Şimdi Ara

Huawei Watch GT3 [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.529
Cevap
211
Favori
400.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GT3 Elite modeline sahip olup farklı kordonlar olan arkadaşlar birkaç fotoğraf atabilir mi? Örneğin turuncu silikon kordon gibi. Farklı renk kordonlar ile nasıl duruyor hiçbiryerde bulamadım.

Diğer sorum ekran koruyucu kullanılmalı mı dayanıklılığı nasıl?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kocaeli1074141 kullanıcısına yanıt

İş yerinde yaptığım iş sebebiyle saatlin çizilme olasılığı çok çok yuksek.

Bu nedenle gümüş renk slikon kılıf kullanıyorum.

https://i.hizliresim.com/2twk2p1.jpg

https://i.hizliresim.com/spstcmf.jpg

Saatle aynı renk kılıf alınca kılıf olduğu belli olmuyor bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 8 Kasım 2022; 12:47:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung telefon kullanıyorum.Huawei sağlık uygulamasını huawei nin sitesinden indirdim fakat uygulama ingilizce görünüyor kurulumda dil paketi yüklenemedi hatası almıştım.Nasıl türkçeye çevirebilirim yardımcı olabilirmisiniz

• Öner kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel gözüküyor hocam, ya böyle bir ürün yada sadece ekran koruyucu gibi bir ürün olabilir o zaman.

Ek olarak farklı kordonlar ile denediniz mi? Gümüş renkli bir saatin farklı kordonlar la uyumunu merak ediyorum.

• Balliba kullanıcısına yanıt

Bahsettiğim sorun Telegram'dan kaynaklıymış. Telegram X yükleyince düzeldi. Boşuna telefona format attık :)

• Arkadaşlar Merhaba,

Huawei watch gt3 active almayı düşünüyorum. Şuanda mi band 6 kullanıyorum. Bundan sıkıldım.

Kronik bir sorun var mı?

Önerir misiniz almamı?

3. parti uygulama marketi nasıl yelpazesi geniş mi?

• Can_R6 kullanıcısına yanıt

Gayette geliyor Apple Watch da. Ayrıca Samsung ve Oppo Watch da da WhatsApp dan gelen görseller görünüyor. Bildiğim kadarıyla Huawei watch 3 ve 3 Pro da görünüyor. Gt3 serisi ise akıllı bileklik temelli olduğu için görünmüyor anladığım kadarıyla.

• Bu kasım ayı içerisindeki kampanyalardan faydalanarak Gt3 veya Gt3 pro almayı düşünüyorum acaba bugün tarihiyle EKG de son durum nedir?

Bu saatleri kullanan arkadaşlar siz hangi saati tavsiye edersiniz?

• muyguc M kullanıcısına yanıt

Ha gelecek, bugün geldi, yarın geliyor diyerek aylar geçiyor   Ama saat güzel, diğer akıllı saatlere göre ciddi anlamda kaliteli ve oturaklı bir duruşu var. Akılı saat kullanan arkadaşlarım bende gördükten sonra bu saate geçmeyi düşünüyorlar çünkü görüntü olarak gerçekten güzel iş çıkarılmış. Kötü tarafıysa saatin bana göre akıllı bileklikten bir farkı yok.(gt3 pro silikon kayış) Şahsi fikrimdir farklı düşünenler ve yanlış düşündüğümü savunanlar olabilir.

• okanhh O kullanıcısına yanıt

Yanlış anlamayın beni de akıllı saatten beklentiniz nedir?

Neyi yapınca akıllı saat oluyor, neyi yapamayınca akıllı bileklik oluyor?

Saatin ekranı güzel fakat ekran kullanımı kötü, örneğin navigasyon ekranında sadece oklar çıkıyor bunun yerine detaylı olmayan fakat nerede olduğunuzu anlayabileceğiniz bir tasarıma sahip olabilirdi, telefonun cebinde değil mi çıkar bak diyebilirsiniz fakat zaten kolumuzda saat var bir de elimizde telefon gezdirmemize gerek var mı? , yine arama ekranında sadece eklediğiniz favori kişiler kullanılabiliyor bunun yerine rehberinizi tamamen çekemez mi siz yine favorileri eklersiniz bunlar üst kısımda durarlar erişim kolay olur ama gerektiğinde tüm rehberi görüntüleyebilirsiniz. Yine arama ekranına küçük bir tuş paneli eklenemez miydi? farkındayım tüm bunlar telefondan yapılabilir ama kolumuzdaki saat ne işe yarıyor biz bunları telefondan yapıyorsak? Saat bluetooth kulaklıklara bağlanabiliyor ve içerisindeki müzikleri dinletebiliyor fakat spotify tarzı müzik uygulamalarını kullanmak mümkün değil ve saatin depolamasına müzik eklemek gereksiz uğraştırıcılığa sahip, 1000 tl altındaki çoğu bileklik bu saatin yaptığı işleri pek ala yapabilir hatta belki fazlasını yapabilir. Şahsi fikrim 1000 tl özellikler için 4500 tl tasarım için ödeniyor bu saate tasarım demişken mağazada binlerce saat teması bulunmakta fakat bunların arasında iyilerini bulmak samanlıkta iğne aramaktan beter hiç bir düzen bulunmuyor, koyalım çuvalın içerisine isteyen arasın da arasın bulursa kullanır mantığı hakim.(gt3 pro sahibiyim ve severek kullanıyorum ama üstte yazdıklarımın yanında daha tonla eksiği her gün hissedebiliyorum, uzun ve düzensiz bir yazı oldu kusuruma bakmayın)

Üst mesajlarda sorulmuş cevaplamış olayım: Saate birkaç uygulama dışında bir şey yüklenemiyor, eğer yazılım geliştiricisiyseniz de kendinize özel yazılımızı geliştirip saate ekleyemezsiniz genele yönelik uygulama oluşturmanız gerekir, sınırlar katı bir şekilde koyulmuş eğer biraz derine inmek isterseniz bunları rahatlıkla hissedebiliyorsunuz. (Bu konuda detaylı uğraşmadım biraz dokundum beni geri püskürttü saat sağolsun :D detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa güzel olur)

Yanlışlarım varsa lütfen düzeltin ben de öğrenmiş olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 8 Kasım 2022; 16:56:28 >

• Can_R6 kullanıcısına yanıt

Hocam ilk izlenimim olumlu. Uygulaması ilk başta beni deli etti ama şu an kontrol altına almayı başardım :) Mi band 4ten geçtikten sonra şahinden ferrariye binmişim hissi verdi bana. Belki diğer akıllı saatlerle kıyaslanırsa eksik kaldığı yönleri vardır bilmiyorum ama benim ilk akıllı saatim olduğu için özellikleri tatmin etti beni. Özellikle deri kayışın kolda duruşu gerçekten çok şık. Mi band 4ü de yine kullanmaya devam edeceğim. İnsan her zaman saat takmak istemiyor. İş yerinde mi band çok basit kaçıyordu. Bu saat iş kıyafeti için güzel, şık bir tamamlayıcı aksesuar oldu bana. Mi bandı da haftasonu gezmelerinde takarım.

Nfc ve uzaktan deklanşörü yapamadım tek. Bunları da çözersem tam anlamıyla memnun kalacağım. İleride sarı renkli kordon ve ekran koruyucu film almak istiyorum. Tavsiyelere açığım.

• Pro versiyonu an itibariyle amazonda 5200 tl. Kaçmaz bence. Hepsiburadadan 6 taksitle 5600e aldım. Burda 12 taksit bile 5400. Bedavaya aldım derken daha ucuza buldum resmen. Neyse sağlık olsun.

• okanhh O kullanıcısına yanıt

Yanlışım varsa düzeltin demişsin, düzelteyim.

Yanlışın var.

Senin istediklerini yapacak olan cihaz "saat" değil.

Adi üstünde "SAAT"...

Telefondaki herşeyi kolumdaki cihazdan yapayim, telefonu crbimden çıkarmayayım istiyorsaniz bu iş için ozel olarak üretilmiş bir cihaz kullanmanız gerek ki bu cihaz "saat" olmaz. Bileklik olur, kol aksesuarı olur, adına her ne derseniz deyin ama "saat" olmaz.

Telefonunuzdaki kamera ne kadar güzel fotograf çekerse çeksin asla bir dslr kamera kadar iyi olmayacak. Ne kadar kaliteli ses verse de asla bir muzik stüdyosu kalitesinde muzik dinleyemeyeceksiniz.

Telefonunuza bunlari yapamıyor diye kızıyor musunuz?

Kaldi ki bi sim kart alip kolunuzdaki cihaza takin telefonu satın. Gerek yok.

Kolumdaki cihaz eğer saat ise bana zamanı gostersin, spor aktivitelerimi takip etsin, stres seviyesi, kan basinci,, uyku duzenini takip edip tavsiye versin yeter.

Koldaki saatten telefon görüşmesi yapmak benim için işin bonusu olur. Ellerim islakken ya da yüzerken telefon gelirse konusabiliyorum.

Bunlardan fazlasini yapacak olan cihaz "saat" olmaz. Eger saat aliyorsaniz bu kadar. Fazlasini beklemeyin.

Kaldi ki huawei ve Samsung saatleri karsilastirdigimda Huawei gercekten saatte benziyor.

Lacivert bir takim elbise giymiş olsam Samsung watch kolumda guzel durmazken GT3 elite 10 numara duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 8 Kasım 2022; 18:59:48 >

Hocam, adam kendince saatten beklentilerini söylemiş niye çıkışıyorsunuz :) ayrıca arkadaşın söylediklerini apple watch veya samsung watch yapabiliyor. Yani huawei bu konuda malesef geride

• Merhabalar GT3 Elite modeline sahip olan arkadaşlar elinde farklı kordonu görüntüleri varsa bir iki örnek atabilirler mi?

• Çıkışmıyorum.

Bana göre yanlış.

Sonuçta bu cihaz bir saat olmaktan çıkmış demektir.

Bununla:

https://tele1.com.tr/wp-content/uploads/2022/03/apple-watch-7-boyutlari-sizdirildi-ijw8_cover-690x450.jpg

Bunu :

https://consumer.huawei.com/content/dam/huawei-cbg-site/common/mkt/pdp/wearables/watch-gt3/specs/watch-gt3-46-elite-edition.png

bir tutuyorsunuz.

Bir takım elbisenin altına bu saatten hangisi gider?

Kaldı ki spor giyinen birinin koluna da apple watch yakışmıyor.

Bildiğin plastik oyuncak gibi duruyor.

Özellik dolduracaksak onun adı saat olmaktan çıkıyor.

O halde sim kartlı bir kol aksesuarı bulun, telefonu satın. Bakalım kaçınız satacak telefonu, ya da kullanmayı bırakacak.

Herşeyi saat yapacaksa telefona ne gerek var öyle değil mi? Adım gibi eminim kolunuzdaki cihaz her şeyi yapsa bile telefonunuzdan vazgemeyeceksiniz.

Herkesin istekleri farklı saygı duyuyorum, şahsi olarak resmi giyimde akıllı saat kullanmıyorum, hiçbir akıllı saat oturaklı dizayna sahip dress watch kadar yakışmıyor resmi giyime ki her kombine her saat de uymuyor akıllı saat benim için sadece serbest zaman + spor kullanım amacı taşıyor. Konumuza dönersek gt3 pro fiyat segmentindeki rakiplerine göre ciddi dezavantajları olan bir saat ve ilk yorumumda da belirttiğim gibi basit yazılımsal özelliklerin eklenmesi inanın çok kolay ama firma sanırım watch3 ile arasında fark yaratmak istediği için bu özellikleri eklemiyor. Burası bir forum tartışmak güzeldir ama sakince  

• Önceki sayfalarda bende bahsetmiştim biraz. Huawei akıllı saat yapmıyor yapamıyor. Mi band serisi özelliklerini çelik malzeme bu yuvarlak ekranda sunuyor.
    Düşme algılayıp hayat kurtarmaz, kalıp cevaplar dışında mesajlara yanıt yok. Otomatik cevaplarda dil değiştiremiyor. Millete ingilizce cevap yolluyorum sürekli. Mikrofon kullanarak WhatsApp cevap yok. Kaza anı algılayıp bir yardım sağlayım yok.
    Saati gösterir, nabız adım sayar üstüne gram işe yaramaz bir sıcaklık değeri bitti gitti.

• andios kullanıcısına yanıt

Android kullanıyorum, otomatik cevaplarda dili değiştirdim istediğim kalıpları oluşturup kullanabiliyorum isterseniz birdaha bakın. Diğer düşüncelerinize katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.