Şimdi Ara

Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
78
Favori
167.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende siyah kordon gt2 pro var. Şarj'da bir takılma yok

• mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    %80 lerde alıyor musunuz hiç şarjdan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunjaii

Niye Huawei cihaz dışındaki Android cihazlardan saate uygulama yükleyemiyoruz çok saçma. Sonuçta uygulama saat üzerinde çalışacak

Güncelleme:
    Buldum arkadaşlar. Samsung telefon kullanıyorum. Hesap makinesi uygulamasını saate yükledim. Diğer uygulamaları da yüklersiniz isterseniz. Aşağıdaki linkten AppGallery yükledim. AppGallery uygulaması içinden de Huawei Health uygulamasını gücelle dedim. Yeni versiyon uygulama geldi harika oldu. Şu an herşey güncel. Otomatik SpO2 ölçümü de geldi.
    https://appgallery.huawei.com/#/app/C10414141?locale=en_US&source=appshare&subsource=C10414141&shareTo=org.thunderdog.challegram&shareFrom=appmarket

otomatik SPO2 ölçümü geldi. Hesap makinası da geldi.

Huawei Sağlık Uygulamasından Cihazlar=> Uygulamalar kısmından yükleniyor

Saat: GT2 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 6 Aralık 2020; 19:2:59 >

• Merhaba arkadaşlar uygulamalar kısmına giremiyorum telefon markam xioami redmi note 8 pro başına gelen var mı çözebilen
  • tunjaii T kullanıcısına yanıt

Kılıfla ekran hassasiyeti kötü olunca şeffaf ekranı keseyim dedim kılıf çöp oldu 🤣🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunjaii

%80 lerde alıyor musunuz hiç şarjdan?

Şarja takınca hiç takip etmedim. Ama aldığımda hep %100 oluyor.

• Shadowhogfer kullanıcısına yanıt
    saatini sifirlayacaksin. bir daha da asla home wotkout uygulamasini yuklemeyeceksin. huawei ye defalarca yazdim ancak yatdimci olmuyorlar.

Merhaba, yeni guncelleme 10.1.2.52 mi?

• ekrem_6655 E kullanıcısına yanıt
    Evet son güncelleme bu şimdilik.
  • mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    %100 e kadar tam şarj edince takılmıyor. Rica etsem, size zahmet olmazsa bir dahaki şarjı %80 lere kadar yapıp takılma olacak mı bir denesek. Tüm cihazlar mı böyle onu merak ettim.

Duruma göre ısrarla bir şekilde Huawei merkez ile iletişime geçeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunjaii -- 7 Aralık 2020; 0:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

teşekkür ederim spor sonrası veri ekran görüntüsünü acaba paylasabilir misiniz

akşama paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkrose511

Bugün silikon kılıf geldi. Telefon kılıfı malzemesinden yapılmış. Rengi değiştirmek için kullanılır. Benim hoşuma gitti. Evet dokunmatik hassasiyeti düştü ama buda en nihayetinde saat zırt pırt ekranı kurcalamayacağız. Bence kullanılır.

Denemek için şeffaf olanını sipariş verdim.

Bugün geldi, çok ta hoş oldu. Tam saate göre hazırlanmış.

Dokunmatik ekran normal kullanılabiliyor.

Açıkçası üründne menmun kaldım.

• orbitmach kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• C-E-R-K-E-Z C kullanıcısına yanıt

Ben biraz fantazi yapıp ortayı kesmeye çalıştım. Ama beceremeyince çöp oldu benimki🤣🤣

• Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI
    Ben de merak edip siyahını aldım. Dokunmatik hassasiyeti güzel. Saate tam uydu.
    Eksileri ;
    saati fazlasıyla kalınlaştırıyor.
    Ekranda parmak izi kalıyor.
    Görünümünü de kalitesizleştirdi.

Hafta sonları vs takmaya daha uygun gibi.
    N11den 35 tl'ye aldım.

87 e kadar sarj ettim 11 saat sonra 85 e indi

• Kahverengi ve lacivert olarak iki farklı kordon daha geldi. Fikir sahibi Olmanız için Fotoğraf ekliyorum.
    Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI

• Merhabalar 2 Aralık'ta eşim doğum günü hediyesi olarak verdi. 3 Aralık sabah 5 de şarjdan çıkardım bugün 9 aralık saat 20 civarları. Yani yaklaşık 7 gün oldu ve saatin şarjı %38 şu an.

Ben hediye olarak geldiği için diğer modelleri çok inceleme fırsatım olmadı ama yorumlar üzerinden yola çıkıp birkaç şey paylaşmak isterim. Eşimde iwatch 5 var, ve neredeyse her gece şarja takmak gerekiyor yoksa diğer günün ortasında şarjı bitiyor. Aldığımdan beri hiç şarja takmamak beni çok mutlu etti ve en beğendiğim yanı oldu. Ayrıca tam bir analog saat şıklığında ve onlardan çok daha hafif bu açıdan çok güzel. Birçok saatte olan özelliğe sahip değil anladığım kadarıyla ama mesajları görebilmek, kimin aradığını görebilmek telefona uzanmadan, önemli ise saatten görüşebilmek, hatta kayıtlı kişileri arayabilmsk çok kullanışlı. Ben hiç bağlantı kopma sorunu yaşamadım ya da hızlıca bağlanıyor tekrar bilmiyorum. Sanırım gece yatağa girince alarm kurmayı unuttuğunu farkedip saatten alarm kurabilmek baya keyifli . Severek ve beğenerek kullanıyorum.

Hava durumu uygulaması saatte güneşin ve ayın doğuş batışını gösteriyordu bugün ilk defa hava durumu göstermeye başladı ama konum ayarlayamadım henüz.. bilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ozanbaris.aydin O kullanıcısına yanıt
    Bu ayarı açmanız gerekiyor
    Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI
  • kymelria kullanıcısına yanıt
    Ben de boyle bir kombinasyon yaptim :)) Huawei Watch GT2 PRO KULLANICI YORUMLARI
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.