Şimdi Ara

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
84
Favori
36.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet var egzersiz kayıtları altında açık alan yürüyüş yada bisiklet gibi rotanızı kalorinizi güzergahınızı görebilirsiniz hatta video olarak kaydedebiliyorsunuz
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Bunu başlatmadan ben, direkt kayıt açıyor mu?
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Siz parkuru tamamlayınca oraya kayıt oluyor işte otomatik, otomatik algilasada oraya aktarıyor
  • Arkadaşlar Samsung S23U kullanıyorum. Telefonumda, galeride yani, bir klasör var. O klasördeki fotoğrafları slayt şeklinde saatte gezdirme şansımız oluyor mu? Bir yolu var mıdır? Arka planda misali?
  • Merhaba Arkadaşlar...

Huawei GT5 Pro Siyah... Kapalı Kutu Faturalı Gelecek... Perşembe kargo yaparım ( Kargoda :) )

İletişime Geçebilirler...

GSM:0 553 725 1903

HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 24 Aralık 2024; 16:59:43 >
  • Arkadaşlar GT5 pro aldım, iphone 14 pro max ile kullanıyorum.

Herşey çok güzel fakat whats app bildirimler gelmiyor saate, tüm bildirimler geliyor, sadece whatsapp yok.

Lütfen yardım edin.

Teşekkürler...

• AdanalıSensei A kullanıcısına yanıt

Uygulamadan bildirimler ekranında whatsapp işaretli mi?

• Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Huawei watch gt5 pro saatim var.

Telefonumda ve saatimde petal haritalar yüklü.Saatim de petal haritalara girdiğimde çevrim dışı indirdiğim haritalar gözükmüyor. Bu nedenle  navigasyon yapamıyorum. ,Ne yaptıysam navigasyonu çalıştıramadım. Telefonum Samsung S23 ultra. Telefonumda Huawei Sağlık ve Petal Haritaların en son sürümü yüklü. Bütün programları sildim tekrar yükledim. Güncellemeleri yaptım. Her şeyi denedim. Ancak saatimden navigasyon işlemini yapamadım.

• ratsx kullanıcısına yanıt
    Telefonunuza petal haritalara Google play üzerinden mi yüklediniz?
  • basarbulut kullanıcısına yanıt

Önce google den yükledim. Sonra silip Huawei den yükledim. Ama ikisinden de olmadı.

• Bende saatte göstermiyormu acaba diye düşünürken rota başlatınca saatte yön olarak gözüküyo ama sadece yön var, ses, başka detay vs. yok pekde beğenmedim.

• Bizde de bu şekilde. Rota başlatmayınca ekran siyah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bir yerlerden okuduğunuz yorumların yalanlamasını neden biz yapalım? Biz yalanlamasını yapsak bu sefer de "Siz böyle yorum yapmışsınız ama karşılığında da bunu diyorlar?" diyip o birkaç kullanıcıya bizim cevabımızı iletip ikinci cevap mı alacaksınız? Böyle o öyle dedi bu böyle dedi ile karar verilmez, alım yapılmaz. Olumsuz yorum varsa onu bastıracak kadar olumlu yorum da var. Yazdığınız sorunu yaşamadım, yaşayanı da duymadım. Münferit bir olay olsa gerek. Bırakın başkasının görsel olarak kaliteli kadran algısını. Sizin kaliteden anladığınız nedir? Estetik öznel bir kavramdır, benim 500 lira verip de beğendiğimi siz beğenmeyebilirsiniz, sizin ücretsiz kullandığınızı da ben. Benim saatte 20 tane kadran varsa 18'i ücretsizdir ikisi ücretli. Ücretli ikisinden bir tanesini siyah giyindiğimde kullanıyorum, duruma göre dört beş tanesi ücretsizi ise aralarında dönüşümlü kullanıyorum.

Telefonum android, IOS kanadını bilmiyorum. IOS'ta tam randımanlı çalışmadığını, ancak kullanan arkadaşların memnun olduğunu okumuştum. Huawei'ye karşı bir önyargınız varsa neden iknâ edilmeyi bekliyorsunuz, bilinçli tüketicisinizdir, araştırır eder kafanıza yatıyorsa alırsınız sizi şaşırtırsa eyleme geçtiğiniz alımın sorumluluğunu alırsınız.

Kardes alintiladim k. Bakma bende kullaniyorum bu saati ios ile birlikte. Bildirimler vs gayet saglikli calisiyor ben kesinti vs yasamiyorum. Ha saati koldan cikardiginda saat kendini dinlenme moduna aliyor galiba ozaman ios un yapisi geregi apple baglanti kesiyor bu butun cihazlar icin boyle. Bende samsung watch 6 dan gectim 3 sey harici memnunum cihazdan dahili wifi dahili app store ve nfc. Gerci bunlari koysa samaung gibi 2 gunde bir sarj ederdik o ayri bir durum.. bos verin gereksiz tartismalri hocam oyle bir durumda cvb bile vermeye gerek yok. Iyi forumlar

• srkngncy S kullanıcısına yanıt

Estağfurullah ne kusuru. Memnuniyetsizliğinizi dile getirdiğiniz konulardan android kullanıcısı olarak ben de eksiklik çekiyorum. Onun dışında ben de memnunum. İlk akıllı saat tecrübem ama klas bir modelmiş, özellikle şarj süresinden pek memnunum.

Bir kendini bilmezle mesajlaştığımı bilseydim baştan yazmazdım hocam. Çocuk yaşta olmayan insanların böyle temel mantık değerlerinden yoksun, idare edilmeye muhtaç olmaları üzücü.

İyi forumlar.

Evet açık. Tüm bildirimler geliyor, whats app hariç.

• AdanalıSensei A kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar. Ben de yaşadığınız sorunu iphone 13 de yaşadım uzun araştırmam sonucu çözebildim. Sizin de sorununuzu çözecektir. Ayarlar kısmından whatsappa girin. Sonra bildirimleri açın, aşağıda bildirimleri göster kısmı var onu her zaman olarak seçerseniz whatsapp bildirimleri gelecektir. İphone da bu sorunu yaşayan herkes bunu yaparak çözebilirler.

• Bu saate güncelleme de pek sık gelmiyor, yani şöyle aman aman bi güncelleme göremedik hala
    Petal Haritalar sadece yönlendirme için var saatte. yani siz telefondan navigasyonu başlatırsanız saat üzerinden 100 metre sonra sağa dönün yazar. Görsel olarak harita göstermez. Yukarıda bir mesajda anlatmıştım.
    HUAWEI WATCH GT 5 Serisi [ANA KONU]
  • Fırat6 kullanıcısına yanıt
    yeni bir program geldi, artık navigasyon calısınca saatte harita görünüyor, şu an %50 google play indirimi ile 55 tl ye alınabiliyor, tavsiye ederim
  • yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgilendirme için. Harita da yerler görünüyor mu? Birde telefon konum açık olmasa da harita konumu gpsten buluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.