Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.024
Cevap
79
Favori
166.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetteki incelemelerde de böyle değil zaten bir sıfırlasanız üzelir bence yazılımsal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 25 Aralık 2020; 20:47:49 >
  • Radioline watch ve fitify workouts adında iki uygulama gelmiş.
  • Evet yeni uygulamalar geldi. Bugunde Ticktick adlı uygulama geldi. Gün içinde yapacağınız işlerin listesini tuttugunuz bir program.

Uygulamalarını telefona da indirdiğim halde program içeriğini Saatte yansıtamıyorum. Ayarları bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?

• Selamlar yeniden.. alternatif saat yüzleri çok var mı,ya da ikonik saatlerin kadranları yapılmış mı?(rolex vs günlük takımla kullanım için)

• MonkeyMan kullanıcısına yanıt
    yuklerken yonlensiriyor atwn saat. ama uygulamayi Huawei nin app store dan indirmeni tavsiye ederim. play store dan degil. olacaktir o zaman
    Uygulamalar gercekten cok basit. sadece kontrol etme ve gorme uzerine. neyse baklaim harmony gelince de gorelim.
  • onekiss O kullanıcısına yanıt

Mesela Radiolıne i huaweistore uzerınden ındırdım telefona.

Ama telefonda radyo çalarken saatte çalıyor gözükmüyor

Zaten saat kontrol gibi kullaniliyor. saatten çalmıyor. o yuzdrn sildim ben de.
  • onekiss O kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

Selamlar yeniden.. alternatif saat yüzleri çok var mı,ya da ikonik saatlerin kadranları yapılmış mı?(rolex vs günlük takımla kullanım için)

Hocam selam, eğer modlu apk yüklerseniz bu tip kadranları yükleyebilirsiniz...

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI
  • Benim health uygulamasında saat için hala yeni güncelleme gelmedi. Şu anca 10.1.2.52 gözüküyor. Herkese geldi mi acaba yeni güncelleme? Geçen güncelleme daha çabuk gelmişti.
  • Arkadaslar saate indirilen uygulamalar nasil siliniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekrem_6655 E kullanıcısına yanıt
    Health uygulamasından siliniyor.
    Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI
  • kymelria kullanıcısına yanıt

Evt tsk ederim, cihazında karanlık mod kullandığım için ancak çok dikkatlice bakınca sil butonunu fark edebildim

• selam arkadaslar mod lu saglik uygulamasini calistiramadim telefonum samsung bilgisi olan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: superibo

selam arkadaslar mod lu saglik uygulamasini calistiramadim telefonum samsung bilgisi olan varmi

Sistem uygulamaları içinden HMS yi ve Sağlık uygulamasını önce silin. Daha sonra modlu sağlık uygulamasını kurun.

• musso2006 M kullanıcısına yanıt

Bana da gelmedi henüz.

• Merhaba, ben de aldım. Tamamen tasarımı sebebiyle aldım. Ne sormak istiyorsanız sorabilirsiniz.

Ben sorayım, ek uygulama nasıl kuruluyor?

• Merhaba, saati oturduğunuz yerden salladığınızda adım sayısı artıyor mu sizde de :) ?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.