< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (74. sayfa)

-
-
Ecg ve damar sertliğini hangi ülke ile aktif ettiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önce çin Huawei health beta uygulması ile saatte aktif ettim, sonra global versiyon 2.1.7.310 ve ya daha güncel versiyon Huawei Health app kurdum. benim Huawei id ingiltere hesabı olabilir gt 2 zamanında custom Watch face yüklemek için gerekli idi, tr id ile olmazsa tr id hesabı silinip ingiltere alınabiliyor.
-
Merhaba, Huawei watch gt 3 pro almayı düşünüyorum, telefonum iphone 14 pro max, malum apple watch şarjı sıkıntı.Sormak istediğim; son güncellemelerden sonra iphone ile uyumsuzluğun neredeyse tamamen ortadan kalktığı söyleniyor.Hala eksik yönleri var mı İos açısından. Bir de ecg ve damar sertliği ölçümü iphone ile uyumlu mu?Samsung galaxy watch 5 proyu ,Samsung telefonlar dışında ecg çekmediği için iade etmek zorunda kaldım.
Ya arkadaşlar Xiaomi 11T cihazımda saati deklanşör olarak kullanamıyorum uygulama bile çıkmıyor var mıdır çözümü bir önceki cihazım Mate 10 proydu haliyle kolayca kullanabiliyordum. Xiaomi cihazlarda destek olmadığını bilmiyordum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben iphone kullanıyorum, saat gayet uyumlu. Damar sertliğini ölçüyor fakat ecg gelmedi henüz… Saatten mesaj yazma yok. En son emoji sorununu hallettiler, şu an gayet stabil bir şekilde çalışıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğiniz gibi, UK yapınca ikisi de aktif oldu. Teşekkürler.
Hesabı nasıl UK yapıyoruz? Veya telefon numarasız nasıl UK hesabı alabiliriz ?
Şu adresten yeni mail ile UK hesap alabilirsiniz.
-
Yeni hesapla açınca sağlık, uyku, adım gibi kayıtlı verilerde siliniyor olmalı. UK ve TR hesabını birleştirip verileri de UK hesabına eklemenin bir yolu var mı acaba ?
-
Cihazı yeni aldığım için çok fazla kaybedeceğim bir verim yoktu. O yüzden pek o kısımla ilgilenmedim ama belki sağlık verilerinin yedeklenip tekrar import edilebildiği bir yöntem vardır.
Saatin bildirim ayarlarından pek memnun değilim. Poco x3 Pro MIUI 13 ile birlikte kullanıyorum. Telefona gelen bildirimler çok fazla şekilde mükerrer geliyor. Mesela;
Telefonda bildirimleri silip yeni bildirim gelmesini bekliyorum. Telegram'da ilk bildirim geliyor. Saate de geliyor, bunda sorun yok. Telegramda farklı bir kanaldan 2. bildirim gelirse bundan önce gelen bildirimi ve son gelen bildirimi tekrar iletiyor. Sorun burada başlıyor. Aynı programdan gelen çoklu bildirimlerde önceki bildirimler tekrar gelip duruyor. Bir süre sonra takip edilemez duruma geliyor olay. Her seferinde telefondan bildirimleri temizleyip devam etmek gerekiyor. Bu şekilde de telefondan bildirim takip etmenin esprisi kalmıyor.
-
Tek full şarjda pili tam 10 gün gitti.
Bildirimlerin çoğu açık, sadece sürekli kalp atışı izleme, stres testi gibi ayarlar kapalı.
Saatten de pek telefon görüşmesi yapmıyorum.
1 saatte %1’den %80 sarj doluyor
1,5 saatte %100 doluyor
ve üstüne 10 gün şarj gidiyor.
Sabah evden çıkarken %9’du
kafam rahat, nasılsa etrafta şarj aramadan, saat kapanmadan tüm günü rahat çıkarabileceğini biliyorsun.
GT 3 PRO almak için başlı başına bir sebep bence.
Haftada 4 gün koşu yapıyorum. Koşuda 1 saat ekran ve gps açık %5-6 gidiyor. Onun dışında her şey açık 1 günde %6-7 gidiyor. Müthiş değerler. Benim için akıllı saat budur.
Arkadaşlar akıllı saat olarak Huawei gt3 ve gt3 pro modeli arasından hangisini tavsiye edersiniz?
İzlediğim inceleme videolarında hep övgüler ve olumlu yanları anlatılmış uzun kullanım deneyimi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Alışveriş sitelerinde okuduğum yorumlardan bazıları EKG çalışmıyor Whatsapp görseller gözükmüyor rehber çıkmıyor bildirimler konusunda çok şikayetler var ama bunlar yazılım ile halledilebilecek şeyler diye düşünüyorum...
Bu bahsedilen eleştirlilerde son durum nedir?
Özellikle anlatılmayan ve sizce olumsuz bir durum oluşturan yanlar neler?
Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim...
-
Whatsapp Görselleri Bildiğim Kadarıyla Apple Watchda bile gözükmüyor , bu bir güvenlik amaçlı mesela otobüstesiniz size whatsapptan birisi görüntü attı ve yanınızdaki kişi gördü diyelim görmesini istemediğiniz birşey belkide bence olması gerekende bu @muyguc
-
Selam arkadaşlar gt3 pro bugün elime ulaştı ama huawei sağlık uygulaması ile ilgili sorun yaşıyorum. Uygulamayı Google play den indirdim kurdum. Daha sonra uygulama güncel değil diyerek bana huawei in sitesinden bir dosya indirtti. Onu indirip yüklemeye çalışıyorum ama uygulama yüklenmedi hatası veriyor. Uygulama ayarlarından dışarıdan yüklenen kaynaklara izin ver i de açtım ama aynı hata devam ediyor. Telefon xiaomi mi 9t.
Edit: telefon hafızası dolduğu için öyleymiş. Birkaç uygulama silince sorun çözüldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 7 Kasım 2022; 21:7:25 >
Bu arada ikinci kez edite izin vermedi. Şeffaf ekran koruyucu önerisi olan var mı 46 mm için?
Nasıl memnunmusunuz ilk deneyimlerinizle
Kolunuzda bir müddet sonra ağırlık yapıyor mu ve terletme, tahriş vb? Bu konu hakkında pek inceleme bulamadım.
Hayır kesinlikle. Titanyum kayış ve kendi orijinal silikon kayışını kullanıyorum. Saat ve kayış gayet hafif. Terleme ve tahriş hiç olmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X