Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

550tl alınırmı

HONOR Watch Magic (HONOR TÜRKİYE GARANTİLİ)

https://www.hepsiburada.com/honor-watch-magic-honor-turkiye-garantili-p-HBV00000OGILQ

burada yazan fiyata takılmayın bana 550tl geliyor

• Aliexpressten aldim,saat ile kap arasinda hic bosluk kalmadigi icin dokunmatigi de etkilemiyor.
    Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI
  • kymelria kullanıcısına yanıt

Uyarı için teşekkürler.

Deri görünümlü kordonu özel günlerde takım elbise vb durumlarda kullanacağım. Silikon kordan takım elbisede çok basit duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 21 Aralık 2020; 16:37:33 >
  • mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    Ben de Takım veya önemli toplantılar için çelik kordon araştırıyorum. Daha o kadar güzeline rastlayamadım.
  • İstanbul da oturanlar kordon için Tahtakale Asri iş hanına bakabilir. Buraya da bulduklarını yazarlarsa herkes faydalanır.

• Selamlar. Gt2 pro tenis için takip yapabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

Selamlar. Gt2 pro tenis için takip yapabiliyor mu?
    Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

Ben hiç kullanmadım hocam...

• Recep Eliçevik R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Başlığı tamamen okuyacağım ama bu bilgi iyi oldu.
  • Hocalarım bir şey soracağım.Benim bilek çapım 17-18 cm civarı.Acaba 46 mm olması çok mu kaba kaçar? büyük mü gözükür ?.Kullanan arkadaşlardan geri bildirim alabilirsem çok sevinirim ona göre satın alma kararı yapacağım.Birde Google play de huawei Health uygulması hakkında çok olumsuz yorum var şanki mevcut durum nedir her fonksiyonu düzgün çalışıyor mu acaba? Teşekkürler şimdiden.

• En son güncelleme 10.1.3.28 mi acaba söyler misiniz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tgye155 -- 24 Aralık 2020; 6:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki en son guncellleme o evet.
  • aquser A kullanıcısına yanıt
    Benim Bilek 18 cm. Önceki mesajlardaki fotoğraflarıma bakabilirsin.
  • Arkadaşlar saatimde donma problemi yaşıyorum. Saatten soğudum resmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tgye155 -- 28 Aralık 2020; 19:21:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kac uygulama hatta kadran saatin hem sarjinj hem de performansini dusuruyor. onun diainda ben baska bir problem ile karsilasmadim. ancak eger bir uygulamayi acmak istiyorsan obuygulamayi satin ortasina denk getiemen gerekiyor gibi. bu saatin yavas oldugu degil de yazilimi sanki nilerek o sekilde tasarlamislar gibi geldi. suruklerken asagi yulari sorun olmuyor ama acmaya gelince sanki ortaya yakin olmasi gerekiyor gibi. benim ilk akilli saatim olduğu icin beni rahatsiz etmedi.
  • circuits kadran sarji inanilmaz tuketiyor ve bir de home workout uygulmasi yavaslatiyor. bunlar bildikletim.
  • onekiss O kullanıcısına yanıt
    Aldigim gunden beri 11. Gunde veya 10. Gunde sarja koyuyorum.
    Hicbir ayar kapali degil. Aldigim halde acik.
    Is yogunlugumdan gunluk bildirim cok gelir. Bildirimlerimin hepsini acmistim.
    Arama cok geliyor, nadir telefondan cevapladiklarim oluyor.
    Psikolojik olarak bende soyle dusunyorum, siyah tonlu kadranlar daha az sarj yer gibi. Ama test edip farkettin mi diye sorarsaniz, farki anlamadim 😊
  • Gt 2 de böyle değil hocam daha akıcı
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.