< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 25 Aralık 2020; 20:47:49 > |
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (44. sayfa)

-
-
Radioline watch ve fitify workouts adında iki uygulama gelmiş. -
Evet yeni uygulamalar geldi. Bugunde Ticktick adlı uygulama geldi. Gün içinde yapacağınız işlerin listesini tuttugunuz bir program.
Uygulamalarını telefona da indirdiğim halde program içeriğini Saatte yansıtamıyorum. Ayarları bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?
-
Selamlar yeniden.. alternatif saat yüzleri çok var mı,ya da ikonik saatlerin kadranları yapılmış mı?(rolex vs günlük takımla kullanım için)
-
yuklerken yonlensiriyor atwn saat. ama uygulamayi Huawei nin app store dan indirmeni tavsiye ederim. play store dan degil. olacaktir o zaman -
Uygulamalar gercekten cok basit. sadece kontrol etme ve gorme uzerine. neyse baklaim harmony gelince de gorelim. -
Mesela Radiolıne i huaweistore uzerınden ındırdım telefona.
Ama telefonda radyo çalarken saatte çalıyor gözükmüyor
-
Zaten saat kontrol gibi kullaniliyor. saatten çalmıyor. o yuzdrn sildim ben de. -
Anladım teşekkürler
-
-
Benim health uygulamasında saat için hala yeni güncelleme gelmedi. Şu anca 10.1.2.52 gözüküyor. Herkese geldi mi acaba yeni güncelleme? Geçen güncelleme daha çabuk gelmişti. -
Arkadaslar saate indirilen uygulamalar nasil siliniyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evt tsk ederim, cihazında karanlık mod kullandığım için ancak çok dikkatlice bakınca sil butonunu fark edebildim
selam arkadaslar mod lu saglik uygulamasini calistiramadim telefonum samsung bilgisi olan varmi
quote:
Orijinalden alıntı: superiboselam arkadaslar mod lu saglik uygulamasini calistiramadim telefonum samsung bilgisi olan varmi
Sistem uygulamaları içinden HMS yi ve Sağlık uygulamasını önce silin. Daha sonra modlu sağlık uygulamasını kurun.
-
Bana da gelmedi henüz.
-
Merhaba, ben de aldım. Tamamen tasarımı sebebiyle aldım. Ne sormak istiyorsanız sorabilirsiniz.
Ben sorayım, ek uygulama nasıl kuruluyor?
Merhaba, saati oturduğunuz yerden salladığınızda adım sayısı artıyor mu sizde de :) ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X