Merhaba arkadaşlar. akıllı saat konusunda pek bilgim yok. huawei watch gt2 pro ile honor watch gs pro saatlerinden birini almak istiyorum. bu saatlere google map, yandex map gibi navigasyonu harita uygulaması yükleyebiliyor muyuz? telefondan bildirim gönderecek özellik istemiyorum. işim gereği saate baktığımda sokakları caddeleri görmem gerekiyor. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler |
Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (40. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Malesef o sekilde harita, navigasyon ozelligi yok.ancak yuruyus,kosu yaparken gittiginiz yolu cikartiyor,donus icin kolaylik olmasi icin o da harita ustunde degil siyah bir zemin ustunde sadece yurudugun iz cikiyor -
teşekkürler
-
Beyler kordon konusunda var mı farklı kordonlar deneyen? gt2 kordonları buna oluyor mu?
-
-
Ben de saati alirken bir kac kordon da almak istiyorum. Umarim yilbasinda fiyat indirime girer veya yanindaki urunle duzgun birsey olursa cihazi almayi dusunuyorum. hocam kordonlarin daha detayli resim atabilir misiniz? Nerden aldiniz.😍 cok guzel duruyorlar 😍😍 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kymelria
25-40 lira arası değişen fiyatlarla N11, trendyol gibi sitelerden aldım. Aşağıdaki görsellerin aynısı.
Standart 22mm kordon ölçülerinde olduğu için ilerde saati değiştirecek olursam yeni saatinde de kullanabileceğim. Orijinal kordona göre biraz kalın ama yine de esnek bir yapısı var. Kolay tak-çıkar için piminde zımbırtısı var. Orijinal deri kordon unu almayı düşünüyordum. Neredeyse aynı fiyata tamamını aldım.
-
Bu kordondan aldim geri iade ettim, bana ince geldi, saat buyuk kaliyor bu sefer de(ozellikle koruyucu kilif takinca) -
Linkdeki üründen sipariş verdim orjinal küllü kahve kordona benzettim , gemiye vermişler bakalım ne zaman ulaşır bilmiyorum .
-
Arkadaşlar bizim saatlere uyumlu olan kordonlar bunlar şuan için n11 de satılanlar Samsung galaxy watch için olan kordonlar çıkıntı kısmı kısa ve biraz daha geride olmalı. Almak isteyenler için Aliexpres linkini bırakıyorum...
TRY 15.35 49
Bu arada Huawei İzmir mağazas çok yakında gt2 pro için metal kordonların geleceğini söyledi... 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sert hava kosullari uyarisi acik ama herhangi bir basinc degisiminde bir uyari almadim, hatta denemek icin en dusugunu(2hPa/3 sa) ayarladim yine de uyari alamadim. Deneyen var mi bu basinc uyarisini? Aciklamalarda yururken, aktivite halinde daha net sonuc verecegi soyluyor basinc degisimine disarda mi denk gelmemiz gerekiyor? -
24 saat telefona bağlı
Huawei Türü Sleep etkin
Sürekli Kalp atışı etkin (Akıllı Mod)
Otomatik stres etkin
Otomatik Spo2 ölçümü etkin
Gelen bildirimler etkin(sosyal medya WhatsApp mesajlar ve diğerleri)
Ekran parlaklığı otomatik
Ekran kapanma süresi 10 saniye
Günlük ortalama 1 saat spor
Bu kullanımlarda günlük yüzde 10 şarj gidiyor. Bu saati 3. Şarjım. ayın 13 ünde gece 2 de şarjdan almıştım şuan itibari ile yüzde 74. Saati yüzde 10 da tekrar şarj edersem 9 gün kullanabiliyorum. Forumlarda sağda solda 15 gün şarjın gittiğini yazıyolar. Okuduklarını göre şarj az gidiyor. Ne diyorsunuz garantiye göndermelimiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik SPO2 ölçümü ayarı nerede?
-
Saglik uygulamasinda cihazlardan saatini secip saglik izlemeye gireceksin, en altta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodigy1907 -- 16 Aralık 2020; 0:37:27 > -
Guncelleme geldi bugun saate -
Hocam hangi sürüm geldi? -
Surum : 10.1.3.28 -
Benimki de bu şekilde. Bence çok iyi. 14 gün şarj süresi özelliklerin kapalı olması durumundadır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X