< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (46. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Abdallahkorkmaz
Arkadaslar gt2 pro aldim yalnız surekli bluetooth açık olmasını istemiyorum uçak modu gibi bir mod mevcut mu?Eleştirmeyi sonlandırırsınız bağlı olmaz. Tabi bu şekilde bildirim alamazsınız. Tekrar bağlanınca semtinize edip verileri telefona aktarırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar aşağıdaki sorularıma cevap veren olursa teşekkür ederim. Gt2 pro almak için karar verme durumundayım. (4 yıl boyunca gear s2 kullandım)
Hiç program kurmadan telefona gelen bildirileri ve çağrıları gösteriyor mu. Program kurulmadan telefonla konuşuluyor mu? Huawei health.
Bir süre kullanımdan sonra donmalar veya ciddi yavaşlamalar gibi sorunlar oluyor mu? Forumda öyle yorumlar okumuştum.
Saat altındaki sensor bombesi rahatsız etmiyor mu?
Elimizi salladıkça adımsayar artıyormuş, dogru mu? Forumda öyle yorumlar okumuştum.
Yedek kordon alınabilecek kaliteli markalar var mı? Link varsa paylaşabilir misiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herkese slm arkadaşlar. kismetse hafta içi gt 2 pro alacağım. içinden kac adet kordon çıkıyor. sizce siyah mı, gri deri kordonludan mi alsam. siyah silikon, gri deri sanirsam. birde elimde gt 2 kordonu var silikon mürdüm rengi . proya uyarmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyz -- 2 Ocak 2021; 21:9:55 > -
Merhaba, benim saatime whatsapp mesaj bildirimi geliyor ancak mesaj içeriği açılmıyor. Sadece 1 mesaj veya şu kadar konuşmada şu kadar mesaj diyor. Aşağı yukarı kaydırma yapıyorum ama bişey yok. Ne yaptımsa bunu açamadım. Facebook veya instagram bildirimleri geliyuor sadece whatsapp yok. Acaba whatsapp mesajları saat üzerinden okunmuyor mu?
-
Ürün kendi sitesinde 2299tl fiyat ile kulaklık hediyeli veriliyor. 100tl bir indirim kuponu var. Fiyat için daha uygun bir alternatif var mı acaba?
-
bende uyguna arıyorum bu hafta içinde almayı planlıyorum. bakalım daha uygun var mı merakla bekliyorum -
Sadece bir kordon ile geliyor. Gri deri'yi tavsiye ederim. Sonra istediğiniz silikonu alırsınız. Gt2'lerin kordonları pro'ya uyuyor. -
-
tesekkur ederım hocam bana da deri kordon daha premium geldi. görüntü ve duruş olarak saati tamamlıyor gibi. öyle yapayım deri alayım. zaten gt 2 den kalan mürdüm silikon kordonum var . klasik giyinince deri takarım. gündelik hayatta silikonla devam ederim. hem deride yıpranmamış olur.
-
-
Bu grubu takip ederseniz ihtiyaç duyacağınız tüm bilgiye ulaşırsınız.
-
Çok güzel ama yüklenmesi problemli. Telegramda bir yerlere baktım. Mod'lu bir apk var ama düzgün çalışmıyor. Nasıl yüklediniz?
-
Bu arada kadran yükleme ile ilgili huawei destek sayfasına mail attım. Bence herkes atmalı ve custom kadran yükleme meselesi pratikleşmeli düşüncesindeyim.
Mehmet ....
1 Oca 2021 17:02 GMT+3
Dünyanın parasını verip Huawei GT2 Pro saat satın aldım. Ancak saat ile senkronize çalışan Health (Sağlık) uygulamanız ile üçüncü parti tasarımcıların ürettiği custom ekran (Saat Yüzü) yüklenmiyor. Oysaki, binlerce tasarımcının üreteceği saat yüzlerinin kolayca saate yüklenebilmesini sağlamak çok şık ve verimli olur. Çin'de yayınlanan health uygulamasında bu mümkün iken Türkiye'de kullanamamak çok can sıkıcı. Bu konu ile ilgili acilen çözüm üretmenizi talep ediyorum.
Mehmet
Gelen Cevap:
Ömer (Huawei Türkiye)
3 Oca 2021 19:28 GMT+3
Merhaba Mehmet Bey,
Konu ile ilgili paylaşmış olduğunuz görüşünüz ve dilekleriniz bizim için çok önemlidir. Küresel olarak tüm kullanıcılara en iyi deneyimi sunmak için sürdürülebilir bir yazılım ekosistemi inşa ederken siz değerli kullanıcılarımızın görüş ve dileklerini dikkate almaktayız. Görüş ve önerileriniz değerlendirilmek üzere titizlikle sistemimize kaydedilmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Kullanmakta olduğunuz Huawei ürününüz ile alakalı herhangi bir sorunuz olduğu takdirde bize haftanın her günü 09:00-20:00 saatleri arasında 444 79 88 numarasını arayarak çağrı merkezimiz üzerinden veya aşağıdaki canlı destek adresinden ulaşabilirsiniz.
-
Android 10 yüklü samsung m21 ile kolay oldu. Telegramdaki grupta söylenenler sırasıyla yapılınca oluyor. Mod'lu apk'yı güncellememek lazım. Bir de yüklenen hwt'leri farklı bir klasöre alınca saate yükleniyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: idastanMerhaba, benim saatime whatsapp mesaj bildirimi geliyor ancak mesaj içeriği açılmıyor. Sadece 1 mesaj veya şu kadar konuşmada şu kadar mesaj diyor. Aşağı yukarı kaydırma yapıyorum ama bişey yok. Ne yaptımsa bunu açamadım. Facebook veya instagram bildirimleri geliyuor sadece whatsapp yok. Acaba whatsapp mesajları saat üzerinden okunmuyor mu?
Arkadaşlar, bu durum sadece bende mi var yok android 10 sonrasında gelen güncelleme ile erkeste mi bu şekide oldu. Bilgi vermeniz mümkün müdür?
-
başardım, teşekkürler.
peki beğenmediklerimi nasıl saatten sileceğim?
app üzerinde gözükmüyor çünkü MINE sekmesinde.
-
10.1.3.40 guncelleme geldi -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X