stress takibi yapan arkadaşlar, 8 10 soruluk stress sorularını size en yakın halde çözmeniz gerekiyor. yanlış hatırlamıyorsam sağlık uygulamasında stress bölümünden bakılıyordu. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba bende bu ara yüzü sizden rica etsem.Birde bunu saate nasıl yüklüyoruzTeşekkürler |
En iyisini yapmışınız. Saat ama akıl yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam sinirli,stresli bir insanım ama yanlış mı ölçüyor acaba? ( Honor MW2 ) ![]() |
neden iade ettiniz hocam ? |
saati kullanan arkadaşlar, 300 sayfa yorum oldugu için sormak istiyorum. saati tavsiye eder misiniz? kronik sıkıntıları var mıdır ? |
|
|
Merak ettigim için soruyorum. Daha önce farklı bir akilli saat kullandınız mi? Beklentiniz ne yönde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy Watch kullandim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Buyrun. https://www.dosyaupload.com/kqi1 Yükleme yöntemi aşağıdaki telegram hesabında sabit mesajda anlatılıyor. @huaweiGT2Turkey Çoklu kadran yükleme için modlanmış sağlık uygulaması grupta paylaşılıyor. Bir uygulama ile hallediyorsunuz. Buradan da değişik temalar indirebilrisiniz |
Emrettiği yerleri okumaya çalışıyoruz hocam. 300 sayfayı okumakta zaman israfı biraz. belki hayrına kullanan biri yardımcı olur diye kullananlara sorayım dedim. |
Gt2e kullanıyorum en son 4 ocakta sarj ettim şuan şarj %47 sürekli nabız açık, uyku açık ekran döndürmekle açılıyor.Bu aralar hep evde olduğum için saati telefona çok az bağlıyorum.Benim merak ettiğim de sende bildirim gelince saatin ekranı kendiliğinden mi açılıyor yoksa saate baktığın zaman mı açılıyor. |
|