Ozaman ne kıymeti varki akıllı saatin demi. Kullanmasan bile tüm özellikler açık olmalı 🤣🤣🤣🤣 Bu arada cevap için teşekkür ettim için rahatladı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (41. sayfa)

-
-
-
Bana gelmedi daha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaş bir saate TAKVİM koymak bu kadar zor mu ya ? Ayıptır
-
Banada gelmis, guncelledim. Telefonum iphone. Bundan onceki guncellemede farkliliklar vardida. Bu guncellemede fark goremedim. -
Aynen, acele etmisler gibi geldi bana da, daha kapsamli bir sey yayinlayabilirlerdi. -
24 saatlik hava durumu geldi. bunun icin guncellemeye gerek yoktu bence de 😊 -
Birbuçuk aydır gt2pro saati kullanıyorum, bugün ilk kez saati takarken kol hizasından sert zemine düşürdüm. Eyvah kesin saat gitti dedim çünkü direkt ekran üstüne düştü. Hemen baktım hiçbir şey olmamıştı. Bayağı korktum ama gerçekten safir cam bayağı sağlammış. -
Ben saati ilk aldigimdan beri camın ust taraflarinda çarpı seklinde cizik var, muhtemelen fabrikasyon birsey diye dusunuyorum. Geri iade falan ugrasmadım cunku nasil kanitlayabilirim ki benim yapmadigimi ? Cami silip temizleyince hic belli olmuyor, camda parmak izi falan olunca gozukuyor dikkatli bakinca -
Offline map navigation diye bir uygulama geldi. Deneyen var mı?
-
Denemeye çalıştım beceremedim.
Ev egzersizlerini de şndirdim mesela 2 sinde de telefondan açın diyor açıyorum hiç bi tepki yok
Offline map navigation, isimli uygulamayı kurun
Ben yeni aldım cihazı da nasıl kuruyoruz üstat? Ayrıca ne işe yarıyor.
Alarmı sadece titreşim olarak kurmayı bilen var mı?
Kılavuzdaki yöntemde sadece titreyecek yazmasına ragmen ses de cıkıyor. Sadece titremesini saglayamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: prens_ipsizAlarmı sadece titreşim olarak kurmayı bilen var mı?
Kılavuzdaki yöntemde sadece titreyecek yazmasına ragmen ses de cıkıyor. Sadece titremesini saglayamadım.
Saatin genel sesleri de kapalıysa alarmda da sadece titriyor.
-
Üzdü. Eyvallah.
-
Bende yükledim ama nasıl kullanılıyor. Kullanamadım. Mobilden offline map navigasyonu başlatın yazıyor ama uygulamada navigasyon başlatma ile ilgili bir bölüm yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 19 Aralık 2020; 15:50:43 > -
Ben dün itibari ile saate sahip oldum, henüz çok kurcalama fırsatı bulamadım, sormak istediğim mutlaka olacaktır ama.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X