Şimdi Ara

Huawei U3100 modeli Teknik Destek ve Sorun Çözme Merkezi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
7
Favori
34.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e buddy yi indiremedim bi türlü o yüzden kuramadım, direk link var mı? kendi sitesinden indiremedim, cepten girdim yine indirme çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kuseyr

e buddy yi indiremedim bi türlü o yüzden kuramadım, direk link var mı? kendi sitesinden indiremedim, cepten girdim yine indirme çıkmadı.

evet ben de kendim beceremedim sanmıştım. aynısını ben de yaşadım. direkt ebuddy diye girmiştim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

mahmut716 arkadaşım belirttiğin ayarları harfiyen yapıyorum, url yazınca bağlantı hatası diyor açmıyor. avea sayfasındaki manuel ayar sayfasıda çalışmıyor benim şansıma, görüntülü konuşma ve mms çalışıyor sadece sayfa açamıyorum telefondan. yardım lütfen...

hocam linki iptal etmiş pozitron firması,
    işcepi yapan firma bunlar,ben 1 ay uğraşmıştım telefona uygun program yazmaları için,
    yedeğini almıştım diye hatırlıyorum,ancak bi türlü bulamadım bilgisayarda,
    telefon da şu an tamirde,

bi üstteki arkadaş da istedi,
    ona dediğimi sana da diyeyim,ara pozitronu,daha önce bi arkadaş uğraşmış bu kadar,onun için link göndermişsiniz,
    tekrardan aktif edebilir misiniz diye rica edin

şu an satılan seride de varmı acaba hoparlör patlama sorunu,bilen varmı?

• kardeş sana tavsiyem u3100 modelinden uzak dur, hoparlör sorunu, anakart sorunu bi çoğunda var ve yedek parça temin etmede büyük sıkıntı var. teleservice yetkili servisi ve çok uzun bir süre yedek parça için bekletiyor. 30 iş günü falan değil 60 iş gününe gelirse parçalar yine iyi.
  • arkadaşlar bu telefonun bilgisayara bağlantı kablosunu nerden bulabilirim acaba?
    telefonun en güzel tarafı pc ye usb ile bağlayıp internete girilebilmesi, bu sırada da şarj olması, yani şarj bitme sıkıntısı olmaması.
    hem evde hem işyerinde internete girmek için telefonu modem olarak kullanacağım, ama kabloyu hergün üstümde taşımak istemiyorum. bir ara kablo daha bulursam süper olacak. telefon şu an için fazlasıyla işimi görüyor, her ne kadar günde 3-5 defa kendi kendine kapanıp açılsada

Orijinalden alıntı: sharpie

Ahize ses yüksekliği nasıl.

fevkaladenin fevkinde :)

quote:

fevkaladenin fevkinde :)

bugün gidip alıcam 135TL.
    alma şu sorunu bu sorunu var dediğin bi durum varmı.mesela bazıları dış hoparlör sesi gitti yada dış sesi çok az duyulmuyor gibi her telefonda olabilecek şeyler....kronik sorunu varmı kısaca.hoparlörü patlamayan varmı.
    birde numara çevirirken ekrandaki numaralar çokmu küçük yada büyütmenin yolunu buldunuzmu.8gb hafıza kartı görüyormu,bazı siteler radyo yok diye yazmış....varmı yokmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 21 Nisan 2012; 11:45:34 >
  • 135 tl ye alabileceğin en iyi telefon, daha fazla para verebilirim diyorsan bişey diyemem, alternatiflerine kendin bakarsın, ben 180 tl ye almama rağmen pişman değilim aldığıma.

hoparlör sesi yeterli, forumda bir arkadaş yazmıştı patladı diye, onun dışında duymadım.

kronik sorunu bilmiyorum, ben bir soruna rastlamadım

numara çevirirken ekrandaki numaranın boyutu yeterli büyüklükte, küçük değil.

8 gb hafıza kartını denemedim, 1 gb takılı bende, işimi görüyor.

radyo var. çekimi de eski nokia 2630 telefonuma göre gayet iyi.
    dış ses yüksekliği çok düşük telefonun çaldığını duymuyorum....yokmu bunun sesini yükseltmenin yolu.aslında ilk başta çok kısık çıkıyor ses samsunglardaki gibi ama samsunglarda bu yarım saniye sürüp hemen yükseliyor.huaweide 3-4 saniye kısık çalıyor ve telefonu dyamıyabiliyorum.
    direk yüksek çalma imkanı yokmu.
    yada iade etsem değişim olurmu başka telefonla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 23 Nisan 2012; 21:46:27 >
  • takip

quote:

şu an satılan seride de varmı acaba hoparlör patlama sorunu,bilen varmı?

evet,kronik sorun bu ,öyle böyle değil bi de,
    direk anakartın değişmesi gereken bir sorun

quote:

arkadaşlar bu telefonun bilgisayara bağlantı kablosunu nerden bulabilirim acaba?
    telefonun en güzel tarafı pc ye usb ile bağlayıp internete girilebilmesi, bu sırada da şarj olması, yani şarj bitme sıkıntısı olmaması.
    hem evde hem işyerinde internete girmek için telefonu modem olarak kullanacağım, ama kabloyu hergün üstümde taşımak istemiyorum. bir ara kablo daha bulursam süper olacak. telefon şu an için fazlasıyla işimi görüyor, her ne kadar günde 3-5 defa kendi kendine kapanıp açılsada

tahtakaleden alabilirsin,bulabilirsen orjinal al

quote:

tv izlemeyi deneyen var mı?

denemedim,ama sen de deneme,hoparlörü patlatabilirsin,kulaklı izlersen belki

quote:

idare eder,fazla arttırabiliyorsun ama,hoparlörü patlatırsın

quote:

8 gb hafıza kartını denemedim, 1 gb takılı bende, işimi görüyor.

8 gb çalışmıyor,telefon donuyor

quote:

Cihazın tek eksisi telefon çalınca duyulmaması.bugün gidip değişim yapıcam başka cihazla umarım sorun çıkarmazlar.

yukarda yazdılar zaten,ahizeden birşey bekleme,ama idare ederdi bence,
    bazen otobüste denk geliyor,adam son ses halay müziği koymuş,amcamız daha gözlüğü çıkartacak da ekrana bakacak da,ohoo,
    mendil çıkarıp oynayacak millet nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Nisan 2012; 10:04:07 >

• quote:

e buddy yi indiremedim bi türlü o yüzden kuramadım, direk link var mı? kendi sitesinden indiremedim, cepten girdim yine indirme çıkmadı.

ilk mesajda verdiğim linkten indirebilirsiniz

quote:

ilk mesajda verdiğim linkten indirebilirsiniz

o mesajı attıktan sonra indirmiştim hocam. sağolasın cevap için

Ahize sesi yüksek gayet iyi.
    Ben telefonun çalma sesi düşük diyorum.

anladım hocam demek istediğini,ben de onu diyorum işte,
    ahize sesi de iyi,ben de argentina müziği vardı,o çalıyordu devamlı,bana yeter gibi göründü
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.