangi pozisyonda olduğunuzu, o anki çerezleri dahili belleğe kaydeder ve uygulamayı kapatır. Sonra siz oyundan çıktıktan sonra Opera'ya dönmek istediğinizde hala arkada olduğunu düşünürsünüz, ancak geçiş menüsünden geçişinizi yaptığınızda sistem Opera'yı az önce kaydettiği bilgileri de ekleyerek tekrar açar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 27 Ekim 2012; 0:42:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.