Şimdi Ara

Huawei U3100 modeli Teknik Destek ve Sorun Çözme Merkezi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
7
Favori
34.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3g sorunun hallettim ama şimdi başka bir sorun yaşıyorum. telefondan çektiğim ve telefon hafızasına kaydedilen fotoğrafları bilgisayarda göremiyorum. dosyaları görüntüle dedğimde telefonun driverlerı gibi şeyler çıkıyor. henüz hafıza kartı takmadım.. ne yapabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 10 Ocak 2012; 14:36:33 >

Orijinalden alıntı: kanlisi

hocam onu göremedim. pcoptions.exe çalıştır var. tıkladığımda internet connect ve file transfer çıkıyor. file transfer e bastığımda birşey çıkmıyor. yalnış yere mi bakıyorum acaba..

aynen öyle,ama file transfere basınca hafıza kartını görebilmen lazım

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

hocam onu göremedim. pcoptions.exe çalıştır var. tıkladığımda internet connect ve file transfer çıkıyor. file transfer e bastığımda birşey çıkmıyor. yalnış yere mi bakıyorum acaba..

hafıza kartı takmadım. telefonun hafızasındaki resimleri ve videoları bilgisayarda görmeye çalışıyorum..

• quote:

quote:

quote:

hafıza kartı takmadım. telefonun hafızasındaki resimleri ve videoları bilgisayarda görmeye çalışıyorum..

telefonun kendı hafızası yok ki reyiz

• merhaba
    telefonu yeni aldım.
    bilgisayar bağlantısını kablo ile yaptım
    otomatik çalışan programda yalnızca "file transfer" ve "huawaei mobile connect via the phone" var
    1. seçenek takılı microSD kartı usb disk olarak gösteriyor.
    2. seçenek telefonun modemi ile internete girmek için.

telefon özelliklerinde pc senkronizasyonu var diye yazıyor.
    telefon rehberini vs. pc ile nasıl senkronize edeceğim? ya da rehberi pc'ye nasıl yedekleyeceğim ya da tersi ?

internette bu telefon ile ilgili yardımcı bilgi yok nedense. bu tlf için senkronizasyon programı aradım ama nafile.

ve sonunda işcep sorununuda hallettim

tam 2 haftadır programı yazan şirket,pozitron ile görüşüyordum,adamlar yeniden program yazdılar nerdeyse,bu telefon için

telefonun kendi browserından bu linke girerek programı yükleyin

http://j.mp/o3ZdSt

o olmazsa burdan girin

http://f5.pozitron.com/smh/IsCep-51-1-5-1.jad

eğer duruyorsa jad dosyası bi yere uplaod edebili ve linki yollar mısın?

• mahmut716 arkadaşım belirttiğin ayarları harfiyen yapıyorum, url yazınca bağlantı hatası diyor açmıyor. avea sayfasındaki manuel ayar sayfasıda çalışmıyor benim şansıma, görüntülü konuşma ve mms çalışıyor sadece sayfa açamıyorum telefondan. yardım lütfen...

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

mahmut716 arkadaşım belirttiğin ayarları harfiyen yapıyorum, url yazınca bağlantı hatası diyor açmıyor. avea sayfasındaki manuel ayar sayfasıda çalışmıyor benim şansıma, görüntülü konuşma ve mms çalışıyor sadece sayfa açamıyorum telefondan. yardım lütfen...

hocam linki iptal etmiş pozitron firması,
    işcepi yapan firma bunlar,ben 1 ay uğraşmıştım telefona uygun program yazmaları için,
    yedeğini almıştım diye hatırlıyorum,ancak bi türlü bulamadım bilgisayarda,
    telefon da şu an tamirde,

bi üstteki arkadaş da istedi,
    ona dediğimi sana da diyeyim,ara pozitronu,daha önce bi arkadaş uğraşmış bu kadar,onun için link göndermişsiniz,
    tekrardan aktif edebilir misiniz diye rica edin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

mahmut716 arkadaşım belirttiğin ayarları harfiyen yapıyorum, url yazınca bağlantı hatası diyor açmıyor. avea sayfasındaki manuel ayar sayfasıda çalışmıyor benim şansıma, görüntülü konuşma ve mms çalışıyor sadece sayfa açamıyorum telefondan. yardım lütfen...

hocam linki iptal etmiş pozitron firması,
    işcepi yapan firma bunlar,ben 1 ay uğraşmıştım telefona uygun program yazmaları için,
    yedeğini almıştım diye hatırlıyorum,ancak bi türlü bulamadım bilgisayarda,
    telefon da şu an tamirde,

bi üstteki arkadaş da istedi,
    ona dediğimi sana da diyeyim,ara pozitronu,daha önce bi arkadaş uğraşmış bu kadar,onun için link göndermişsiniz,
    tekrardan aktif edebilir misiniz diye rica edin

yok işceple değil benim işim yanlış anladın. internet ayarlarından bahsediyorum. tarayıcıdan herhangi bir sayfa açmaya çalıştıgımda "bağlantı hatası" diyor. Ayarlarım tam telefonu ilk aldığımda girebiliyodum turkcell'in ayarları duruyodu o zaman. ben avea kullanıyorum diye avea ayarlarını yapıp turkcell leri sildim sonra girmemeye başladı.

• şimdi yapabildim ama bendeki ayarlar şöyle oldu

Menü/Settings/Connectivity/Network access point/Options/New

Connect Name: AVEA INTERNET

Access point name: internet -> DONE

Menu/Browser/Settings/Advanced/Networks settings/Not defined/Options/Edit

Account name: AVEA INTERNET

Homepage:http://www.avea.com.tr

WAP gateway:000.000.000.000

Connection type: HTTP

Network access point: AVEA INTERNET -> OK / Activate

avea online işlem merkezi huawei u9120 ayarları bunlar....

bu arada mobil tv izlebilen oldumu onun içinde farklı ayarmı kullanıcaz ?

bu ayarlarla izlemeye çalışınca "akım sunucusunda iç hata" diye hata alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 7 Şubat 2012; 19:56:25 >

• Arkadaşlar yok mu cepten televizyon izleyen? Avea dan 3g üzerinden izlemeye çalışınca hata veriyor sizde de öyle mi?

quote:

Orijinalden alıntı: ismail_5110

Telefondaki videolar tam ekran izlenmiyor ne yapmliyim

pardon hocam,mesajınızı yeni gördüm
    total video converter programını kullanarak video çözünürülüğünü değiştirmeniz lazım,
    ki bunu da deneyerek yapmanız lazım,tam çözünürlüğü bilmiyorum,muhtemelen 300x300 gibi bişeydir

bu arada,hoparlör patladı bendekının,arkadas radyo dınlerken olmus herhalde,
    aynı şeyi yaşayan var mı
    Huawei U3100 modelinin klasik sorunlarından birinin hoparlörün patlıyor olmasıdır, bu modelden 2 adet aldım ve ikisininde hoparlörü patladı. alan arkadaşlardan uzun vadede bir telefon düşnüyorlarsa huaweinin bu modelinden uzak durmalarını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fark_ -- 2 Mart 2012; 3:24:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _fark_

Huawei U3100 modelinin klasik sorunlarından birinin hoparlörün patlıyor olmasıdır, bu modelden 2 adet aldım ve ikisininde hoparlörü patladı. alan arkadaşlardan uzun vadede bir telefon düşnüyorlarsa huaweinin bu modelinden uzak durmalarını tavsiye ederim.

aynen,ben de bu nedenden telefonu verdim tamire,
    3 ay oldu tamirden gelmeyeli

şu anda para iadesi isteme sürecindeyim,telefonu alanlara tavsiyem

tamire göndermeyin,anlaşmaları gereği tamir yok, yenisini istiyorlar çin'den, kendiniz tamir ettirtin
  • Arkadaşlar telefonu 2 ay önce gold dan aldım yalnız şüphelendiğim noktalar var. Telefon kilit kodunu kabul etmiyor ve bugun 4 gb sd hc taktım görmüyor. Telefonun daha önce kullanılmış olabileceğinden şüpheleniyorum. Kimseyi yargılamıyorum ama tabi böyle bir ihtimal de aklıma gelmiyor değil. Ayrıca genel anlamda yavaş bir telefon. Size de öyle geliyor mu yoksa benimkinde mi öyle bir sorun var acaba?

ben ozellikle bu telefonu arttırılabilir hafızası ve uygun fiyatı oldugu icin almıstım. dun 4gblık mikro sd card aldım, taktım ancak yine "gelen kutusu doldu" uyarısı veriyor. kartı bir şekilde aktive mi etmem gerek? menude bununla alakalı hiçbir şey bulamadım . sadece ana ekranda üstte kart ikonu cıkıyor. yardım lütfen!

Orijinalden alıntı: hamann7725

Arkadaşlar telefonu 2 ay önce gold dan aldım yalnız şüphelendiğim noktalar var. Telefon kilit kodunu kabul etmiyor ve bugun 4 gb sd hc taktım görmüyor. Telefonun daha önce kullanılmış olabileceğinden şüpheleniyorum. Kimseyi yargılamıyorum ama tabi böyle bir ihtimal de aklıma gelmiyor değil. Ayrıca genel anlamda yavaş bir telefon. Size de öyle geliyor mu yoksa benimkinde mi öyle bir sorun var acaba?

özellikle soğukta yavaş gerçekten ve bazen de takılıyor. ses kalitesi ve şarj süresi gerçekten çok iyi ama şu kart olayı da olmazsa benim için pek bir anlamı kalmayacak açıkçası.

Orijinalden alıntı: nineliveskdr

selamlar,

ben ozellikle bu telefonu arttırılabilir hafızası ve uygun fiyatı oldugu icin almıstım. dun 4gblık mikro sd card aldım, taktım ancak yine "gelen kutusu doldu" uyarısı veriyor. kartı bir şekilde aktive mi etmem gerek? menude bununla alakalı hiçbir şey bulamadım . sadece ana ekranda üstte kart ikonu cıkıyor. yardım lütfen!

mesaj ayarlarından mesajların kaydedileceği yer olarak iki yer seçilebiliyor, sim kart veya telefon, hafıza kartı yok seçeneklerde, telefon seçildiğinde hafıza kartına kaydeder mi bilemiyorum, ama ayarlarınızı bir kontrol edin eğer simkart seçiliyse onu telefon olarak değiştrin bakalım düzelecekmi.

bende bu telefona yüklemek için güzel bir messenger programı arıyorum, şöyle görüntülü konuşma da yapabileceğim bir program ama bulamadım, bulan kullanan varsa paylaşırsı sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: nineliveskdr

selamlar,

mesaj ayarlarından mesajların kaydedileceği yer olarak iki yer seçilebiliyor, sim kart veya telefon, hafıza kartı yok seçeneklerde, telefon seçildiğinde hafıza kartına kaydeder mi bilemiyorum, ama ayarlarınızı bir kontrol edin eğer simkart seçiliyse onu telefon olarak değiştrin bakalım düzelecekmi.

bende bu telefona yüklemek için güzel bir messenger programı arıyorum, şöyle görüntülü konuşma da yapabileceğim bir program ama bulamadım, bulan kullanan varsa paylaşırsı sevinirim.

Teşekkürler Kuseyr ama zaten telefon seçili kaydetme yeri olarak :/
    messenger için de ebuddy denedin mi? gerçi ben program yukleme kısmında da hep hata aldım. ucuz etin yahnisi diye dusunmeye baslıcam artık bu telefon için.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.