|
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (42. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet05Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın. Deri kayışların kalitesi nasıl, Ayrıca pim için sürgüsü mevcut mu? Zahmet olmazsa link verebilir misiniz?
Bu arada benim silikon kordonun iç tarafında soyulmalar başladı...
-
-
Pratik sökme/takma için pimleri mevcut.
Dikişleri muntazam, kalitesiz gibi durmuyor. Malzemesi deri gibi kokuyor. Dayanıklılığını zamanla göreceğiz.
Linkler bilgisarımda. Müsait olunca atarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 19 Aralık 2020; 15:54:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her telefona geliyor ve bolge bolge dagitiliyoe. bir de sanirim seri numarasi sirasina gote. 2 3 hafataya gelir tahminimce -
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.
Bir şeyi merak ediyorum. 3. Part uygulamalar yükleniyor Muş?
Telefonum Oneplus 7pro. Ben nasıl yüklemeleri yapabilirim.
Bana da gelmedi. Sanırım saatler Türkiye'ye değişik ülkelerden gelmiş. Yoksa herkes aynı anda alırdı güncellemeyi diye düşünüyorum
Arkadaşım güle güle kullan, kırmızılı olan gerçek deri mi? Bir de aldığınız satıcının linkini atabilir misiniz?
Huawei resmi distribütörlüğü üzerinden Türkiyeye gelen saatler Avrupa grubu olarak geçiyor.
Huaweinin genel güncelleme mantığı şu şekilde işliyor;
Bölge bölge güncelleme verilip bölge içinde de seri no'auna göre küçük partiler halinde güncelleme dağıtılır. -
Anladım, teşekkür ederim cevabınız için.
Gerçek deri değil. PU deri denen bir maddeden üretilmiş. Ancak dıştan bakınca deri gibi bir duruşu var. Kordon dikişleri çok muntazam. Pratik sökme takma için pimleri üstünde...
Satın aldığım 3 kordonun linkini atıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 20 Aralık 2020; 12:18:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tşk ederim inceleyeceğim
Arkadaşlar benim ekran bazen yanıt vermiyor. Menüdeyken geçişlerde donuyor. Bu problemi yaşayan var mı? Acaba ekran koruyucunun yüzünden algılayamıyor mu?
Muhtemelen koruyucu kullaniyorsaniz ondandir, 3 aydir kullaniyorum sikinti yasamadim donma gibi. -
Teşekkürler. Peki koruyucu kullanmayınca çabuk çiziliyor mu?
Valla saat kullanim konusunda cok sakarimdir.
Bircok saatim cizildi yada deforme olmustur.
Bu saati yaklasik 3 aydir kullaniyorum, cok sert carptiklarim oldu. Masadan kalkarden nedense hep vururm ztn. Kesin cizildi yada catladi diye yakindan bakmisligimda var.
Cok sukur su ana kadar bir sikinti olmadi 😊 -
Oh maşallah o zaman çıkarıyorum 🤣 Ben de saatte sıkıntı var diye üzülmüştüm çıkarınca düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tgye155 -- 21 Aralık 2020; 0:11:43 >
Hocam pu dediğiniz şey poliüretan oluyor. Yazın leş gibi kokar bilginiz olsun. -
Ekran koruyucudan dolayı -
Arkadaşlar selam, saatte bildirimlerde whatsup etkin olduğu halde saate bildirim düşmüyor sebebi ne olabilir, bir iki kere geldi sonra kesildi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X